Ne bilim nete bakinca herkesler guzel besleniyor ben valla normal devam sadece kolayi falan kestim ama ekmek pirinc patates falan hepsini yiyorum onlarsiz bi hayat da dusunemiyorum valla gercekten saglikli beslenebilene helal olsunOnu ye be bişiy olmaz benceama iyi pismiş versinler.
Ben de bundan oturma odası için istiyom içine de sevibebe anneyani reflü yatağı alcam.Galiba bu beşikten alacağim kizlar .. evde 2 tane daha var
Ya ben canım ne çekerse yiyorum çünkü canım hiç bi sey istemiyo.Ne bilim nete bakinca herkesler guzel besleniyor ben valla normal devam sadece kolayi falan kestim ama ekmek pirinc patates falan hepsini yiyorum onlarsiz bi hayat da dusunemiyorum valla gercekten saglikli beslenebilene helal olsun
Bende oturma odasi icin dusundum. Reflu yatagi alirim demistim. Diger besik abisinden kalma mavili falan onu da yatak odasinda kullanacagimBen de bundan oturma odası için istiyom içine de sevibebe anneyani reflü yatağı alcam.
Nerde baktın n11de su an 190 civari galiba fiyatı.Bende oturma odasi icin dusundum. Reflu yatagi alirim demistim. Diger besik abisinden kalma mavili falan onu da yatak odasinda kullanacagim
Ne yemelıyım bılmıyorım kı bagısıklıgım yerlerde ucuk cıkıyor sureklıNe bilim nete bakinca herkesler guzel besleniyor ben valla normal devam sadece kolayi falan kestim ama ekmek pirinc patates falan hepsini yiyorum onlarsiz bi hayat da dusunemiyorum valla gercekten saglikli beslenebilene helal olsun
Bol yogurt kefir falan tuket bagisikligin icinNe yemelıyım bılmıyorım kı bagısıklıgım yerlerde ucuk cıkıyor sureklı
Hazır markettekı kefırlerde olurmuBol yogurt kefir falan tuket bagisikligin icin
Sade olani iyi oluyo sanirimHazır markettekı kefırlerde olurmu
Benimki yayvan bi karınKarınlar ne durumda kızlaar
Ben bütün hurafeleri doğrular nitelikte sivri oğlu sivri bir erkek karnına sahibim
Çocuk içerde bir dik üçgen kurmuş gibi
Ben 2 gündür acaba fazla mı hareket ediyor bu diye telaşlanmak üzereyimBenimki yayvan bi karın
Eşit bi büyüklüğü var
Bu arada hareker etmiyor diye sizi darladığım zamanlar için kusura bakmayın gençler
Ben dün akşam bildiğin huylandımBen 2 gündür acaba fazla mı hareket ediyor bu diye telaşlanmak üzereyim
Anne yanı beşikler çok kullanışlı. Ben de kullandım küçük kızımda. Büyük beşiği vardi onu babam yatak yanı hale getirdi. Yeğenim olacak gelecek ay ona verecektim ama nasip değilmiş veremiyorumBiz de ebebek anne yani kullanicaz. Kendi yatagimiza sabitleme aparati var cok kullanisli oluyor. Ben arkadasimdan odunc aldim cnku 6 aya kdar cok rahat ediyormussun. Gece emzirmek icin kalkmak yok direkt yaninda
Benimki asla uyumuyo o zaman.Ben dün akşam bildiğin huylandım
Elimi karnıma koymuş uyumak üzereydim yüzüstü gibi
Bi anda elimin altından bi şey kaydı
Çok huylandırıcıydı ama
Bi yerde mi okumuştum biri mi demişti hatırlamıyorum
Uyanık olduğu saatleri takip et demişlerdi işte
Bakıyorum da hiç düzgün saatler değil çok gerginim doğum sonrası hayat için
Benim de bugünkü rutini gece 1 sabah 8 öğle 11 ve akşam 6Benimki asla uyumuyo o zaman.Bu sabah gözümü açmaya çalışırken karnımda tepişmesi çok ilginçti ya önceden odaklanınca sakinken filan hissediyodum. Şimdi coştu maşallah. Ayakta igne beklerken bile hissettim dikilirken.
Döner de mi yemiyorsunNe bilim nete bakinca herkesler guzel besleniyor ben valla normal devam sadece kolayi falan kestim ama ekmek pirinc patates falan hepsini yiyorum onlarsiz bi hayat da dusunemiyorum valla gercekten saglikli beslenebilene helal olsun
Yine benden 1 tane dahaYa ben canım ne çekerse yiyorum çünkü canım hiç bi sey istemiyo.
Hahaha bi anda hareketlendi di miBenimki yayvan bi karın
Eşit bi büyüklüğü var
Bu arada hareker etmiyor diye sizi darladığım zamanlar için kusura bakmayın gençler
Aynı bnm çok iştahsız ne olsa yerimDöner de mi yemiyorsunBen dışarıda ne denk gelse yiyorum valla. Hamburger falan. Evde de cips vs Sağlıklı değil canım isteyince yiyorum önüme geleni iştahım cok sayılmaz