2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Cok tesekkur ederim rahatlattiniz beni gercekten. Bu grubu bu yuzden cok seviyorum. Herkes birbirine cok guzel destek oluyor. Depresyona girmistim. Sag olun

Bende aynilarindan aldım 3 tane 5li, 1 tane 10 lu ve 6 tane de bu atlet bodylerden aldım daha da alınır gibi geliyor ilk başlarda çabuk kirleniyormus az olunca makina nasıl çalıştırcaz bizim camasirlarla yıkamam çünkü. Ama deneyimli anneler daha iyi bilir tabi

Kızlar metabolizmaniz nasıl çalışıyor ben nerdeyse hergun wc ye cikiyorum da sanki yediğim gidiyor hemen bazen yemek masasından kalkıp gittiğim oluyor maşallahı var. Bebiş mi baskı yapıyor acaba anlamadım. 5 ay bitti verdiğim 2 kilonun 1 kilosunu anca aldım.

Bir de arada canım cips istiyor geçen fırında yazanlardan aldım ama yemeğe çekiniyorum zararı olur diye. siz yiyor musunuz öyle abur cubur

Kaç kilosunuz

Canım bir şey isteyince tadına bakıyorum, üç cipsten zarar gelmez bence.
Bütün gün telefonla haşırneşiriz, yediğimiz içtiğimiz gıdalarda pestisitler ve hormonlar var, içtiğimiz sular plastik şişelerde muhafaza ediliyor, havada egzoz gazları gibi gibi bir sürü riskle yaşıyoruz...

Bende her gün çıkıyorum WC ye ama kilo almaya devam ediyorum. geçen ay 1 ayda 3 kiloya yakın almışım. Elevit kullandım geçen ay ona bağlıyorum. Çünkü gün içinde pek oturmuyorum. Ve normal öğünler dışında bir şey yemiyorum. Canım istemiyor.
abur cuburla pek aram yok. Eskiden sürekli stok olurdu evde
Ama canımın çektiğini yiyorum genelde. Hamileliğimin ilk zamanlarında cips çekmişti canım azıcık yedim. Kola çektiğinde de yarım çay bardağı kadar içiyorum

Kızlar bebeğin hareketlerini hiç hissetmediğiniz oldumu yada çok az hissettiğiniz gün içinde.
Normalde bu kadar takılmam ama 2gundur vajinamda ağrı,alttan iğnelenme yanma gibi kasıklarımda kramp tarzi şeyler yaşamasam evhanlanmicam ama.
Bir yandan da normalde adet döngüm.Perşembe detaylı var hayırlısıyla bı atlatsam

Ben pek hissetmiyorum, doğum tarihimiz arasında bir gün var. 24. haftaya kadar hissetmemek normal diyor makalelerde (ilk gebelik için)

Ben pek hissetmiyorum, doğum tarihimiz arasında bir gün var. 24. haftaya kadar hissetmemek normal diyor makalelerde (ilk gebelik için)
Ben yakın zaman içinde hissetmeye başladım ama bugün biraz az geldi ağrılarda olunca korktum.Ama şimdi ne hikmetse duştan sonra hareketlendi çok rahatladım biraz Sende hissedersin en yakın zamanda.

Çok sık idrara çıktığımda bazen 1/2 damla yapıyorum o zaman oluyor gibi ama bol su içtiğimde idrarımı normal yaptiğimda olmuyor ama ben enfeksiyondan şupeleniyorum yarn doktora gideceğim
Ben gecen hafta yaptim temiz cikti ha su olabilir gece sikinti geliyor uyku problemlerim oluyor bu aralar ve uzerimi cok aciyirum acaba usuttum diye duaunuyorum

Canım az su içtiğimde benimde arada oluyordu. Bol bol su içince geçti.
Yani gunde 2-2.5 litre su iciyorum ayran soda salgam suyu felan saymiyorum bile hani bu miktar az.gelirse.bilmiyom ama doktoruma yazdim bana kum.dokuyor olabilirsin dediben de aksam.uzerimi.acik yatiyom.bazen tabi sabaha karsi havalar soguyo usuttum diye dusunuyorum

Kızlar geceleri ayakaltınızda yanma hissi oluyor mu ?
Aaa evettt kalkip soguk suda islatip oyle yatmaya calisiyorum...resmen hararet basiyor ayak tabanlarima ve uyku problemlerim var her saat basi uyaniyorum...uzerimi acik.yatiyorum.tabi usuttum.sanirim.bugun idrar yaparken yanmam oluyor..hatta gecen hafta da oldu kultur felan verdim temizdi sonuc artik idrar vermekten sikildik insallh usitmedir de enfeksiyon degildir

Sling alacak mısınız kızlar ? Yeni doğduğunda kullanılabiliyor mu?
Ben sling almayı düsünüyorum her ne kadar kayınvalidemin diyeceklerini tahmin etsem de alistirma kucagina bilmem ne eski kafa. Yenidoganlarda kolik sancilarini da azaltiyormuş hem, anne karnı hissi veriyormus bu da bebek icin gerekliymis ilk zamanlar. Bir de buyuk kolaylik iş yaparken falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…