2021 Aralık Anneleri

Bide anne karninda cok hareket eden bebek yaramaz olur derler, tecrubeli anneler siz soyleyin oyle mi gozum korktu benim
Valla daha da korkutmim ama benim oglan da cok hareketliydi dogdugunda da karnimdaki gibi eli kolu kimil kimildi cok hareketli bir cocuk oldu simdikini de cozemedim bi cok hareket ediyo bi az

Bende kendıme kızıyorum çok ıhmal ettım çok asla atlamam bundan sonra

Oh çok şükür. Iyi yaptın ya tedirgin oturmaktansa.
Valla herşeyi sordum kendi takıntı halimi söyledim, öyle iyi bir doktor ki... çok şükür erkek hekim , adam diyo kesinlikle aklınızda kalmasın ,çekinmeyin kafanıza takacaginiza sorun lütfen diye . Bebeğin haftasından gramina filan ,başından heryerine dek,kordondan geçen 3 damara dek gösterdi sanki detaylıya girdim tekrar insan evham yapiyo tabi yaaa öyle ki bizim gibi mucizelerle nasip olanlar rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın kardeşim

Ne güzelmiş Allah razı olsun işte. Iyi doktorlara bol bol dua ediyoruz. amin

Ne güzelmiş Allah razı olsun işte. Iyi doktorlara bol bol dua ediyoruz. amin
Amin kesinlikle. Doktordan doktora gerçekten fark var geçen sene tüp bebek doktorum o kadar özelde giden para vs adama sorsan cevap vermezdi . Allah'a o kadar dua ettim ki Rabbim nolur bir daha bu adamın kapısına beni getirme ,meymeretsiz sürat ve resmen sömürdü bütün emeklerimi vs ... Ama Rabbime sonsuz şükürler olsun ki yavrum ne tüpe gerek kaldı ne bişey kendiliğinden nasip oldu neler yaşadım tüp bebek merkezinde,o kapıdan çıkarken beddua etmedim ama içimin o an ki acısını ben biliyorum. İşte öyle doktorlar da var böyleleri de var . Allah'ım cidden her zaman yolumuza iyi insanları,empati ve merhamet duygusu yüksek olanları çıkarsın inşallah

Bence endiselenilecek birsey yok boyuda kilosuda gayet normal saglicakla dogar insallah Bende18 haftalikken detayliya gittim boyu 20cm kilosu 350gr dedi simdi 21+5gunluk sali doktor kontrolum var bebek iki hafta ileriden gidiyor dediler bklm sali gunu ne diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…