2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Amin canım çok çok amin Benim de tek tesellim başka hiç bir bulgu olmaması ama 2. Çocukta daha ilk başta direk fetal DNA yaptırmaya karar verdim. Her testte gerginlik yaşıyorum. Hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah

Birsey olmaz Allah ın izniyle canım. Parlaklık olup 2 3 hafta sonraki kontrolde geçti denilenler oldu. Ciddi bir problem olsa damar yapisinda kapakcıklardada problem olurdu diye düsünüyorum. Evet fetal dna benim icinde rahatlık oldu. Keşke ogluma hamileliktede bilgim olup yaptirsaydim diye düşündüm.

Arkadaslar merhaba..benim bu hafta idrardan sonra yanmam oldu 2 kere ben idrar testi ve kulturu verdim...sonuc temiz geldi...doktorum hormonal olabilecegini soylemisti...sizde de oluyor mu vajinal yanma hissi
Çok sık idrara çıktığımda bazen 1/2 damla yapıyorum o zaman oluyor gibi ama bol su içtiğimde idrarımı normal yaptiğimda olmuyor ama ben enfeksiyondan şupeleniyorum yarn doktora gideceğim

İnşallah canım inşallah. Önümüzdeki haftalar düzenli gideceğim doktora inşallah ben de geçtiğini görürüm. Bir de devlet hastanesinin cihazındandır belki diye düşünüyorum inşallah yarın görünmez. Ama kesinlikle en mantıklısı baştan fetal yaptırmak insan deneyim ederek öğreniyormuş gerçekten 2. de mutlaka ilk testim bu olacak Allah nasip ederse.

Evet canım bu günler adet günlerim... ilk aylarda hiç yoktu buna benzer ağrılarım bu hafta olunca biraz endişelendim
Bende 2gundur bunun tribindeydim.Kasigimda uterus denen yerde kramp oldu kısa süreli 2-3 kez çok korktum.
Bugünde rahminde alttan alta iğnelendi.Bir baktım ki 3nisan regl dönemimmiş yada o günler.Umarim ondandır.

canım genelgede hamileler 24. haftadan 32. haftaya kadar idari izinli sayılacak diyor. onun öncesinde ya rapor alabilirsin ya da yıllık iznin varsa onu kullanabilirsin diye biliyorum.
Daha önce derken zaten bu izin belgesinden bahsettim :) yani tam 24 e girince alıcaz sanırım. Benim bayrama denk geliyo belki 1 gün öncesi

Canım ben 20 litrelik damacana taşıyor her salı alışveriş poşetlerini 3. Kata çıkarıyorum Riski bi gebelikse kaşık taşısan yine düşer dedi doktorum.

Kızlar merhaba acil bi sorum var lütfen cevaplarsanız sevinirimm.. bugun biraz masabaşı işim vardı daha sonra kalktığım da vajinanın üst tarafında yani göbek altı bitiminde ağrı hissettim ve hala devam ediyor hafif bi ağrı aslında ama kendini belli ediyor ve kafama taktım sizce neden olur ya da yaşayan var mı tarif ettiğim yerde o tarz bi ağrıyı

Canım ben 20 litrelik damacana taşıyor her salı alışveriş poşetlerini 3. Kata çıkarıyorum Riski bi gebelikse kaşık taşısan yine düşer dedi doktorum.

Canim sen yinede bu haftalardan sonra 20kg taşıma ne olur ne olmaz. Benim düsük riski yüzunden 5kg dan fazla tasima dedi ama normal sürecteki gebelerede 8 10 kg tasima diyorlar.

Canim bendede oturur pozisyonda çok durunca alt karin agrim oluyor.

Yarın gidip konuşucam canım bazıları ilgisiz de olabiliyor bakalım ne diyecek

Kızlar bu haftalarda sizinde bebişler çok aktiv mi genelde ne tarafta dururlar benimki geziyo ama çoğunlukla ksıklarimda gezerken hafif ağri da oluyormu sizde de ?
Ben sadece akşamları oturdugumda hareketini hissedebiliyorum o da çok sık değil normal mi acaba bilmiyorum. Bugün dışarda uzun süre ayakta kaldım kasıkla göbek deliği arasında batmalar oldu acaba büyüdüğü için mi yoksa ayakta kalmaktan mi bilmiyorum korktum biraz

Ben de arada taşıyorum mecbur. 4 kg köpeğim var arada onu da kaldırıyorum kucaklıyorum dayanamıyorum zararı olabilir tabi mümkün olduğunca ağır olanları eşime birakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…