- 23 Kasım 2020
- 749
- 759
- 42
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #14.741
Masallah nazar degmesin. Ne bilim ben yapmiyordum pek yapinca da kafama taktim. Ama yalniz olmadigimi gormek rahatlatti beniCanım ben 20 litrelik damacana taşıyor her salı alışveriş poşetlerini 3. Kata çıkarıyorumRiski bi gebelikse kaşık taşısan yine düşer dedi doktorum.
Evvel Allah insallah canimCanim Ben 15 kg oglumu tasimak zorunda kaliyorum cogu zaman.dengeli tasidigin zaman saglik sorunun yoksa Allahin izniyle birsey olmaz.
Cok tesekkur ederim rahatlattiniz beni gercekten. Bu grubu bu yuzden cok seviyorum. Herkes birbirine cok guzel destek oluyor. Depresyona girmistim. Sag olunMerhaba korkmayin bence Rabbimin izniyle bisey olmaz...ben gebeligimi.ogrendigim gunden beri kendi kol cantami dahi esime tasitiyorum...makineye egilmiyorum camasir asmiyirum hep esim yapiyor ve 2 aydir da yegenim geldi memleketten sagolsun ikisi birlikte herseyi yapiyor ..resmen prensesler gibiyimama yegenim bu hafta donecek evine ama esim yapmaya devam edecektir yapmazsa da kalsin vallahi bisey tasiyamam zaten o kadar zahmetli yollardan hamile kaldim ki evi bok goturse umursamiyorum .yansin dunya.....siz de 5kg den fazla bisey tasimamaya calisin...riskiniz olsun olmasin...yani 5 kgden fazla surekli biseyler tasirsaniz olmayan riskiniz olabilecek bu sefer...ama tasidiginiz esya icin endiselenmeyin bir seferden bisey olmaz Rabbimin izniyle
Bende aynilarindan aldım 3 tane 5li, 1 tane 10 lu ve 6 tane de bu atlet bodylerden aldımBu soruma ek şunu da sormak istiyorumben hızımı alamayıp 5 tane yenidoğan çıtçıtlı body almıştım e bebek indirimlerinden. Bir tane de 5 Li setimiz var. 2 tane daha 5Li set alıp bir de 10lu hastane çıkışı almayı düşünüyorum. Yenidoğan için çok mu fazla bunlar ?
kullanamayacaksam iade edip başka bir şeyler bakayım diyorum. Ne dersiniz ?Eki Görüntüle 2818627
Kaç kilosunuzKızlar metabolizmaniz nasıl çalışıyor ben nerdeyse hergun wc ye cikiyorum da sanki yediğim gidiyor hemenbazen yemek masasından kalkıp gittiğim oluyor maşallahı var. Bebiş mi baskı yapıyor acaba anlamadım. 5 ay bitti verdiğim 2 kilonun 1 kilosunu anca aldım.
Bir de arada canım cips istiyor geçen fırında yazanlardan aldım ama yemeğe çekiniyorum zararı olur diye. siz yiyor musunuz öyle abur cubur
Canım bir şey isteyince tadına bakıyorum, üç cipsten zarar gelmez bence.Kızlar metabolizmaniz nasıl çalışıyor ben nerdeyse hergun wc ye cikiyorum da sanki yediğim gidiyor hemenbazen yemek masasından kalkıp gittiğim oluyor maşallahı var. Bebiş mi baskı yapıyor acaba anlamadım. 5 ay bitti verdiğim 2 kilonun 1 kilosunu anca aldım.
Bir de arada canım cips istiyor geçen fırında yazanlardan aldım ama yemeğe çekiniyorum zararı olur diye. siz yiyor musunuz öyle abur cubur
Bende her gün çıkıyorum WC ye ama kilo almaya devam ediyorum.Kızlar metabolizmaniz nasıl çalışıyor ben nerdeyse hergun wc ye cikiyorum da sanki yediğim gidiyor hemenbazen yemek masasından kalkıp gittiğim oluyor maşallahı var. Bebiş mi baskı yapıyor acaba anlamadım. 5 ay bitti verdiğim 2 kilonun 1 kilosunu anca aldım.
