- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
İki günde bi baktır canım hem insanın içi rahatlıyor bn dr randevusuna kadar baktımMaşallah yok ben de kaç gündür baskalarininkini gordukce öldüm öldüm dirildim yani kaç kişiye sordum önemli olan en az iki katı artış yapması dediler o yüzden beklemedeyim
Ya bn çok erken öğrendim geç öğrenseydim bu kadar baktırmazdım belkiBen bir kere ölçtürdüm bir daha ölçtürmeye gerek duymuyorum.Her şey Allah’tan.Cuma keseyi görüp kalp atışını duysam dünyalar benim olacakmış gibiStres en büyük düşmanımız bu yüzden akışına bıraktım.Eminim değerleriniz çok güzel gelecektir.
Aynen öyleHerkesinki farkli oluyo önemli olan düzenli artması
İlk gebelik mi?Ya bn çok erken öğrendim geç öğrenseydim bu kadar baktırmazdım belki
Ben hastanede çalışıyorum kadın doğum uzmanımız yok personel olduğum halde bir dahiliyecimiz var o kadar zor baktiriyorum ki kendime anlatamam ,bilmiyorum nasıl ikna edicem baktırmayaİki günde bi baktır canım hem insanın içi rahatlıyor bn dr randevusuna kadar baktım
Ben değerim diğerlerine oranla çok düşük ama canim ondan dolayı baktırmam gerekiyo adete 1 gün kalimi 27 sadeceBen bir kere ölçtürdüm bir daha ölçtürmeye gerek duymuyorum.Her şey Allah’tan.Cuma keseyi görüp kalp atışını duysam dünyalar benim olacakmış gibiStres en büyük düşmanımız bu yüzden akışına bıraktım.Eminim değerleriniz çok güzel gelecektir.
O nasıl bi hastane ve dr Muş ilaç yazmadan önce bi sorması gerekmiyor mu aman dikkat etBen hastanede çalışıyorum kadın doğum uzmanımız yok personel olduğum halde bir dahiliyecimiz var o kadar zor baktiriyorum ki kendime anlatamam ,bilmiyorum nasıl ikna edicem baktırmayageçen hafta boğazım şişti tonsilit olduğu halde yok öyle bişey dedi ilgilenmedi 1 gün sonra ateşim 39 buçuk oldu acil müdahale etmek zorunda kaldı ben de o zaman dedim gebelik şüphem var diye böylece bahaneyle onu da öğrenmiş olduk, aslında o kadar ağır bir antibiyotik vermiş ki hamileye verilmemesi gereken akşama doğru bana haber gönderdi onu kullanmasın diye neyseki alıp da icmemistim
Pardon 37 olacaktiBen değerim diğerlerine oranla çok düşük ama canim ondan dolayı baktırmam gerekiyo adete 1 gün kalimi 27 sadece
Sık sık boğazım şişer hiç sormuyolar ben kendi kendimi böyle kaset testlerle takip ediyorum o yuzdenO nasıl bi hastane ve dr Muş ilaç yazmadan önce bi sorması gerekmiyor mu aman dikkat et
Aile hekimi bakıyor, çok kalabalıkta değil. Ben de 1 kere baktırdım bidaha gitmedim cuma günü randevumBen hastanede çalışıyorum kadın doğum uzmanımız yok personel olduğum halde bir dahiliyecimiz var o kadar zor baktiriyorum ki kendime anlatamam ,bilmiyorum nasıl ikna edicem baktırmayageçen hafta boğazım şişti tonsilit olduğu halde yok öyle bişey dedi ilgilenmedi 1 gün sonra ateşim 39 buçuk oldu acil müdahale etmek zorunda kaldı ben de o zaman dedim gebelik şüphem var diye böylece bahaneyle onu da öğrenmiş olduk, aslında o kadar ağır bir antibiyotik vermiş ki hamileye verilmemesi gereken akşama doğru bana haber gönderdi onu kullanmasın diye neyseki alıp da icmemistim
Yumurtlama dönemiyle ilgili olabilirPardon 37 olacakti
Keşke böyle olmasaydı böyle bir curcuna olunca iş yerindeki herkeste öğrenmiş oldu şimdi çok rahatsız oluyorum birşey olursa herkese laf anlaticamO nasıl bi hastane ve dr Muş ilaç yazmadan önce bi sorması gerekmiyor mu aman dikkat et
Ben eşimden 1 yıldır ayrı yaşıyorum farklı şehirlerdeyiz bir kaç ay sonra temelli kavusucaz inşallah, haliyle geçen ay bir kez gittim yanına oda tam yumurtlama gunumdu Mart in 27 si yani farklı bir zaman olamaz ama kızların dediğine göre dollenen yumurta belki rahme geç ulaşmıştır dediler onlara güveniyorumYumurtlama dönemiyle ilgili olabilir
Ayyy hiç takmayın kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran kimseye açıklama yapmana gerek yokKeşke böyle olmasaydı böyle bir curcuna olunca iş yerindeki herkeste öğrenmiş oldu şimdi çok rahatsız oluyorum birşey olursa herkese laf anlaticam
Öyledir hayırlıyla sağlıkla kavuşunBen eşimden 1 yıldır ayrı yaşıyorum farklı şehirlerdeyiz bir kaç ay sonra temelli kavusucaz inşallah, haliyle geçen ay bir kez gittim yanına oda tam yumurtlama gunumdu Mart in 27 si yani farklı bir zaman olamaz ama kızların dediğine göre dollenen yumurta belki rahme geç ulaşmıştır dediler onlara güveniyorum
Hepimiz inşallahÖyledir hayırlıyla sağlıkla kavuşun
Bi kızkardeşim biliyor annemlere söylemedim. Mide bulantısı olursa söylerim heraldeKızlar hiç çevrenizden birine söylediniz mi? Benim kaybım olduğu için anneme bile söyleyemedim bana kalsa 3 ay bitinceye kimseye söylemeyeceğim ama annem bilse bir yandan faydası olur diye düşünüyorum kafam çok karışık
Ben de 3 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum, bunda da kese görmeye bile gitmedim daha, söyledim de kızkardeşim hariç kimseye. İnşallah bu sefer sağlıcakla ilerler herşeySadece ablam a söyledim bende 4 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum endişeliyim 3 ayı atlatmadan söylemeyi düşünmüyorum kimseye
Benim de ikinciYok 2. 10 yıl arayla olunca ilk gibi
Bn 1. Dair hiç bişi hatırlamıyorum desem sıfırdan başlıyorumBenim de ikinci