2021 Aralık Anneleri

Bende 21. Haftaya kadar 1 kg almıştım. 21den sonra bebiş zayıf çıkınca 10 günde 1.5 kiyo daha aldım toplamda 23. Haftada 2.5 kilo almış oldum 🤣🤣
20.haftadan sonra daha kolay kilo aliniyormus diye okumustum🤦🏼‍♀️ Ben de suan 1.7 kilo ile yoluma devam ediyorum hedef 3.trimestere +3 ile girmek insallah🙄
Ama goguslerimin buyudugunu hissediyorum, bebisin kilosu kadar suyunun kilosu oldugunu biliyorum. Yani aslinda o aldiklarimiz kilo bile degil😂

Yav bebiş zayıf çıktıysa sen niye kilo alıyon 🤣

Doktor bebek aç diyince peynir süt kefir kuruyemiş hepsine saldırdım. 1 haftada 120 gram almış bebişte 🤗🤗 ben çok iştahsızım yemiyorum normalde ama doktor beslenmenin çok önemli olduğunu söyledi. İlk 3 ay bizim depomuzdan beslenirmiş. 3 aydan sonra yediğimiz gidermiş onlara. 🤗🤗🤗
20.haftadan sonra daha kolay kilo aliniyormus diye okumustum🤦🏼‍♀️ Ben de suan 1.7 kilo ile yoluma devam ediyorum hedef 3.trimestere +3 ile girmek insallah🙄
Ama goguslerimin buyudugunu hissediyorum, bebisin kilosu kadar suyunun kilosu oldugunu biliyorum. Yani aslinda o aldiklarimiz kilo bile degil😂
Beslenmen nasıl peki iştahsızmısın ondan mı kilo almadın. Yoksa her öğün yemeğini düzenli yiyosun kilo almıyormusun.

Doktor bebek aç diyince peynir süt kefir kuruyemiş hepsine saldırdım. 1 haftada 120 gram almış bebişte 🤗🤗 ben çok iştahsızım yemiyorum normalde ama doktor beslenmenin çok önemli olduğunu söyledi. İlk 3 ay bizim depomuzdan beslenirmiş. 3 aydan sonra yediğimiz gidermiş onlara. 🤗🤗🤗

Beslenmen nasıl peki iştahsızmısın ondan mı kilo almadın. Yoksa her öğün yemeğini düzenli yiyosun kilo almıyormusun.
Iyi yapmışsın canım.

Bende hamileligimi öğrendiğimde 85 idim. Bulantılarda 80 e düştüm. 1.5 ayda 4 kilo almışım. Biraz daha dikkat etmem gerekiyor😊

Bende hamileligimi öğrendiğimde 85 idim. Bulantılarda 80 e düştüm. 1.5 ayda 4 kilo almışım. Biraz daha dikkat etmem gerekiyor😊
Şuan 84 geliyorum . Hamilelikteki başlangıç kilima göre daha kilo almamış oluyorum ama doktor 1.5 ayda 4 kilo fazla dikkat et frenle kendini dedi

Aksine cok saglikli besleniyorum, doktorum yemek listesi verdi ogun ogun. Ona uygun yiyorum her seyi ve doyuyorum tika basa😂 ben yavas kilo alsam da bebis baya iyi gidiyor cunku ona iyi gelecek seyler tuketiyorum.
Sadece hamilelik oncesine gore hayatimda artik Karbonhidrat ve seker neredeyse hic yok diyebilirim

Bence endiselenilecek birsey yok boyuda kilosuda gayet normal saglicakla dogar insallah Bende18 haftalikken detayliya gittim boyu 20cm kilosu 350gr dedi simdi 21+5gunluk sali doktor kontrolum var bebek iki hafta ileriden gidiyor dediler bklm sali gunu ne diyecekler
Teşekkürler canım inş sağ sağlim ömürleri olsun hepsinin 🌸

Aksine cok saglikli besleniyorum, doktorum yemek listesi verdi ogun ogun. Ona uygun yiyorum her seyi ve doyuyorum tika basa😂 ben yavas kilo alsam da bebis baya iyi gidiyor cunku ona iyi gelecek seyler tuketiyorum.
Sadece hamilelik oncesine gore hayatimda artik Karbonhidrat ve seker neredeyse hic yok diyebilirim
Zaten insana kiloyu en çok karbonhidrat aldırıyor. Ne zaman tatlıyı ekmeği makarnayı pilavı özellikle fast food'u kesiyorsun o zaman kilo alımı çok yavaşlıyor yada insan yavaş yavaş vermeye başlıyor kiloları

Benim de derdinizi seveyim yazasım geldi 😂😂😂
Kilo almayan arkadaşlarla doğumdan sonra pek ortak noktamız kalmayacak sanırın 😂😂
Aynn seninle aynı düşüncedeyim 🙈hele merve merve yi hiç aklına bile getirme kız bide yazıyor 1.5 kilo aldım bnm sabah akşam fark 1.5 kg :sinirli:

Tahlil sonuçlarım yine coşmuş 🥴
Açlık glukoz ilk kez bu kadar düşük çıkmış 🤔

Eklentiler

• FF67EF54-5362-45A1-9E7B-CD2EF9AD6017.jpeg
    FF67EF54-5362-45A1-9E7B-CD2EF9AD6017.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 49
  • 9C377368-5896-45C8-9701-1137005DE846.jpeg
    9C377368-5896-45C8-9701-1137005DE846.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 55
X