- 13 Ocak 2020
- 44.625
- 168.136
- 33
Bencr benim de karnım sivriKarınlar ne durumda kızlaar
Ben bütün hurafeleri doğrular nitelikte sivri oğlu sivri bir erkek karnına sahibim
Çocuk içerde bir dik üçgen kurmuş gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencr benim de karnım sivriKarınlar ne durumda kızlaar
Ben bütün hurafeleri doğrular nitelikte sivri oğlu sivri bir erkek karnına sahibim
Aa 24 oncesi de yaptık biz hep
Kaan kocatepetinin kitabında yazıyordu bnm yapmama hiç gerek kalmıyordu dr saolsun hep söyledi haftamı okurken görünce atım dedimAa 24 oncesi de yaptık biz hep
Aynen bende kızıma alistirmistim yaz kış kullandık çok işime yaradı inşallah bu yavru da severBendensin oğlumu bebek arabasına alıştırmıştım ohhh misdi
İnşallah Buda sever de gerek kalmaz
Aynen kızımda yayvandi bel oyuntum bile kaybolmuştu ama bunda sivriKarınlar ne durumda kızlaar
İlk çocukta almamıştım ama bunda alacağım İnşAllah. Şöyle bir anım var, ben çocuk arabasıyla markete girmek için kapıyı açmak için debelenirken, bebeği kanguruda olan bir anne açmıştı bana kapıyı, o an keşke bende alsaydım dedim.Sling ya da kanguru hakkında fikirleriniz nedir?
Bayılırım böyle karlı tesadüflereMarkette kadına slingten memnun musunuz diye sordum hiç değilim dedi kayıyo dedi halkalı model vardı. Beşik aldın mı dedi henüz almadım dedim. 6 ay kullandım ben satıyorum dedi e bebekten anne yanı olanlardan varmış. Numarasını aldım mesaj attım foto bekliyom.
Du bakalım kadın en son sling sagolsun eve hala gidemedim foto aticam yazdıBayılırım böyle karlı tesadüflere
Biz de ebebek anne yani kullanicaz. Kendi yatagimiza sabitleme aparati var cok kullanisli oluyor. Ben arkadasimdan odunc aldim cnku 6 aya kdar cok rahat ediyormussun. Gece emzirmek icin kalkmak yok direkt yanindaMarkette kadına slingten memnun musunuz diye sordum hiç değilim dedi kayıyo dedi halkalı model vardı. Beşik aldın mı dedi henüz almadım dedim. 6 ay kullandım ben satıyorum dedi e bebekten anne yanı olanlardan varmış. Numarasını aldım mesaj attım foto bekliyom.
Hevesimizi kırmasın o halkalı olanlar kayıyor evet benim takip ettiğim bir kadın normal bez olanını kullandı aylarca çok memnunduDu bakalım kadın en son sling sagolsun eve hala gidemedim foto aticam yazdı
Evet anne yanı çok mantıklı diğer türlü sen onun odasında yatıyormuşsun zatenBiz de ebebek anne yani kullanicaz. Kendi yatagimiza sabitleme aparati var cok kullanisli oluyor. Ben arkadasimdan odunc aldim cnku 6 aya kdar cok rahat ediyormussun. Gece emzirmek icin kalkmak yok direkt yaninda
Yarasın kızınaBu arada yarın görüş günümüz heyecanlıyım. Az önce de iki koca paket cips yedim.
Merve kendimi zor tutuyorum ketcapli doner yememek icin hamileligimin basindan beri sacma sapan seyler canim istiyoBu arada yarın görüş günümüz heyecanlıyım. Az önce de iki koca paket cips yedim.
Onu ye be bişiy olmaz bence ama iyi pismiş versinler.Merve kendimi zor tutuyorum ketcapli doner yememek icin hamileligimin basindan beri sacma sapan seyler canim istiyo