2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynen benim doktorumda anlamadim diyor. Ben hic gidemiyorum markete, hatta evimin bahcesine çıksam 20 adımda ağrım oluyor. Bende magnezyum progestan kullaniyorum. Sanki birseyler ters gidiyor gibi. Rabbim sonumuzu hayır etsin.
Aynen benim doktorumda anlamadim diyor. Ben hic gidemiyorum markete, hatta evimin bahcesine çıksam 20 adımda ağrım oluyor. Bende magnezyum progestan kullaniyorum. Sanki birseyler ters gidiyor gibi. Rabbim sonumuzu hayır etsin.
Bende de aynı sıkıntı var. Hiç hareket etmeye gelmiyor... Bugün bahçeye çıktım azcık. Karnım taş gibi oldu... Ağrı da cabası. Progestan ve Magnezyum kullanıyorum. Önceki gebeliklerim erken doğum olduğu için de huzursuzum... Neyse ki 28 haftalık olduk... Bundan sonra hayırlısı bakalım...

Amin insallah

dinlenmece kuzum . ne yapalım :) sen nasılsın napıyorsun
En güzeli cnm bende dinleniyorum bugün oğlanı parka götürdüm eve geçene kadar çok yoruldum Bi o kadar da kasılma oldu neyse ki dinlenince geçti. . Şimdiden böylesem 32 den sonra nasıl işe gidecem ben yaa şimdiden tırsıyorum. İnş biz doğuran kadar esnek çalışma devam eder

Aynı durumda ben de varım 30 haftalığım 35 e kadar çalışmam gerekiyor ama kesin kaldıracaklar esneği 1 haziran itibariyle... bugün işe gittim haftada bir gidiyorum şu an ve o kadar yorgunum ki tır geçmiş gibi üstümden şu saate kadar uyudum

Cnm idari izinde değil misin?

A Ancelika kızlar aynı ağrı bende de oluyor, sağ kasığımda bacağımı çekemiyorum, adım atamıyorum kramp gibi giriyor biraz yürüyünce. Ama sürekli değil dinlenince geçiyor. Cumartesi doktora özellikle yine sordum baktı her şey normal dedi, rahim büyüdükçe onu tutan bağlar geriliyor bebek pozisyonuyla da alakalı demek ki senin sağ tarafına baskı yapıyo magnezyumunu 2 ye cıkaralım dedi. Sanırım görülebilen bi olay kötü düşünmeyin hemen, tabi takip etmekte lazım dinlenince geçmeyen tarz olunca korkmak gerekiyor sanırım

Ayy hadii inş Valla çok zor yaa Bende haziranın 15 de başlıyacam. Offf off

Sen neden başlayacaksın tüm izinleri doğum sonrasına aktarmak için mi başlayacaksın
Evet allahtan bişey olmazsa 32 de çalışabilir raporu alıp 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum. diğer 2 hamileliğimde de 37 ye kadar çalıştım

Evet allahtan bişey olmazsa 32 de çalışabilir raporu alıp 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum. diğer 2 hamileliğimde de 37 ye kadar çalıştım
bizde de özelde esnek calışma var . haftada 1-2 güm gidiyordum işe şimdi hazirandna sonra ne olacak bilmiyorum.
bir de tecrübeli anneler bilmedigim için soracagım.32 den önce dogum olursa dogum öncesi 8 hafta rapor hakkımızı kullanamıyor muyız?
32 den sonra dogum yapınca mı 8+8 :16 hafta hepsi kullanılabiliyor.
beni de iş yerimde bu zamana kadar hep esnek idare ettiler ama hafta sonları mesai dışında gidip çalıştım evden sürekli calıştım . bakalım neler olacak hazirandan sonra.

Cnm diyelim ki şimdi doğum yaptın Allah korusun otomatik olarak doğum öncesi iznin bebeğin doğduğu gün itibariyle doğum sonrası iznine aktarılır. Mesela ben 37 kadar çalışmayı düşünüyorum dolayısıyla 8 hafta doğum öncesi analık iznim doğum sonrasına aktarılır. Haa sen yok ben 32 den 37 ye kadar çalışmak istemiyorum desende sadece doğum sonrası 8 haftalık iznini kullanırsın. İnş anlatabilmisimdir

Merhaba, ben kullanabiliyorsunuz diye biliyorum ik cılardan bildiğime göre. Aksine yönelik bir açıklama yoktu. Siz doğum öncesi kullanılan 8 haftalık izin hakkınızı kullanmamış oluyorsunuz, hakkınız baki olmalı.

32 de kesin kuruma çalışabilir raporu vermek gerekiyor mu canım ? Bende ayrılmıcam devam edeceğim de bildirmek mi lazım onu
Evet bildirmek zorundasın Dr sana çalışamaz raporu verecek. Kurumunda o rapora göre işlem yapacak
Yani 32 de çalışmak yada çalışmamak senin elinde büyük Bi sıkıntı yoksa ama 37 olunca da otomatik izne aurılıyorsun.. Tabii yine kurum sende de verdiği çalışamaz raporunu ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…