2021 Aralık Anneleri

Hem de nasıl hareketlendi 🧿
Gece rutini var gece kıpır kıpır
Korkuyorum 😂😂
Bnmde gece oynuyor gece 3 ye uyandım oynuyordu 😁gündüz bişi yok bugün konuştum akıllı uslu bi kız ol dedim yüzünü göster yoksa kulağını çekerim dedim :confused:

Ya siz de 3 saatre bi acıkıyor musunuz yoksa sürekli acıkan bi ben miyim?
3 saati geçirir de aç beklersem bi de midem bulanıyor hiç yiyemiyorum sonra 🤦‍♀️🤦‍♀️
Amannn bnm açlık çok düzensiz
Bazen çok aç bazen çok tok çözemedim dengesizliği 😅

Bnmde gece oynuyor gece 3 ye uyandım oynuyordu 😁gündüz bişi yok bugün konuştum akıllı uslu bi kız ol dedim yüzünü göster yoksa kulağını çekerim dedim :confused:
Benimki de gececi
Gece oldu mu başlıyor pıt pıt
Ama artık güçlü pıtlar 😂
Öncemi gibi o muydu değil miydi çok karıştıramıyorum
Çok şükür diyeyim 🧿
Amannn bnm açlık çok düzensiz
Bazen çok aç bazen çok tok çözemedim dengesizliği 😅
Ben hep evde boş olduğum için takip ettim
Açlık sınırım 3 saat
3 saatte acıkıyorum ve çok geçirmemeliyim
Yoksa kusmalı kısma geçiyorum
Hiç yiyemiyorum 🤦‍♀️

20210809_185907.jpg

Keşke turuncuya yazmasaymışım fotoda sıkıntılı oldu 🤣🤣 Neyse temize çekersem atarım tekrar 🤣

Eki Görüntüle 2899198
Keşke turuncuya yazmasaymışım fotoda sıkıntılı oldu 🤣🤣 Neyse temize çekersem atarım tekrar 🤣
Bn okudum sallanan sandalyeyi merak ettim 😍
Banyo grubu marka belirtmemişsin 😂
Anasına polar bornoz yazmamışsın 🤣
İnşallah bunlarla kalırsın diyorum 🙈

Bn okudum sallanan sandalyeyi merak ettim 😍
Banyo grubu marka belirtmemişsin 😂
Anasına polar bornoz yazmamışsın 🤣
İnşallah bunlarla kalırsın diyorum 🙈
Banyo grubu incia. Losyonu ecowell. Anasına da evden hırka koyarım dedim gerek olacağını sanmıyorum nedense. Bunlarla kalırım ben ya. Gereksiz almam.

Sandalyr şunu istiyorum bakalım. .

Banyo grubu incia. Losyonu ecowell. Anasına da evden hırka koyarım dedim gerek olacağını sanmıyorum nedense. Bunlarla kalırım ben ya. Gereksiz almam.

Sandalyr şunu istiyorum bakalım. .
Sandalye çok şık 😍
İlk defa mustela demeyen çıktı şükür🙈
Bn Nivea almayı düşünüyorum pişik de sudocrem

Tesadüfen denk geldim mesajınıza, hayli bilgili olduğumdan yazmak istedim. Ben tiroid kanseri geçirmiş, tiroid bezi olmayan ve devamlı tiroksin hapı kullanan biri olarak hamile kaldığımda 3 haftada 1 tsh testı yaptırdım. Buna rağmen 12. Haftada tsh değerim aniden 15 olmuştu; korkumu tahmin edersiniz. Tsh yüksekliği düşük riskini de artırıyormuş çünkü. Ama tedavi edilmezse tabii ki. Hemen ilaç dozum artırıldı, 1 ay sonra ancak 5e düşmüştü. Zamanla daha da düştü, en son 1 civarıydı. Gebeliğin ilk 3 ayı bebeğin tiroid bezi oluşmadığından annenin tiroksin hormonunu ortak kullandığından tsh yükseliyor; sonrasında bebek kendi tiroksin hormonunu üretmeye başlıyor ve tsh düşüyor. Bebeğin zekasını etkileyebiliyormuş ancak tedavi edilmezse. O nedenle hiç üzülmeyin, benim değerim neredeyse 2 ay boyunca yüksekti; kızım 1 yaşında maşallahı var. Hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar dilerim 💕
Teşekkür ediyorum. Çok geçmiş olsun. Sanki ilk tüp bebeğe başladığımda konuşmuştuk sizinle, rumuz tanıdık geldi. Zaman ne çabuk geçiyor

X