- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19-23 arası canımKizlar detayli ultrason kacinci haftaya kadar yapiliyordu?
18-24 biliyorum ben.Kizlar detayli ultrason kacinci haftaya kadar yapiliyordu?
Ben de oyle bisi biliyorum 23 24 son sanrm sagolasn19-23 arası canım
Sagol cnm18-24 biliyorum ben.
Ben de mahallenin en mutlu bebeğinde çok severek ilerliyorum. O ansiklopedi gibi okuduğum kitaba ara verdim ay ay anlatıyo zaten bi de onu taşımak istemedim yanımda. Evime döndüm kitapları hızlıca bitirip mübarekli kitaplara yoğunlaşmak istiyorum artık.Kızlar bu kitabı pedagog bir arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım ama okumayı öteledim sürekli bilimsel bilgiler veren veriler paylaşan sıkıcı bir kitap sanmıştım.
Bugün bir göz atayım dedim bir çırpıda ağlaya ağlaya 55. sayfaya geldim Bu hafta her şeye ağlıyorum zaten hani bizim hormonlar dengelenmişti niye böyle oldu
Tavsiye ederim sizlere de hamilelik, doğum ve sonrası dönemi anne, baba ve bebeğin gözünden ayrı ayrı hikayeleştirerek anlatıyor ilk kısımda çok duygusal ve anlaşılır
Bence zayıfsan o yüzden fazla hissediyosundur çünkü dr demişti bana kilolu olanlar daha geç hissederler diyeBenimki de resmen her saat basi yaklasik 10 dk kadar hareket ediyor ve ben de bundan korkuyorum normal mi bu kadar kucuk bebegin bu kadar hareketi diye Hatta esim elini koyunca o bile hissediyor artik. Kilo olarak zatif bi insanin vucudumda cok fazla yag yok o yuzden mi bu kadar hissediyoruz anlamadim ama bu cocuk hic mi uyumuyor ful harekette olmasi normal mi yaa
Gümüş kapak kullandı arkadaşım çok memnun kaldı bende almayı düşünüyorumKizlar gumus kapak alacak misiniz ve neler aldiniz? Ben henuz cok ufak tefek 1 2 takim,zibin aldim
Gümüş kapaklar kaçıncı haftadan sonra kullanılıyor?Gümüş kapak kullandı arkadaşım çok memnun kaldı bende almayı düşünüyorum
Arkedeşler ben kilo aldım gözümüz aydın. 20. Haftadan sonra 2.5 kilo civarı.
Yav bebiş zayıf çıktıysa sen niye kilo alıyonBende 21. Haftaya kadar 1 kg almıştım. 21den sonra bebiş zayıf çıkınca 10 günde 1.5 kiyo daha aldım toplamda 23. Haftada 2.5 kilo almış oldum
Ben de 21 haftada 1 kg çok kafama takıyorum ama, böyle ne olacak yani doğum yapınca eskisinden de mi zayıf olcamArkedeşler ben kilo aldım gözümüz aydın. 20. Haftadan sonra 2.5 kilo civarı.
Bebek iyiyse hiç endişeye gerek yok.Ben de 21 haftada 1 kg çok kafama takıyorum ama, böyle ne olacak yani doğum yapınca eskisinden de mi zayıf olcam
Iyidir iyidir.Salı detaylıda görcem bakalım 5 hafta sonra inşallah iyidir
Gayet güzel bence de aşk sehvetle de gelen bi duygu. Denmemeli bebelere.Gözde Erdoğan / Hayat evde başlar kitabından bir kısım…
Cok sukurArkedeşler ben kilo aldım gözümüz aydın. 20. Haftadan sonra 2.5 kilo civarı.