- 13 Ocak 2020
- 44.625
- 168.136
- 33
O d artık bu kremlerimiz yetersiz olur da yaşarsak başvuracağımız bir şey olsun.Pişik ıcın kantaron yağı bi harıka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O d artık bu kremlerimiz yetersiz olur da yaşarsak başvuracağımız bir şey olsun.Pişik ıcın kantaron yağı bi harıka
Sence sen kilo ve iştah konusunda benim dengim misin?Ben tam acıkmadsn yiyemiyorum ya.
Taam be sustumSence sen kilo ve iştah konusunda benim dengim misin?
Rica ediyorumTaam be sustum
Bende anamda aldım zaten ne aldıysam ki bu mecbur alınmalıydı artık karnım kocaman oldu sonuçta orda artan bi hacim varRica ediyorum
Senin aylardıe toplamda aldığın kiloyu ben 15 gün anneme gidince aldım
Utanmıyorsan onu da alma zatenBende anamda aldım zaten ne aldıysam ki bu mecbur alınmalıydı artık karnım kocaman oldu sonuçta orda artan bi hacim var
Ay yok artıkUtanmıyorsan onu da alma zaten
Merve , bişey sorucam sana burun aspiratörü demişsin bu mu ? Ben yakinlarimda da görmedim.Eki Görüntüle 2899198
Keşke turuncuya yazmasaymışım fotoda sıkıntılı oldu Neyse temize çekersem atarım tekrar
Bu marka evet. Yedek uç bu senin attığın sadece.Merve , bişey sorucam sana burun aspiratörü demişsin bu mu ? Ben yakinlarimda da görmedim.
Anladım kuzum teşekkür ederim. Senin listeye baktım yararlaniyim bari .Bu marka evet. Yedek uç bu senin attığın sadece.
Otribebe Nazal Burun Aspiratörü Başlangıç Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Otribebe Nazal Burun Aspiratörü Başlangıç Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bi de bakım seti alcam onda da minik pompa gibi olandan oluyo. Ama o iş görmüyo dediler.
Dr.Bahar Eriş. Hayatın İlk Üç Yılı.Merhaba kızlar
Anne bebek için önereceğiniz kitaplar var mıdır?
Ben de sepetimdekileri atayım. Vivense daha ucuza geliyo. Bi de hepsiburadada bi takım beğendim.merve vivenseden dolap şifonyer yazmışsın canım onlar içinde bir görsel yada sayfa linki var mıdır Bende ilk çocuğumla bebişin ortak kullanımı için böyle bişe bakmıştım
Bn oğlumda kıllanmıştım bunu gayet iş görüyorduMerve , bişey sorucam sana burun aspiratörü demişsin bu mu ? Ben yakinlarimda da görmedim.
Vivenseden baktığın hoş duruyor fikir edinmiş oldum Bizde çocuk sayısı 2 olacağından 2 kapaklı dolap yetmez benim baktığımın ölçüleri de ona göre büyükBen de sepetimdekileri atayım. Vivense daha ucuza geliyo. Bi de hepsiburadada bi takım beğendim.
CANSU 2 KAPAKLI ÇEKMECELİ GARDIROP ŞİFONYER TAKIMI FİYATI - Vivense
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
Ben ölçülerine bakmamıştım seninkinin. Doğrudur. Benim bi daha çocuğum olur mu belli değil olursa da ona da sıfırdan alırız ayrı odası olur diye düşünuyorun valla.Vivenseden baktığın hoş duruyor fikir edinmiş oldum Bizde çocuk sayısı 2 olacağından 2 kapaklı dolap yetmez benim baktığımın ölçüleri de ona göre büyük
Bundan kullandık biz kizimda günlük kullanımda çok iyi her odaya taşı hafif oluyorGaliba bu beşikten alacağim kizlar .. evde 2 tane daha var
Benim ilk bebeğim olacak Erkek mi sizin 3. Babamın bi lafı vardır üç numara fena numara diye , üçüncüler daha bir fena oluyormuş gözünüz korkmasın amaSenin çocuk var mı ilk bebek mi? Benim 2 kızım var hicbirsey düzenimi degistiremedi Büyük konuşmayım da yine de bu nasıl olacak bakalım. Bir de erkek çocuğundan hep gözüm korkmuştur
Bende 4buçuk kilo aldıııım Hoşgeldi 72Ben suan inanamiyorum 1 2 kilo nebenim istahim cok ii yiyorum ve doymuyorum♀6 7kg aldim
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinBen ölçülerine bakmamıştım seninkinin. Doğrudur. Benim bi daha çocuğum olur mu belli değil olursa da ona da sıfırdan alırız ayrı odası olur diye düşünuyorun valla.