2021 Aralık Anneleri

Canım bu gebeliginde değerin kaç çıktı acaba. Benim de 2 kimyasalım var

Boş gebelikte tüm gebelik belirtileriniz varmıydı ? Kasık sancısı , göğüs ağrısı bulantı gbi
Fazlasıyla vardı, normalden daha fazla. Mide bulantısı vs. Kese büyüdü baya, 9 haftalık olana kadar bekledim Bi umut. Yine boş olunca doktor kendi düşerse gece acili boylarsın 10 cm kese demişti. Kürtaj oldum artık. Beta Hcg 2 katına çıkmıyordu 600 olacağı yerde 500 çıkıyordu. 2000 üzerinde çıkması gerekiyorken 1800 oldu falan. Doktora gide gele sıkılmıştım

Bende kullanıyorum canım dünden beri iğrenç birşey. Sen neden kullanıyorsun canım düşük tehliken mi var
Tüp bebekte önlem amaçlı vermişlerdibana saha önce. Bunda da Ben kan sonucumu alınca bir zararı olmayacaksa başlamak istiyorum dedim. Düşük tehliken var demedi.

Tüp bebekte önlem amaçlı vermişlerdibana saha önce. Bunda da Ben kan sonucumu alınca bir zararı olmayacaksa başlamak istiyorum dedim. Düşük tehliken var demedi.
Anladım canım banada dün verdi ama daha keseyi bile görmedik o yüzden merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…