Arkadaşımın da karıncalanma olmuş geceleri. Yanma hissini biraz araştırdım da gebelik şekeri olabilirmişYanma degilde sabah kalktigimda karincalanma oluyor
58,5 civarı şuanKaç kilosunuz
Ben pek hissetmiyorum, doğum tarihimiz arasında bir gün var. 24. haftaya kadar hissetmemek normal diyor makalelerde (ilk gebelik için)Kızlar bebeğin hareketlerini hiç hissetmediğiniz oldumu yada çok az hissettiğiniz gün içinde.
Normalde bu kadar takılmam ama 2gundur vajinamda ağrı,alttan iğnelenme yanma gibi kasıklarımda kramp tarzi şeyler yaşamasam evhanlanmicam ama.
Bir yandan da normalde adet döngüm.Perşembe detaylı var hayırlısıyla bı atlatsam
Ben arastirmistim yenidoganda da kullanilabiliyormus, muhtemelen cesaret edemem ilk zamanlar ama 2 3 aylikken ev isi yaparken, gezerken vs. sling kullanmayi dusunuyorumSling alacak mısınız kızlar ? Yeni doğduğunda kullanılabiliyor mu?
Yanma dediginiz vajinal yanma ve seker mi olabilir diyorsunjzArkadaşımın da karıncalanma olmuş geceleri. Yanma hissini biraz araştırdım da gebelik şekeri olabilirmiş
bu durumda şeker yükleme testi kaçınılmaz sanırımçok korkuyorum ama ben
Ben yakın zaman içinde hissetmeye başladım ama bugün biraz az geldi ağrılarda olunca korktum.Ama şimdi ne hikmetse duştan sonra hareketlendi çok rahatladım birazBen pek hissetmiyorum, doğum tarihimiz arasında bir gün var. 24. haftaya kadar hissetmemek normal diyor makalelerde (ilk gebelik için)
Ben gecen hafta yaptim temiz cikti ha su olabilir gece sikinti geliyor uyku problemlerim oluyor bu aralar ve uzerimi cok aciyirum acaba usuttum diye duaunuyorumÇok sık idrara çıktığımda bazen 1/2 damla yapıyorum o zaman oluyor gibi ama bol su içtiğimde idrarımı normal yaptiğimda olmuyor ama ben enfeksiyondan şupeleniyorum yarn doktora gideceğim
Yani gunde 2-2.5 litre su iciyorum ayran soda salgam suyu felan saymiyorum bile hani bu miktar az.gelirse.bilmiyom ama doktoruma yazdim bana kum.dokuyor olabilirsin dediCanım az su içtiğimde benimde arada oluyordu. Bol bol su içince geçti.
Aaa evettt kalkip soguk suda islatip oyle yatmaya calisiyorum...resmen hararet basiyor ayak tabanlarima ve uyku problemlerim var her saat basi uyaniyorum...uzerimi acik.yatiyorum.tabi usuttum.sanirim.bugun idrar yaparken yanmam oluyor..hatta gecen hafta da oldu kultur felan verdim temizdi sonuc artik idrar vermekten sikildik insallh usitmedir de enfeksiyon degildirKızlar geceleri ayakaltınızda yanma hissi oluyor mu ?
Ben sling almayı düsünüyorum her ne kadar kayınvalidemin diyeceklerini tahmin etsem deSling alacak mısınız kızlar ? Yeni doğduğunda kullanılabiliyor mu?
Yok , ayaklarımın altında yanma hissi oluyor sadece geceleri yatağa girince. Ayaklarımı yorgandan çıkarıp uyuyorum.Yanma dediginiz vajinal yanma ve seker mi olabilir diyorsunjz