2021 Aralık Anneleri

Ben kilo takıntımı yendim galiba 3. Aydan sonra bir anda hızlandı gibi geldi ama normale döndü sonra. Sağlıklı beslenmeye çok dikkat ediyorum onlar da kilo aldıracaksa varsın aldırsın ne yapalım
Bir süredir 58.8 ile 58.9 arasında geziyorum ama 59 olunca belki ağlarım

Çık dışarı giggles istemiyo

Bu arada mervecim beni hatırlar mısın bilmem sana ramzi olarak cinsiyet sormuştum kız olabilir demiştin ama oğlum olacak inşallah Tüm yazılanları takip ediyorum her ne kadar fazla yorumda bulunmasamda
Aa tüm ramzilerim tuttu bi seninki mi tutmadıı deeeermişim. Hatırlamıyorum maalesef. Burda saatte bin mesaj yazdığım için.

Herkese merhabalar bi süredir takip ediyorum sizi bi türlü fırsat bulamadım yazmak için bu güne kısmet 2 Kızım var 9-11 yaşlarında şimdi Erkek bebek bekliyoruz hayırlısıyla inş.
Listeye ekleyebilirseniz yaş 33, tahmini doğum 31 Aralık ,Istanbul

Musteladan böğ geldi galiba herkes alıyo diye almak istemiyorum Niveanın kokusuna ben de bitiyorum ama alma onlardan bak. Muhendisinoğlu onaylı diilleeeeer
Ben o adama eskisi gibi güvenmiyorum artık. Sayfasının tarzı falan değişti. Bolca kendi reklamını yapıyor. Network yapıyormuş bide ekibi var galiba.

Bundan kullandık biz kizimda günlük kullanımda çok iyi her odaya taşı hafif oluyor
Geceleri de karyola beşik almıştık yatağa yapistirip yan korumaligini indirmistim çok rahat olmuştu o da
Zaten oda takımı alacaklar bir süre kullanamıyor gibi bisey. Heves edip alan çok oluyor ama. Sadece gündüz belki uyutup koyulur. Genelde her an yanında oluyor emzirme olayi bitene kadar çocuklar.

100 gr lik cikilata ismarliyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…