2021 Aralık Anneleri

Maşallah yok ben de kaç gündür baskalarininkini gordukce öldüm öldüm dirildim yani kaç kişiye sordum önemli olan en az iki katı artış yapması dediler o yüzden beklemedeyim🙈
İki günde bi baktır canım hem insanın içi rahatlıyor bn dr randevusuna kadar baktım 🐣😂😂

Ben bir kere ölçtürdüm bir daha ölçtürmeye gerek duymuyorum.Her şey Allah’tan.Cuma keseyi görüp kalp atışını duysam dünyalar benim olacakmış gibi🥰 Stres en büyük düşmanımız bu yüzden akışına bıraktım.Eminim değerleriniz çok güzel gelecektir.
Ya bn çok erken öğrendim geç öğrenseydim bu kadar baktırmazdım belki

İki günde bi baktır canım hem insanın içi rahatlıyor bn dr randevusuna kadar baktım 🐣😂😂
Ben hastanede çalışıyorum kadın doğum uzmanımız yok personel olduğum halde bir dahiliyecimiz var o kadar zor baktiriyorum ki kendime anlatamam ,bilmiyorum nasıl ikna edicem baktırmaya 🤦 geçen hafta boğazım şişti tonsilit olduğu halde yok öyle bişey dedi ilgilenmedi 1 gün sonra ateşim 39 buçuk oldu acil müdahale etmek zorunda kaldı ben de o zaman dedim gebelik şüphem var diye böylece bahaneyle onu da öğrenmiş olduk, aslında o kadar ağır bir antibiyotik vermiş ki hamileye verilmemesi gereken akşama doğru bana haber gönderdi onu kullanmasın diye neyseki alıp da icmemistim 🤦

Ben bir kere ölçtürdüm bir daha ölçtürmeye gerek duymuyorum.Her şey Allah’tan.Cuma keseyi görüp kalp atışını duysam dünyalar benim olacakmış gibi🥰 Stres en büyük düşmanımız bu yüzden akışına bıraktım.Eminim değerleriniz çok güzel gelecektir.
Ben değerim diğerlerine oranla çok düşük ama canim ondan dolayı baktırmam gerekiyo adete 1 gün kalimi 27 sadece

Ben hastanede çalışıyorum kadın doğum uzmanımız yok personel olduğum halde bir dahiliyecimiz var o kadar zor baktiriyorum ki kendime anlatamam ,bilmiyorum nasıl ikna edicem baktırmaya 🤦 geçen hafta boğazım şişti tonsilit olduğu halde yok öyle bişey dedi ilgilenmedi 1 gün sonra ateşim 39 buçuk oldu acil müdahale etmek zorunda kaldı ben de o zaman dedim gebelik şüphem var diye böylece bahaneyle onu da öğrenmiş olduk, aslında o kadar ağır bir antibiyotik vermiş ki hamileye verilmemesi gereken akşama doğru bana haber gönderdi onu kullanmasın diye neyseki alıp da icmemistim 🤦
O nasıl bi hastane ve dr Muş ilaç yazmadan önce bi sorması gerekmiyor mu aman dikkat et

Aile hekimi bakıyor, çok kalabalıkta değil. Ben de 1 kere baktırdım bidaha gitmedim cuma günü randevum

Yumurtlama dönemiyle ilgili olabilir
Ben eşimden 1 yıldır ayrı yaşıyorum farklı şehirlerdeyiz bir kaç ay sonra temelli kavusucaz inşallah, haliyle geçen ay bir kez gittim yanına oda tam yumurtlama gunumdu Mart in 27 si yani farklı bir zaman olamaz ama kızların dediğine göre dollenen yumurta belki rahme geç ulaşmıştır dediler onlara güveniyorum 🙏

Keşke böyle olmasaydı böyle bir curcuna olunca iş yerindeki herkeste öğrenmiş oldu şimdi çok rahatsız oluyorum birşey olursa herkese laf anlaticam😢
Ayyy hiç takmayın kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran kimseye açıklama yapmana gerek yok 💕

Ben eşimden 1 yıldır ayrı yaşıyorum farklı şehirlerdeyiz bir kaç ay sonra temelli kavusucaz inşallah, haliyle geçen ay bir kez gittim yanına oda tam yumurtlama gunumdu Mart in 27 si yani farklı bir zaman olamaz ama kızların dediğine göre dollenen yumurta belki rahme geç ulaşmıştır dediler onlara güveniyorum 🙏
Öyledir hayırlıyla sağlıkla kavuşun

Kızlar hiç çevrenizden birine söylediniz mi? Benim kaybım olduğu için anneme bile söyleyemedim bana kalsa 3 ay bitinceye kimseye söylemeyeceğim ama annem bilse bir yandan faydası olur diye düşünüyorum kafam çok karışık 😥
Bi kızkardeşim biliyor annemlere söylemedim. Mide bulantısı olursa söylerim heralde
Sadece ablam a söyledim bende 4 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum endişeliyim 3 ayı atlatmadan söylemeyi düşünmüyorum kimseye
Ben de 3 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum, bunda da kese görmeye bile gitmedim daha, söyledim de kızkardeşim hariç kimseye. İnşallah bu sefer sağlıcakla ilerler herşey

X