2021 Aralık Anneleri

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-09-20-11-51-86_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 30
Merve , bişey sorucam sana burun aspiratörü demişsin bu mu ? Ben yakinlarimda da görmedim.
Bu marka evet. Yedek uç bu senin attığın sadece.

Bi de bakım seti alcam onda da minik pompa gibi olandan oluyo. Ama o iş görmüyo dediler.

Ben de sepetimdekileri atayım. Vivense daha ucuza geliyo. Bi de hepsiburadada bi takım beğendim.

Vivenseden baktığın hoş duruyor fikir edinmiş oldum Bizde çocuk sayısı 2 olacağından 2 kapaklı dolap yetmez benim baktığımın ölçüleri de ona göre büyük

Vivenseden baktığın hoş duruyor fikir edinmiş oldum Bizde çocuk sayısı 2 olacağından 2 kapaklı dolap yetmez benim baktığımın ölçüleri de ona göre büyük
Ben ölçülerine bakmamıştım seninkinin. Doğrudur. Benim bi daha çocuğum olur mu belli değil olursa da ona da sıfırdan alırız ayrı odası olur diye düşünuyorun valla.

Galiba bu beşikten alacağim kizlar .. evde 2 tane daha var
Bundan kullandık biz kizimda günlük kullanımda çok iyi her odaya taşı hafif oluyor
Geceleri de karyola beşik almıştık yatağa yapistirip yan korumaligini indirmistim çok rahat olmuştu o da

Senin çocuk var mı ilk bebek mi? Benim 2 kızım var hicbirsey düzenimi degistiremedi Büyük konuşmayım da yine de bu nasıl olacak bakalım. Bir de erkek çocuğundan hep gözüm korkmuştur
Benim ilk bebeğim olacak Erkek mi sizin 3. Babamın bi lafı vardır üç numara fena numara diye , üçüncüler daha bir fena oluyormuş gözünüz korkmasın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…