2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende sizdenim yarın kontrolüm var gece sağ kasığımda hareket sancı mahvoldum şimdi hafifledi. Hafifledi dye bekliyorum iniaşşla herşey yolundadır

Kızlar idrar tahlilimde bakteri az cikmis ama AMORF KRISTALI bol cikmis. Sanirim kum dökmek demekmis doktorum sadece bol su ic dedi. Daha once yasayan olmustu burda hatirliyorum ne dedi doktorlariniz?

Kızlar regli gibi agrisi olan varmi benim gibi. Acaba normalmi ya bıktım doktora gitmekten. Ayaga kalkinca oluyor yatınca geçiyor
Senin bebiş senin yorulmanı istemiyor yatalım diyor. Kuzum yardım edecek birileri yok mu sana çoğu gitti azı kaldı yatsan. Doğunca zaten yatamıycaz

Yok fitil kullanmıyorum. Kaşıntım bi ara baya fazlaydı travogen kullanabilirsin dedi doktorum. Sonra hiç o akıntı bitmedi. Kaşıntı eh işte .

Yok fitil kullanmıyorum. Kaşıntım bi ara baya fazlaydı travogen kullanabilirsin dedi doktorum. Sonra hiç o akıntı bitmedi. Kaşıntı eh işte .

Senin bebiş senin yorulmanı istemiyor yatalım diyor. Kuzum yardım edecek birileri yok mu sana çoğu gitti azı kaldı yatsan. Doğunca zaten yatamıycaz

Yok canim malesef. Esimde yogun müsteri sirkülasyonunda oyüzden eve gelmiyor virüs nedeniyle işyerindd kaliyor. Başkada bakacak kimsem yok malesef . Yani insan çokta bakacak yok

Bende kaşıntı yok kokusuz ve yeşil akıntım var hamileligimin ilk basindan beri. Fitil de kullandim gecmiyor, bol su iciyorum, sirkeli suyla temizliyorum ama yok hatta bu aralar iyice coştu her wc de degil ama gunde 1 kez geliyor tam geliyor fazlaca. Doktor da yapacak bisey yok belki rahim agzinda yara olabilir o yapiyodur, kokusuz ve yanma olmadiktan sonra sorun olmaz dedi.

Bende sizdenim yarın kontrolüm var gece sağ kasığımda hareket sancı mahvoldum şimdi hafifledi. Hafifledi dye bekliyorum iniaşşla herşey yolundadır
Sancım yok öyle benim sadece baskı hareket varmış gibi hissediyorum. Hareketli de karnımı tsunami gibi oynatıyor. Bi ara karnımın sağ tarafında dalgalar yapıyordu acaba başı aşağıya mı geldi de ondan öyle hissediyoruz. Üst karnımda da hareket vardı ufak ufak ayakları ordadır belki.. her şey yolunda inşallah canım.. sende hareketlerini hissediyorsan kanama vs yoksa endişe etme yarın öğreneceğiz inşallah yarına kadar sıkalım dişimizi

Kızlar regli gibi agrisi olan varmi benim gibi. Acaba normalmi ya bıktım doktora gitmekten. Ayaga kalkinca oluyor yatınca geçiyor
Benimde ayağa kalkar sam yürürsem ağrım çok sürekli yatyrm. Doktor herşey iyi diyo ama plesantada kanama olmuştu öncden 3 kez ayağa kalkmak iyi gelmiyor. Hemen baskı ağrı oluyo. Dün gece de ağrım oldu yarın kontrolum var.

Ayni durumdayiz. Benimde plesanta aşağıda 2 sefer hastanede yattım kanama yüzünden. Hamileligim basindan beri kanamalı. Kaçkere kanama yüzünden hastaneye gittim sayısını unuttum.doktora sorsan sakınca yok. Ama ağrım var. Ayaga kalkip 10 adim atsam agrı baskı oluyor. Insallah güzel haberlerle gelirsin. Benide haberdar et.

Doktor banada neden ağrın var anlamıyorum diyo ama ayağa kalktığım an oluyor. Magnezyum içiyorum progestan kullanıyorum. Dün eve 100 metrelik markete 45 dakikada gittim geldim ayağa kalkınca okadar rahatsız ediyor. Yazarım size yarın geçmiş olsun

Aynen benim doktorumda anlamadim diyor. Ben hic gidemiyorum markete, hatta evimin bahcesine çıksam 20 adımda ağrım oluyor. Bende magnezyum progestan kullaniyorum. Sanki birseyler ters gidiyor gibi. Rabbim sonumuzu hayır etsin.

Merhaba, ben önceki iki gebeligimde de gebelik zehirlenmesi yaşadım. Ust sınır kaçtı yaptırdığınız tahlilde? Bunda da bu hafta ici 24 saatlik idrar vereceğim tansiyonum hafif oynamaya başladı.
Tuz direk etkili değil fakat yine de dikkat etseniz iyi olur. Magnezyum ve demir kullanıyorum, demiri çifte çıkarttı hatta doktor. Mumkun oldugunca karbonhidrat ve kızartmadan uzak durmaya çalışıyorum, 1 maden suyu içiyorum.
Endiselendirmek istemem ama gebelik zehirlenmesi olacaksa oluyor sadece sürecin gecikmesi önemli. Mesela benim ilkinde hic dikkat edilmemisti idrar tahlili yapmiuordu doktorum erken doğum yaptım. Ikincisinde güzel takiple 37+1 de yaptım. Umarım hepimizin bebişleri olabildiğince durur da vakti zamanında gelirler

Evet benimki de koku var mı renk koyu mu diye sordu renk koyu olmadığı için önemli birşey değil kanısına vardı sanırım ama resmen hayat kalitesini düşüren birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…