2021 Aralık Anneleri

Kızlar bu kitabı pedagog bir arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım ama okumayı öteledim sürekli bilimsel bilgiler veren veriler paylaşan sıkıcı bir kitap sanmıştım.
Bugün bir göz atayım dedim bir çırpıda ağlaya ağlaya 55. sayfaya geldim 😂Bu hafta her şeye ağlıyorum zaten hani bizim hormonlar dengelenmişti niye böyle oldu 🤣
Tavsiye ederim sizlere de hamilelik, doğum ve sonrası dönemi anne, baba ve bebeğin gözünden ayrı ayrı hikayeleştirerek anlatıyor ilk kısımda çok duygusal ve anlaşılır

Eklentiler

• Screenshot_20210807_215525.jpg
    Screenshot_20210807_215525.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar bu kitabı pedagog bir arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım ama okumayı öteledim sürekli bilimsel bilgiler veren veriler paylaşan sıkıcı bir kitap sanmıştım.
Bugün bir göz atayım dedim bir çırpıda ağlaya ağlaya 55. sayfaya geldim 😂Bu hafta her şeye ağlıyorum zaten hani bizim hormonlar dengelenmişti niye böyle oldu 🤣
Tavsiye ederim sizlere de hamilelik, doğum ve sonrası dönemi anne, baba ve bebeğin gözünden ayrı ayrı hikayeleştirerek anlatıyor ilk kısımda çok duygusal ve anlaşılır
Ben de mahallenin en mutlu bebeğinde çok severek ilerliyorum. O ansiklopedi gibi okuduğum kitaba ara verdim ay ay anlatıyo zaten bi de onu taşımak istemedim yanımda. Evime döndüm kitapları hızlıca bitirip mübarekli kitaplara yoğunlaşmak istiyorum artık. 🥲

Benimki de resmen her saat basi yaklasik 10 dk kadar hareket ediyor ve ben de bundan korkuyorum normal mi bu kadar kucuk bebegin bu kadar hareketi diye🤦🏼‍♀️ Hatta esim elini koyunca o bile hissediyor artik. Kilo olarak zatif bi insanin vucudumda cok fazla yag yok o yuzden mi bu kadar hissediyoruz anlamadim ama bu cocuk hic mi uyumuyor ful harekette olmasi normal mi yaa
Bence zayıfsan o yüzden fazla hissediyosundur çünkü dr demişti bana kilolu olanlar daha geç hissederler diye

X