- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Evet almicaz zaten zaten siz doğurunca fit olursunuz gerek mi kalırIşte az kilo alanı diyet gruplarına almayacaklarmış
Kızzzz deterjan ve yumuşatıcı yok
Bn senin listeye göre hareket etcem
Yumuşatıcı kullanmayacam deterjan da granül alacam.
Bn gece çok net uyuyamadığımdan gündüzde 1-2 saat uyuyorum ama erkenden uykum geliyorKızlar günaydın hepinize . Sizde de durum aynı mı , 22 haftaya girdim ve asla bu zamana dek uykusu gelmeyen ben sürekli uyumak istiyorum. Sabah 9 akşam 17:30 çalışıyorum geriye kalan saatte evde ki işleri halledip yemek ,çamaşır vs derken akşam 9 gibi anca koltuğa uzanıyorum eşimle oturalım derken saat 00.00 büküyor yatağa girmem . Ve pert halde her sabah kalkıyorum. Bu vakte dek asla hamilelikte yorgun ve uykusuz değildim ama şimdi gün gectikte cidden çok halsiz uykusuz haldeyim . Bu 6.aya girerken sizlerde de durum aynı mı ?
Az kilo alanlar da tersi olablr aynen lohusalikta sut olsun diye alanlardanEvet almicaz zaten zaten siz doğurunca fit olursunuz gerek mi kalıraman dikkat edin lohusalıkta almayın kiloları
Bak bn deterjanı aldım bi
Yumuşatıcı kullanmayacam deterjan da granül alacam.
Bn de İlk de öyleydim inşallah bunda da veririm. az kilo alanlarda kilo alsınAz kilo alanlar da tersi olablr aynen lohusalikta sut olsun diye alanlardanben lohusalikta verenlerdenim hamislikte alan taraf
Bence de ya 10 kilodan az kilo alan olmasinBn de İlk de öyleydim inşallah bunda da veririm. az kilo alanlarda kilo alsın
Naptın taşınıyorum demiştin bitti mi İşler güçlerBence de ya 10 kilodan az kilo alan olmasin
Yarin tasiniyoruz sabah ama isler bitmedi herseyi biz topladgmz icin mutfak bitti sayilir camasirlar da bugun biter insNaptın taşınıyorum demiştin bitti mi İşler güçler
Detaylı ne zamandı
Çok çok kolay gelsin tez vakitte rahatlaYarin tasiniyoruz sabah ama isler bitmedi herseyi biz topladgmz icin mutfak bitti sayilir camasirlar da bugun biter insdetayli persembe aksam insallah
Insallah canim heyecanlıyım guzel haberler alrz ins:)senin kontrol ne zmn?bana detayli dan 1 ay sonra gelrsn demistiÇok çok kolay gelsin tez vakitte rahatlagüzel haberlerle inşallah
Listede yok su an nereye tik atcanBak bn deterjanı aldım biatabilirim
26 Ağustos hemen hemen 1 ay oluyorInsallah canim heyecanlıyım guzel haberler alrz ins:)senin kontrol ne zmn?bana detayli dan 1 ay sonra gelrsn demisti
ben ondan korkuyorum yaa ya bağlayamazsam içinden düşerse falan böyle acayip düşüncelerim varBen sling alacam sanki yav
Ah benim anam bana hamileyken sadece 7 kg almis ustelik ben de 3,5 kg dogmusumBence de ya 10 kilodan az kilo alan olmasin
aynen ben de öyleyim. işe resmen beslenme çantasıyla geliyorumYa siz de 3 saatre bi acıkıyor musunuz yoksa sürekli acıkan bi ben miyim?
3 saati geçirir de aç beklersem bi de midem bulanıyor hiç yiyemiyorum sonra