- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
Hepimizin inşallah.İnşallah canım Allah gönlüne göre versin
Çık dışarıBen kilo takıntımı yendim galiba 3. Aydan sonra bir anda hızlandı gibi geldi ama normale döndü sonra. Sağlıklı beslenmeye çok dikkat ediyorum onlar da kilo aldıracaksa varsın aldırsın ne yapalım
Bir süredir 58.8 ile 58.9 arasında geziyorum ama 59 olunca belki ağlarım
Hahaha ne olursa olsun sonra birlikte diyet yapacağıma ant içerimÇık dışarıgiggles istemiyo
Işte az kilo alanı diyet gruplarına almayacaklarmışHahaha ne olursa olsun sonra birlikte diyet yapacağıma ant içerim
Bu arada mervecim beni hatırlar mısın bilmem sana ramzi olarak cinsiyet sormuştum kız olabilir demiştin ama oğlum olacak inşallahHepimizin inşallah.
Tansiyonum çıkıyor artıkÇık dışarıgiggles istemiyo
Aa tüm ramzilerim tuttu bi seninki mi tutmadıı deeeermişim.Bu arada mervecim beni hatırlar mısın bilmem sana ramzi olarak cinsiyet sormuştum kız olabilir demiştin ama oğlum olacak inşallahTüm yazılanları takip ediyorum her ne kadar fazla yorumda bulunmasamda
Ahahahah olsun canın sağolsun vakit ayırıp tahmin etmen bile yeterdiAa tüm ramzilerim tuttu bi seninki mi tutmadıı deeeermişim.Hatırlamıyorum maalesef. Burda saatte bin mesaj yazdığım için.
Rica ederim..Ahahahah olsun canın sağolsun vakit ayırıp tahmin etmen bile yeterdi
Yaaa deme öyle demeBenim ilk bebeğim olacakErkek mi sizin 3. Babamın bi lafı vardır üç numara fena numara diye , üçüncüler daha bir fena oluyormuş gözünüz korkmasın ama
Ben o adama eskisi gibi güvenmiyorum artık. Sayfasının tarzı falan değişti. Bolca kendi reklamını yapıyor. Network yapıyormuş bide ekibi var galiba.Musteladan böğ geldi galiba herkes alıyo diye almak istemiyorumNiveanın kokusuna ben de bitiyorum ama alma onlardan bak. Muhendisinoğlu onaylı diilleeeeer
Evet ama o yıldızlar listesine bakılabilir.Ben o adama eskisi gibi güvenmiyorum artık. Sayfasının tarzı falan değişti. Bolca kendi reklamını yapıyor. Network yapıyormuş bide ekibi var galiba.
Evet o işe yaramıyor. Bizimki hala duruyor çekmecede 5 yıldırBu marka evet. Yedek uç bu senin attığın sadece.
Otribebe Nazal Burun Aspiratörü Başlangıç Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Otribebe Nazal Burun Aspiratörü Başlangıç Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bi de bakım seti alcam onda da minik pompa gibi olandan oluyo. Ama o iş görmüyo dediler.
Zaten oda takımı alacaklar bir süre kullanamıyor gibi bisey. Heves edip alan çok oluyor ama. Sadece gündüz belki uyutup koyulur. Genelde her an yanında oluyor emzirme olayi bitene kadar çocuklar.Bundan kullandık biz kizimda günlük kullanımda çok iyi her odaya taşı hafif oluyor
Geceleri de karyola beşik almıştık yatağa yapistirip yan korumaligini indirmistim çok rahat olmuştu o da
100 gr lik cikilata ismarliyim sanaBen kilo takıntımı yendim galiba 3. Aydan sonra bir anda hızlandı gibi geldi ama normale döndü sonra. Sağlıklı beslenmeye çok dikkat ediyorum onlar da kilo aldıracaksa varsın aldırsın ne yapalım
Bir süredir 58.8 ile 58.9 arasında geziyorum ama 59 olunca belki ağlarım
Uni de not dagitan caliskan öğrencilere benzedinEki Görüntüle 2899198
Keşke turuncuya yazmasaymışım fotoda sıkıntılı olduNeyse temize çekersem atarım tekrar
Beni liste değil de tarzı çok etkiledi zatenUni de not dagitan caliskan öğrencilere benzedin
Kızzzz deterjan ve yumuşatıcı yokEki Görüntüle 2899198
Keşke turuncuya yazmasaymışım fotoda sıkıntılı olduNeyse temize çekersem atarım tekrar