190-230 arasi degisiyor buna trendyol dan baktimNerde baktın n11de su an 190 civari galiba fiyatı.
Hem de nasıl hareketlendiHahaha bi anda hareketlendi di mi
Benimki de önceden tatlı bişeyler yiyince yoklardı şimdi aç tok fark etmiyor tekmeler savuruyor
Bnmde gece oynuyor gece 3 ye uyandım oynuyorduHem de nasıl hareketlendi
Gece rutini var gece kıpır kıpır
Korkuyorum
Amannn bnm açlık çok düzensizYa siz de 3 saatre bi acıkıyor musunuz yoksa sürekli acıkan bi ben miyim?
3 saati geçirir de aç beklersem bi de midem bulanıyor hiç yiyemiyorum sonra
Yalnız degılsın canımYa siz de 3 saatre bi acıkıyor musunuz yoksa sürekli acıkan bi ben miyim?
Benimki de gececiBnmde gece oynuyor gece 3 ye uyandım oynuyordugündüz bişi yok bugün konuştum akıllı uslu bi kız ol dedim yüzünü göster yoksa kulağını çekerim dedim
Ben hep evde boş olduğum için takip ettimAmannn bnm açlık çok düzensiz
Bazen çok aç bazen çok tok çözemedim dengesizliği
Ben tam acıkmadsn yiyemiyorum ya.Ya siz de 3 saatre bi acıkıyor musunuz yoksa sürekli acıkan bi ben miyim?
Doğum sonrası için ben de endişeliyim Allaha dua ederek klasik müzik dinlemeye başladımHem de nasıl hareketlendi
Gece rutini var gece kıpır kıpır
Korkuyorum
At bakalımEksikler listemi tamamladım atayım mı? Gerçi okuyabilir misiniz acep
Al anam sen de öyle deneAt bakalımneler varmış bn liste yapmayı düşünmüyorum Allah ne verdiyse alcam sanırım
Bn okudum sallanan sandalyeyi merak ettimEki Görüntüle 2899198
Keşke turuncuya yazmasaymışım fotoda sıkıntılı olduNeyse temize çekersem atarım tekrar
Banyo grubu incia. Losyonu ecowell. Anasına da evden hırka koyarım dedim gerek olacağını sanmıyorum nedense. Bunlarla kalırım ben ya. Gereksiz almam.Bn okudum sallanan sandalyeyi merak ettim
Banyo grubu marka belirtmemişsin
Anasına polar bornoz yazmamışsın
İnşallah bunlarla kalırsın diyorum
Sandalye çok şıkBanyo grubu incia. Losyonu ecowell. Anasına da evden hırka koyarım dedim gerek olacağını sanmıyorum nedense. Bunlarla kalırım ben ya. Gereksiz almam.
Sandalyr şunu istiyorum bakalım. .
ASEDİA TREND SALLANAN SANDALYE, RETRO, AHŞAP, NATUREL AYAK FİYATI - Vivense
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
Musteladan böğ geldi galiba herkes alıyo diye almak istemiyorumSandalye çok şık
İlk defa mustela demeyen çıktı şükür
Bn Nivea almayı düşünüyorum pişik de sudocrem
Artı sudocremi yüzüme bile sürerdim sivilce izl3rine ama temiz değilmiş.Sandalye çok şık
İlk defa mustela demeyen çıktı şükür
Bn Nivea almayı düşünüyorum pişik de sudocrem
Teşekkür ediyorum. Çok geçmiş olsun. Sanki ilk tüp bebeğe başladığımda konuşmuştuk sizinle, rumuz tanıdık geldi. Zaman ne çabuk geçiyorTesadüfen denk geldim mesajınıza, hayli bilgili olduğumdan yazmak istedim. Ben tiroid kanseri geçirmiş, tiroid bezi olmayan ve devamlı tiroksin hapı kullanan biri olarak hamile kaldığımda 3 haftada 1 tsh testı yaptırdım. Buna rağmen 12. Haftada tsh değerim aniden 15 olmuştu; korkumu tahmin edersiniz. Tsh yüksekliği düşük riskini de artırıyormuş çünkü. Ama tedavi edilmezse tabii ki. Hemen ilaç dozum artırıldı, 1 ay sonra ancak 5e düşmüştü. Zamanla daha da düştü, en son 1 civarıydı. Gebeliğin ilk 3 ayı bebeğin tiroid bezi oluşmadığından annenin tiroksin hormonunu ortak kullandığından tsh yükseliyor; sonrasında bebek kendi tiroksin hormonunu üretmeye başlıyor ve tsh düşüyor. Bebeğin zekasını etkileyebiliyormuş ancak tedavi edilmezse. O nedenle hiç üzülmeyin, benim değerim neredeyse 2 ay boyunca yüksekti; kızım 1 yaşında maşallahı var. Hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar dilerim
Pişik ıcın kantaron yağı bi harıkaMusteladan böğ geldi galiba herkes alıyo diye almak istemiyorumNiveanın kokusuna ben de bitiyorum ama alma onlardan bak. Muhendisinoğlu onaylı diilleeeeer