- 25 Temmuz 2020
- 100
- 117
- 39
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #19.381
Bende yaptırmadımBende yaptırmadım
Bende yaptırmadım
Merhaba ben de kocaelinde yaşıyorum mobeskoya gittim ama göremedim güzel bir şey siz hangi modeli buldunuz acaba
Merhaba kızlar baştan bir kaç arkadaş tanır beni sürekli okuyorum ama yazmıyordum maalesef bende Çarşamba günü doğum yaptımbebeğim kuvezde ortada bişey yokken durduk yere oldu dua bekliyorum sizden umarım herkes zamanında sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize
Allah yardımcınız olsun inşallah sag saglim evine götürürsün tez zamanda. İlk başlarda bütün bebekler kilo verir şişliklerini atarlar. Enfeksiyon falan mı vardı onun için mi erken doğum oldu.
Merhaba kızlar Boğaz ve bas agrısına ne iyi gelır havalar ısınınca dondurma yıyeyim dedım duramıyorım agrıdan
İnşallah her şey yolunda gider, en kısa sürede bebeğinizle sağlıkla kavuşmanızı dilerimMerhaba kızlar baştan bir kaç arkadaş tanır beni sürekli okuyorum ama yazmıyordum maalesef bende Çarşamba günü doğum yaptımbebeğim kuvezde ortada bişey yokken durduk yere oldu dua bekliyorum sizden umarım herkes zamanında sağlıkla kavuşur bebeğine
Canım ben sadece mobeskoya gidebildim açıkcası pek bi yer gezemedim. O yüzden beğendiğim bi modeli attım sana. İkea ya ya da gideceğim. Ya da netten de bakıyorum ama genel olarak modeller çok benziyor.Merhaba ben de kocaelinde yaşıyorum mobeskoya gittim ama göremedim güzel bir şey siz hangi modeli buldunuz acaba
Merhaba kızlar baştan bir kaç arkadaş tanır beni sürekli okuyorum ama yazmıyordum maalesef bende Çarşamba günü doğum yaptımbebeğim kuvezde ortada bişey yokken durduk yere oldu dua bekliyorum sizden umarım herkes zamanında sağlıkla kavuşur bebeğine
Çok teşekkür ederimCanım ben sadece mobeskoya gidebildim açıkcası pek bi yer gezemedim. O yüzden beğendiğim bi modeli attım sana. İkea ya ya da gideceğim. Ya da netten de bakıyorum ama genel olarak modeller çok benziyor.
Bana haftasina göre gayet iyi oldugunu soyledi önde dememişti neyse sağlıklı olsunlardaÖlçümlere göre önde çıktı biraz kafa, karın, bacak ölçümleri. Kilosu da biraz önde ama her şey haftası için çok iyi dedi doktorum
Geçmiş olsun canım benimArkadaslar merhaba gebeligimin basindan beri boyle bir sikintim olmamisti...bu aksam cok kotu kabiz olmusum...hayatimda bu kadar zorlandigimi hatirlamiyorum...ikinmamaya da calistim cok afedersiniz resmen sampuanladim orayi cikmasi icin ....agladim diyebilirim...basina gelen var mi? Neler yaptiniz bu durumda...bebegime bisey olacak diye odum koptu resmen
Ben de aynı özelliklere bakıyorum canım. Sallansın ve anne yanı olsun bir de en az 2 yaşıma kadar kullansın istiyorum. İstanbulda beğendiğin model filan olursa bana da atar mısınÇok teşekkür ederimGüle güle kullansın minik yavrunuz Ben de istanbula gitcem bakalım artık alcam yoruldum bakmaktan Dediğiniz gibi hepsi birbirine benziyor 70x130 luk bakıyorum ben ve anne yanı olma ile sallanma özelliği de olsun istiyorum bakalım hepimizin içine sindirsin inşallah sağlıkla kullansın bebişlerimiz
Cnm bebeğe hiç bişey olmaz bol bol su iç bundan sonraArkadaslar merhaba gebeligimin basindan beri boyle bir sikintim olmamisti...bu aksam cok kotu kabiz olmusum...hayatimda bu kadar zorlandigimi hatirlamiyorum...ikinmamaya da calistim cok afedersiniz resmen sampuanladim orayi cikmasi icin ....agladim diyebilirim...basina gelen var mi? Neler yaptiniz bu durumda...bebegime bisey olacak diye odum koptu resmen
Ben yaptırmadımKizlar seker yüklemesi yaptirmayan var mi?
İnşallah tez zamanda sağlıkla bebeğinizle bir arada olursunuzMerhaba kızlar baştan bir kaç arkadaş tanır beni sürekli okuyorum ama yazmıyordum maalesef bende Çarşamba günü doğum yaptımbebeğim kuvezde ortada bişey yokken durduk yere oldu dua bekliyorum sizden umarım herkes zamanında sağlıkla kavuşur bebeğine
Benim açlık yüksek çıkıyordu. İnsüline başladık akşam 10 da 8 dozla başladım şimdi 10 doz kullanıyorum.4 gündür normal herşey.Kızlar gebelik şekerini kontrol altına alamayıp insülin başlayan var mı içinizde? Hangi insulinden kaçar ünite alıyorsunuz insülinle düzene girdi mi?
Valla canım o 17 gûn hastanede yatığımda ilk 4 gün wc gidememiştim fitil verdiler cikolata verdiler toz verdiler hiç biri işe yaramamiştı ve rahim ağzı kısalıgım 0.8mm çok riskliydi ikinmamArkadaslar merhaba gebeligimin basindan beri boyle bir sikintim olmamisti...bu aksam cok kotu kabiz olmusum...hayatimda bu kadar zorlandigimi hatirlamiyorum...ikinmamaya da calistim cok afedersiniz resmen sampuanladim orayi cikmasi icin ....agladim diyebilirim...basina gelen var mi? Neler yaptiniz bu durumda...bebegime bisey olacak diye odum koptu resmen
Geçmiş olsun cnm ne oluyor bizim topiğe anlamadım gitti. nedir bu acele hadii kızlar bebişler le biraz daha dişinizi sıkın hepimiz en az 32 lere, 33 lere gelelimKızlar günaydın benim için çok uzun bi geceydi gece lavabo için kalktım ihtiyacımı giderdim tam çıkacakken baktım sıcak birşey geldi maalesef suyum geldi az geldi ama bu haftaya göre yeterli mi bilmiyorum acile geldik muayene oldum açıklık yok henüz NTseye bağladılar 43 42 arası bi ya da iki sefer sancım çıktı şimdi de doktorum bekliyorum