2021 Aralık Anneleri

Bizde de aynı durum çıktı. Fetal eko çekildi onda da doğrulandı. Doğuma kadar takip edilecek. Çok önemsemedi doktor.
Fetal eko çeken doktor birşey dedi mi bunun için. Yani ne gibi bir sakıncası varmış bebeğe. Bide sende ek olarak başka bulgu çıktı mı bende sadece bu çıktı tek başına korkulacak bir durum değil dedi doktor ama yinede endişeliyim

Fetal eko çeken doktor birşey dedi mi bunun için. Yani ne gibi bir sakıncası varmış bebeğe. Bide sende ek olarak başka bulgu çıktı mı bende sadece bu çıktı tek başına korkulacak bir durum değil dedi doktor ama yinede endişeliyim
Kalbinde bir sey yok dedi rapora parlaklığı yazmış tekrar. Tek başına problem değilmiş. Raporu doğum çantana koy dedi kendi doktorum,doğumdan sonra bakılacak sanirim. Ama çoğunlukla doğuma kadar geçiyormuş.

Beşik almaktan vazgectim. Arkadasim oğlunda çok az kullandiği sepet beşiği hediye etti. :KK70:

Eklentiler

• IMG-20210810-WA0027.jpg
    IMG-20210810-WA0027.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 61
Slm kızlar detaylı ultrasondan çıktım. Oğlumun kalbinde küçük bir parlaklık çıktı. Doktor petal eko istedi. Tek başına çıkan bir bulgu çok endişelenme genelde ilerliyen aylarda yada doğumda kayboluyor ama tedbir almakta fayda var dedi. ama ben çok endişeliyim böyle çıkıp sonradan düzgün çıkan var mı. Pazartesiye 16.00 randevu verdi petal eko için.
Ben de bugün detaylıya girdim.Ekojenik odak ve kafasında kist cıktı.İlk oğlumda da aynıları cıkmıştı.Hiçbir şey olmadı gayet sağlıklı oldu.Fetal eko istedi benden de ama bir ay içinde kaybolur diye düşünüyorum.

Benim de nerdeyse en baştan beri öyle. Gelinimiz eylülde doğum yapacak ona soruyorum hiç öyle hissetmiyor kocaman karnıyla. Ben sanki doguma girecek gibi daralıyorum, karnım gergin gibi sürekli ve bunaltıcı bi şişkinlik hissi var.
Benim son 2 haftadır böyle çatlayacak gibiyim yere falan zor eğiliyorum

X