Valla daha da korkutmim ama benim oglan da cok hareketliydi dogdugunda da karnimdaki gibi eli kolu kimil kimildi cok hareketli bir cocuk olduBide anne karninda cok hareket eden bebek yaramaz olur derler, tecrubeli anneler siz soyleyin oyle mi gozum korktu benim
Bende kendıme kızıyorum çok ıhmal ettım çokDün takviyelerinizi de kullanmadığınızı yazmıştınız böyle üyelere kızıyoruz
Doktorunuzun önerdiği hiçbir şeyi atlamayın lütfen bir can besliyorsunuz.
Covid aşısı sizin seçiminiz araştırıp kendiniz karar verirsiniz
Nezle oldum gıdemedım zaten daha da aramadılar sağlık ocagından ben kendim gıdıp soyluycem cnmTetanoz neden olmadın?
Canim arkadasim 26da yaptirdigini soylemisti benim doktorum da 22 ile 24 arasi demisti randevu aldn mi biyerdenKızlar 23 +4 ayrıntılı ıcın cokmu geç
Aldımda 12 şine 18 ıne ertelediler doktor olmayacağı ıcınCanim arkadasim 26da yaptirdigini soylemisti benim doktorum da 22 ile 24 arasi demisti randevu aldn mi biyerden
Doktorun uygun gorduyse skinti olmaz heralde canimAldımda 12 şine 18 ıne ertelediler doktor olmayacağı ıcın
Masallah daha sen dun yarida degil miydinKızçemin yeleği hazır
Cok guzel olmus cnm gule gule giysin insallahKızçemin yeleği hazır
Çok kolay ilerliyor küçük olduğumdan çabucak bittiMasallah daha sen dun yarida degil miydincok guzel olmus guzel gunlerde giysin insalkah kizce
Amin inşallah canımCok guzel olmus cnm gule gule giysin insallah
Gittim kuzum çok şükürCanım tedirgin olma ama git için rahatlasın.
Oh çok şükür. Iyi yaptın ya tedirgin oturmaktansa.Gittim kuzum çok şükürdoktor benim bu evhamlı halimle kordonun her yerini gösterdi ve kordon boynunda filan değil çok şükür . İçim rahatladı çok şükür
Valla herşeyi sordum kendi takıntı halimi söyledim, öyle iyi bir doktor ki... çok şükürOh çok şükür. Iyi yaptın ya tedirgin oturmaktansa.
Ne güzelmiş Allah razı olsun işte. Iyi doktorlara bol bol dua ediyoruz.Valla herşeyi sordum kendi takıntı halimi söyledim, öyle iyi bir doktor ki... çok şükürerkek hekim , adam diyo kesinlikle aklınızda kalmasın ,çekinmeyin kafanıza takacaginiza sorun lütfen diye . Bebeğin haftasından gramina filan ,başından heryerine dek,kordondan geçen 3 damara dek gösterdi sanki detaylıya girdim tekrar insan evham yapiyo tabi yaaa öyle ki bizim gibi mucizelerle nasip olanlar rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın kardeşim
AminNe güzelmiş Allah razı olsun işte. Iyi doktorlara bol bol dua ediyoruz.amin
Bende aynı şekildeyim geceleri geç yatardım şimdi hiç uyuyamaz oldumAy keşke erken kalkabilsem. Gece 3ten önce uyuyamıyorum sonra da kalkamıyorum. Bizim düzen biraz karışık. Bebekten sonra ne olacak bakalım
Senin çocuk var mı ilk bebek mi? Benim 2 kızım var hicbirsey düzenimi degistiremediBende aynı şekildeyim geceleri geç yatardım şimdi hiç uyuyamaz oldum
Sağlıkla giysin inşallah çok cici olmuşKızçemin yeleği hazır
Bence endiselenilecek birsey yok boyuda kilosuda gayet normal saglicakla dogar insallah Bende18 haftalikken detayliya gittim boyu 20cm kilosu 350gr dedi simdi 21+5gunluk sali doktor kontrolum var bebek iki hafta ileriden gidiyor dediler bklm sali gunu ne diyeceklerKızlar benim bebek sata göre 20 haftanın içinde, ultrasonda biraz önde çıkıyor 3-4 gün kadar. 21 hafta için 23 cm boy kısa mı sizce yaeşim de ben de uzunuz nette 26-27 yazıyor bu hafta için. Kilosu 398gr ona takılmadım ama boyu az gibi geldi.