Hoş geldiiinMerhaba hanımlar bende 6+4 haftalık hamileyim Aralık diye görünüyor doğumum bakalımaranıza katılayım dedim
Kese kaç mm ölçüldü?Merhaba arkadaşlar, hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben de 5+3 haftalık hamileyim. Perşembe günü 5+0 da karından keseyi göremedi ama vajinal baktı ve kese var dedi, sadece büyümesini görmem lazım dedi. Keseyi gördükten sonra yapılacak tahliller varmış, tam olarak görmeden tahlilleri yaptıramam dedi. Bir de beta 1000-1500 ü aşmadan vajinal ultrasondan da kese görünmemesi lazım değil mi? Başka hastanede yaptırdığım beta değerim düşük çıktı. Doktor farklı laboratuvar tekniklerinden de kaynaklanmış olabilir. Yarın gel bakalım dedi. İki gündür tedirginliğim hat safhada, ikinci hamileliğim. İlkinde 4+0 da keseyi görmüştüm. Bu durum normal al mi sizce?
Hoşgeldiiin.Merhaba hanımlar bende 6+4 haftalık hamileyim Aralık diye görünüyor doğumum bakalımaranıza katılayım dedim
Dördüz beşiz falan olursa birine ben severek anne olurumAyyy üçüz filan mı doğuracambizde var bide halam ikiz ve üçüz doğurmuştu dr bi daha hamile kalırsan dördüz yada beliz olur demişti
HoşgeldinMerhaba hanımlar bende 6+4 haftalık hamileyim Aralık diye görünüyor doğumum bakalımaranıza katılayım dedim
Ayyy yok öyle olmasınDördüz beşiz falan olursa birine ben severek anne olurumsırf seni düşündüğüm için yani
İnşallah hiç bişey olmayacak korkma dinlenKizlar bugun lekelenmem oldu dua edin lutfen
Insallah cnm prolutn depot vurlcm bide coraspini kescekmsm insallah birsey olmazİnşallah hiç bişey olmayacak korkma dinlen
Kırmızı olmadıkça korkma canım. Progestan kullanıyon mu?Kizlar bugun lekelenmem oldu dua edin lutfen
Acik pembe lekeydi suan yok ilk kez oldu transfrn 16.gunu bide hafif atesm fln cikti. Sabah aksam gobekten kullaniyorum bi tane de fitil simdi ekstra kalcadan igne vurul dedi bitaneKırmızı olmadıkça korkma canım. Progestan kullanıyon mu?
Korkma olabilir ilk haftalarda. Sen yine de dinlen.Acik pembe lekeydi suan yok ilk kez oldu transfrn 16.gunu bide hafif atesm fln cikti. Sabah aksam gobekten kullaniyorum bi tane de fitil simdi ekstra kalcadan igne vurul dedi bitane
Insallah cnm Rabbim korusun hepimizinkini boyle seyler yasaynlr varmis tabi basa gelince panik oluyirz tabi ister istmzKorkma olabilir ilk haftalarda. Sen yine de dinlen.
Boş gebelikte tüm gebelik belirtileriniz varmıydı ? Kasık sancısı , göğüs ağrısı bulantı gbiBi kızkardeşim biliyor annemlere söylemedim. Mide bulantısı olursa söylerim heralde
Ben de 3 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum, bunda da kese görmeye bile gitmedim daha, söyledim de kızkardeşim hariç kimseye. İnşallah bu sefer sağlıcakla ilerler herşey
Allah’ın izniyle hiç birşey olmayacak içini ferah tutKizlar bugun lekelenmem oldu dua edin lutfen
Malesef...ama elden gelen bisey yokKeske elimizde olsada tertemiz havası olan ilaçsız gıdalarla besleyebilsek çocukları.. çocuk bile farketmiş kötü kokuyu demek
Insallah canim benim aminnAllah’ın izniyle hiç birşey olmayacak içini ferah tut
Hele ben bi de vajinal progestan kullanıyomKızlar çok akıntım oluyor. Resmen altıma kaçırmış gibi oluyorum