- 14 Aralık 2015
- 17
- 23
- 38
Benim bata bir gün varken daha 37 çıktı şimdi bilmiyorum sizinki çok güzel maşallahBat 5 gün varken 19 dü adet 1 gün geçti 760 5 gün geçti en 2935
Kalp atışını duyduktan sonra ailelerimize söylicez başkalarına yaymıcaz bizimde kaybımız var birtane ikili testten sonra zaten artık anlaşılabilir bir göbekte olcağı için saklamayız ama kayınvalidem biliyor suanKızlar hiç çevrenizden birine söylediniz mi? Benim kaybım olduğu için anneme bile söyleyemedim bana kalsa 3 ay bitinceye kimseye söylemeyeceğim ama annem bilse bir yandan faydası olur diye düşünüyorum kafam çok karışık
Biz tam termik santralin oldugu yerde degiliz diger ilce daha cok etkileniyor ama burasi da cok iyi durumda degil disari ciktigimizda oglum anne disarisi neden mangal kokuyor diyo komur kokusundanBen istanbuldan bursaya taşındım Bursa nın bir çok yeri bildiğiniz gri havası çok kötü fabrikalar falan hep şehir içinde çünkü sanki İstanbulun havası daha temiz geliyor bana bilemedim
Bat 5 gün varken 19 dü adetten 3 gün 73 adetten 1 gün önce 261adet 1 gün geçti 760 5 gün geçti 2935Kaç günde kaçtan yükseldi acaba bide rica etsem ortadaki haftalik değer aralıklarını tam olarak atabilirmisiniz kendi sonucumu değerlendirmek için
Alttan keseyi hangi değerde gördü doktorBat 5 gün varken 19 dü adetten 3 gün 73 adetten 1 gün önce 261adet 1 gün geçti 760 5 gün geçti 2935
Bilmiyorum ki herkeste farklı değerler çıkıyorBenim bata bir gün varken daha 37 çıktı şimdi bilmiyorum sizinki çok güzel maşallah
Ben size göre biraz geriden gelicem öyle gözüküyor bir sorun yoksa inşallah belki yılbaşında dogururum durur durur o günü bulurBilmiyorum ki herkeste farklı değerler çıkıyor
Daha gitmedim yarın inşallahAlttan keseyi hangi değerde gördü doktor
Ben size göre biraz geriden gelicem öyle gözüküyor bir sorun yoksa inşallah belki yılbaşında dogururum durur durur o günü bulur
Benimde öbür hafta pazartesi randevum, inşallah bu hafta herkesin güzel güzel kese haberlerini alirizDaha gitmedim yarın inşallah
Aynen bende ole yaptimBı kan daha vericem bakalım bide yarın kaset test yapayım koyulastiysa tamamdır
Bn de bugün tekrar yaptım cok az bi koyuluk farkı var. Ama sizin adet yeni gecmiş o yüzden daha silik :)
Benim bata dört gün kala 243 çıktı.Sizlerle kıyasladığımda yüksek geldi bana.İnsan her şeyin altında bir şey arıyorBenim bata bir gün varken daha 37 çıktı şimdi bilmiyorum sizinki çok güzel maşallah
Keske elimizde olsada tertemiz havası olan ilaçsız gıdalarla besleyebilsek çocukları.. çocuk bile farketmiş kötü kokuyu demekBiz tam termik santralin oldugu yerde degiliz diger ilce daha cok etkileniyor ama burasi da cok iyi durumda degil disari ciktigimizda oglum anne disarisi neden mangal kokuyor diyo komur kokusundan
Tebrikler canim gözun aydiiiinKızlar ikinci kan sonucum çıktı 375
Maşallah yok ben de kaç gündür baskalarininkini gordukce öldüm öldüm dirildim yani kaç kişiye sordum önemli olan en az iki katı artış yapması dediler o yüzden beklemedeyimBenim bata dört gün kala 243 çıktı.Sizlerle kıyasladığımda yüksek geldi bana.İnsan her şeyin altında bir şey arıyor
Herkesinki farkli oluyo önemli olan düzenli artmasıBenim bata dört gün kala 243 çıktı.Sizlerle kıyasladığımda yüksek geldi bana.İnsan her şeyin altında bir şey arıyor
Maşallah yok ben de kaç gündür baskalarininkini gordukce öldüm öldüm dirildim yani kaç kişiye sordum önemli olan en az iki katı artış yapması dediler o yüzden beklemedeyim
Ayyy üçüz filan mı doğuracamBenim bata bir gün varken daha 37 çıktı şimdi bilmiyorum sizinki çok güzel maşallah
Ben bir kere ölçtürdüm bir daha ölçtürmeye gerek duymuyorum.Her şey Allah’tan.Cuma keseyi görüp kalp atışını duysam dünyalar benim olacakmış gibiMaşallah yok ben de kaç gündür baskalarininkini gordukce öldüm öldüm dirildim yani kaç kişiye sordum önemli olan en az iki katı artış yapması dediler o yüzden beklemedeyim