Evet tam 6 haftalıkken kalp atışı görüldü çok şükürHoş geldiiinHayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırız inşallah
Kese ve kalp atışı gördün mü?
Bende kullanıyorum canım dünden beri iğrenç birşey. Sen neden kullanıyorsun canım düşük tehliken mi varHele ben bi de vajinal progestan kullanıyom
Canım bu gebeliginde değerin kaç çıktı acaba. Benim de 2 kimyasalım varUterus arcuatus demişti doktor. Ben öğrendiğim günden beri işe ara verdim öyle sadece yatıyorum korkumdan. Çünkü doktorum öyle söylemişti. Benim ilk hamileliğim daha önce 1 kez kimyasal geçirdim inşallah bende sorunsuz geçiririm . Kaçıncı günde gittin doktora fitili ne zaman verdi ? Çok erken gitmek istemiyorum ama bu sebepten dolayı bi an önce gideyim de diyorum kararsızım
7 mm ölçtü.Kese kaç mm ölçüldü?
Sizin adiniza cok sevindim darisi bizlerin basinaEvet tam 6 haftalıkken kalp atışı görüldü çok şükür2. Gebeliğim 4 yaşında oğlum var herseyi sıfırdan yaşıyorum sanki
Fazlasıyla vardı, normalden daha fazla. Mide bulantısı vs. Kese büyüdü baya, 9 haftalık olana kadar bekledim Bi umut. Yine boş olunca doktor kendi düşerse gece acili boylarsın 10 cm kese demişti. Kürtaj oldum artık. Beta Hcg 2 katına çıkmıyordu 600 olacağı yerde 500 çıkıyordu. 2000 üzerinde çıkması gerekiyorken 1800 oldu falan. Doktora gide gele sıkılmıştımBoş gebelikte tüm gebelik belirtileriniz varmıydı ? Kasık sancısı , göğüs ağrısı bulantı gbi
Tüp bebekte önlem amaçlı vermişlerdibana saha önce. Bunda da Ben kan sonucumu alınca bir zararı olmayacaksa başlamak istiyorum dedim. Düşük tehliken var demedi.Bende kullanıyorum canım dünden beri iğrenç birşey. Sen neden kullanıyorsun canım düşük tehliken mi var
Benle aynı hemen hemen. Benim de 6,47 ölçüleü vajinal. Tahminen 4 haftalık filan dedi. Betamı da 4500 civarı tahmin ediyorum.7 mm ölçtü.
Anneliğin olayı bu galiba: sürekli tedirgin olmak.Evet ya ama tedirgin ediyor
Anladım canım banada dün verdi ama daha keseyi bile görmedik o yüzden merak ettimTüp bebekte önlem amaçlı vermişlerdibana saha önce. Bunda da Ben kan sonucumu alınca bir zararı olmayacaksa başlamak istiyorum dedim. Düşük tehliken var demedi.
Ben de görmemiştim. Baştan kullanmak faydalı olacaktır bence.Anladım canım banada dün verdi ama daha keseyi bile görmedik o yüzden merak ettim
İnşallah saglikla gelirler. Sizin tüp bebek mi acabaBen de görmemiştim. Baştan kullanmak faydalı olacaktır bence.
Sen de lütfen.İnşallah saglikla gelirler. Sizin tüp bebek mi acaba
Ayyy cooook guzell yaaaSen de lütfen.2. Tedaviye başlayacakken doğal gebe kaldım.
Çok şükür.Ayyy cooook guzell yaaaKendi gelmiş meleğiniz
Bende görünmedi.Kızlar herkes keseden bahsediyorda içinde yolk ta göründümü herkeste
İnşallah aminÇok şükür.rabbim hep beraber kucağımıza almak da nasip etsin.
İlk başta gorunmez canım o ..Kızlar herkes keseden bahsediyorda içinde yolk ta göründümü herkeste