2021 Aralık Anneleri

Kızlar günaydın hepinize . Sizde de durum aynı mı , 22 haftaya girdim ve asla bu zamana dek uykusu gelmeyen ben sürekli uyumak istiyorum. Sabah 9 akşam 17:30 çalışıyorum geriye kalan saatte evde ki işleri halledip yemek ,çamaşır vs derken akşam 9 gibi anca koltuğa uzanıyorum eşimle oturalım derken saat 00.00 büküyor yatağa girmem . Ve pert halde her sabah kalkıyorum. Bu vakte dek asla hamilelikte yorgun ve uykusuz değildim ama şimdi gün gectikte cidden çok halsiz uykusuz haldeyim . Bu 6.aya girerken sizlerde de durum aynı mı ?

Kızlar günaydın hepinize . Sizde de durum aynı mı , 22 haftaya girdim ve asla bu zamana dek uykusu gelmeyen ben sürekli uyumak istiyorum. Sabah 9 akşam 17:30 çalışıyorum geriye kalan saatte evde ki işleri halledip yemek ,çamaşır vs derken akşam 9 gibi anca koltuğa uzanıyorum eşimle oturalım derken saat 00.00 büküyor yatağa girmem . Ve pert halde her sabah kalkıyorum. Bu vakte dek asla hamilelikte yorgun ve uykusuz değildim ama şimdi gün gectikte cidden çok halsiz uykusuz haldeyim . Bu 6.aya girerken sizlerde de durum aynı mı ?
Bn gece çok net uyuyamadığımdan gündüzde 1-2 saat uyuyorum ama erkenden uykum geliyor

Ben sling alacam sanki yav 🤔
ben ondan korkuyorum yaa ya bağlayamazsam içinden düşerse falan böyle acayip düşüncelerim var o_Oama çok istiyorum. hatta kangurudan daha sıcak geliyor sanki daha rahat gibi. oğlum da 1. sınıfa başlayacak. onu okula getirip götürürken falan kullanırım araba her zaman pratik olmayabilir gibi geliyor. kararsızım. doğunca karar vericem galiba.

Ya siz de 3 saatre bi acıkıyor musunuz yoksa sürekli acıkan bi ben miyim?
3 saati geçirir de aç beklersem bi de midem bulanıyor hiç yiyemiyorum sonra 🤦‍♀️🤦‍♀️
aynen ben de öyleyim. işe resmen beslenme çantasıyla geliyorum :kk77:sabah 7 buçuk gibi kahvaltı yapmış oluyorum. yumurta da yiyorum her gün tok tutması lazım ama en fazla 3 saat dayanıyorum. sonra kuruyemiş yiyorum. biraz bastırıyor içimi. öğlen yemeği gelse diye saate bakıp duruyorum. öğleden sonra da yoğurt/ayran birini tüketiyorum. bi çeşit de meyve. ağzım hç boş durmuyor sanki :halay:

X