Bana bu yorumları hiç yapmadı işte. Büyümesini görmem lazım dedi. Ben tedirgin oldum. Yani keseyi 7 mm ölçtü ama sanki kese görmemiş gibi davranıp tahlilleri keseyi iyice görünce yaptıracağım dedi.Benle aynı hemen hemen. Benim de 6,47 ölçüleü vajinal. Tahminen 4 haftalık filan dedi. Betamı da 4500 civarı tahmin ediyorum.
Benim adete 5 gün kala 48,2 çıktı 3 gün sonra 375 olmuş canımCanım bu gebeliginde değerin kaç çıktı acaba. Benim de 2 kimyasalım var
2 gün sonra sabah ilk idrarınla yap canım daha net çıkıyor adet günü gelince yap yada
Şu kalpleri duysaydık da rahatlasaydık inşallahBana bu yorumları hiç yapmadı işte. Büyümesini görmem lazım dedi. Ben tedirgin oldum. Yani keseyi 7 mm ölçtü ama sanki kese görmemiş gibi davranıp tahlilleri keseyi iyice görünce yaptıracağım dedi.
Ben sadece keseyi gördüm 5+3te.Kızlar herkes keseden bahsediyorda içinde yolk ta göründümü herkeste
11 Mart dı bnmBen kalp atışınıda duydum ...
Son adet tarıhleri neydı kızlar
Benimde 11 Mart canım sen kese gördün mu11 Mart dı bnm
Ayyy yarın gidicem inşallah görürümBenimde 11 Mart canım sen kese gördün mu
Bnm 10 mart cuma insallah gorurum11 Mart dı bnm
5 Mart ama keseye göre 2 Mart oluyor.Ben kalp atışınıda duydum ...
9 mart Çarşamba ilk muayene nasipseBen kalp atışınıda duydum ...
12 mart da benim11 Mart dı bnm
Benim de 12 Mart12 mart da benim
Bugün kan verecektin sonuç çıktı mı kuzu11 Mart dı bnm
Benim de o kadar karışık ki. Sat 27 şubat benim hesaplarıma göre 1 marta geliyo ama geç yumurtladım çünkü. 5+4 olduğumu düşünürken doktor 4 haftalık filan dedi. Geç döllenme dedi.Benımkı baya geç döllenmiş ...
Sat 9 Şubat ama ben 6 haftalık gözüküyorum
ilk kızımdada hemen kürtaj uzerıne hamıle kalmıştım yıne haftayı ultrason ölçülerine göre takip etmiştim .. şimdide biliyorum ama yıne sat göre ilerlemiyor
İnşallah canım 4+4 olacaz ben oğlumda o zaman görmüştüm karından ..Ayyy yarın gidicem inşallah görürüm
Benim arkadaşım da öyle olmuştu doktor Sat i değiştirdi canimBenim de o kadar karışık ki. Sat 27 şubat benim hesaplarıma göre 1 marta geliyo ama geç yumurtladım çünkü. 5+4 olduğumu düşünürken doktor 4 haftalık filan dedi. Geç döllenme dedi.