2021 Aralık Anneleri

Ne bilim nete bakinca herkesler guzel besleniyor ben valla normal devam sadece kolayi falan kestim ama ekmek pirinc patates falan hepsini yiyorum onlarsiz bi hayat da dusunemiyorum valla gercekten saglikli beslenebilene helal olsun
Ya ben canım ne çekerse yiyorum çünkü canım hiç bi sey istemiyo.

Ne bilim nete bakinca herkesler guzel besleniyor ben valla normal devam sadece kolayi falan kestim ama ekmek pirinc patates falan hepsini yiyorum onlarsiz bi hayat da dusunemiyorum valla gercekten saglikli beslenebilene helal olsun
Ne yemelıyım bılmıyorım kı bagısıklıgım yerlerde ucuk cıkıyor sureklı

Karınlar ne durumda kızlaar
Ben bütün hurafeleri doğrular nitelikte sivri oğlu sivri bir erkek karnına sahibim
Çocuk içerde bir dik üçgen kurmuş gibi
Benimki yayvan bi karın
Eşit bi büyüklüğü var

Bu arada hareker etmiyor diye sizi darladığım zamanlar için kusura bakmayın gençler

Ben 2 gündür acaba fazla mı hareket ediyor bu diye telaşlanmak üzereyim
Ben dün akşam bildiğin huylandım
Elimi karnıma koymuş uyumak üzereydim yüzüstü gibi
Bi anda elimin altından bi şey kaydı
Çok huylandırıcıydı ama

Bi yerde mi okumuştum biri mi demişti hatırlamıyorum
Uyanık olduğu saatleri takip et demişlerdi işte
Bakıyorum da hiç düzgün saatler değil çok gerginim doğum sonrası hayat için

Biz de ebebek anne yani kullanicaz. Kendi yatagimiza sabitleme aparati var cok kullanisli oluyor. Ben arkadasimdan odunc aldim cnku 6 aya kdar cok rahat ediyormussun. Gece emzirmek icin kalkmak yok direkt yaninda
Anne yanı beşikler çok kullanışlı. Ben de kullandım küçük kızımda. Büyük beşiği vardi onu babam yatak yanı hale getirdi. Yeğenim olacak gelecek ay ona verecektim ama nasip değilmiş veremiyorum

Benimki asla uyumuyo o zaman. Bu sabah gözümü açmaya çalışırken karnımda tepişmesi çok ilginçti ya önceden odaklanınca sakinken filan hissediyodum. Şimdi coştu maşallah. Ayakta igne beklerken bile hissettim dikilirken.

Benim de bugünkü rutini gece 1 sabah 8 öğle 11 ve akşam 6
Hadi dedim gece geç yattık tamam da sabah 8de niye uyanıksın acaba
Neyse bu gidişle sen de erken uyanmaya alışacaksın belli ki

Döner de mi yemiyorsun Ben dışarıda ne denk gelse yiyorum valla. Hamburger falan. Evde de cips vs Sağlıklı değil canım isteyince yiyorum önüme geleni iştahım cok sayılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…