2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar merhaba, bu aralar sabah uyandigimda sanki dayak yemis gibi oluyorum. Saga yatiyorum sag tarafim agriyo, sola yatiyorum sol tarafim agriyo. Sirt agrisini soylemiyorum bile ozellikle sutyenin geldigi yerler agriyo sirtimda bunu yasayan var mi ya da bu agrilarin bi cozumu var mi? Uykuda da rahat edemez oldum surekli yan yatmaya calismaktan

Ben arastirmistim yenidoganda da kullanilabiliyormus, muhtemelen cesaret edemem ilk zamanlar ama 2 3 aylikken ev isi yaparken, gezerken vs. sling kullanmayi dusunuyorum gerci beceremeyen de cok varmis ins ben becerebilirim
beceririz herhalde YouTube da bir sürü video var. Çalışır yaparız

Ben de alıcam ilk kızımda bana da aynısını dediler. Emziridikten sonra kayınvalidem çocuğu alır direkt yatırırdı. Bu kez kimseyi dinlemicem. Kendim büyütücem kızımı

Seker olup olmadigini seker testinde mi ogrenebiliyoruz?yani beklememiz mi gerekiyor bu durumda
Bilmiyorum canım bende tam olarak Aylık sağlık ocağında yaptırıyorum tahlillerimi. Şeker çıkmadı hiç ama bu yanma hissini araştırınca korktum. Gizli şeker olabilir mi diye düşündüm kendimce. Gizli şeker sanırım yükleme yapılınca anlaşılıyor. Emin olmamakla birlikte

Ben de alıcam ilk kızımda bana da aynısını dediler. Emziridikten sonra kayınvalidem çocuğu alır direkt yatırırdı. Bu kez kimseyi dinlemicem. Kendim büyütücem kızımı
Ayyy gercekten cok geriliyorum bu konuda. Kayınvalidem cok mudahaleci bir tip, lohusa kafasiyla neler yaparım bilmiyorum kendimden cok korkuyorum cunku tahammul edemiyorum bu tarz seylere. Biz zaten cocuga bakabiliriz, yemek yapacak temizlik yapacak insana ihtiyacimiz var ama malesef herkes bakıcı kesiliyor valla haklisiniz izin vermeyin kimseye kendi istediginiz gibi bakin bebeginize, burada yaşı 16 olan yok sonucta hepimiz aklı başında yetiskin kadinlariz yanlis bisey yapacagimizi dusunmuyorum, internet elimizin altinda, fikir alisverisi yapiyoruz. Eskidenmis, cahillikten tecrubesizlikten anneler kayinvalideler bakiyormus bebeklere. Ama oyle degil artik

Rabbim her gebenin yardimcisi olsun gercekten kollarimiza saglikla alana kadar bu saclarimiz beyazlayacak...cahillik de mutluluk ne diyeyim bakiyom eski insanlarin umurunda degilmis...annem 12 tane dogurmus arada ikiz bile var ama ben 5 yildir 3 kuretaj oldum ve tup bebek transferindeyken dogal gebe kaldim...heran kaybetme kirkusuyla ne yatiyorum ne yiyom ne iciyom...Rabbimin izniyle bi kollarima alsam da rahatlasam...bi yerim agrisa acaba iyimi diye dusunmekten streslenmekten hayati zindan ediyom kendime

Bende hiç rahat yatamiyorum bu da uyanmama sebep oluyor sağ ya da sola tam dönük yatamayinca sırtıma belime yorganı ya da başka bir yastığı sıkıştırıp yarım dönüyorum. Hamile yastığı için rahat diyorlar ama eşim gereksiz bı kaç ay için diyince alamadım yine de hala aklimda. Ben bı kaç aydır sütyen kullanmıyorum nerdeyse zaten evdeyim dışarı çıktığımda da mont giydigimden belli olmuyor bı de eski sutyenler olmuyor artık sırt tarafından sıkıyor rahatsız ediyor. Ama havalar ısınıyor ince kıyafetlere geçiş olacağı için bugün aldım bir tane lcw den pamuklu desteksiz umarım rahat ederim. Takmayinca da acaba sarkar mi dedim benimkiler minik ona güvendim

Valla ben yiyorum ara sıra 10 günde 1 gibi azıcık o da ki normalde bu kadar sevmezdim ama cipse düşme durumum oldu maalesef doktora sorduğumda az yemeye çalış çocuğa direkt etkisi olmaz ama kilolar sana kalır dedi

Valla bi tek kayınvalide değil anneler de karışıyor ben diyorum ki kundak tarzı uyku tulumu oluyor geceleri ondan giydireyim ellerini ya da ayaklarını oynatıp kendini uyandırmasın diye bir de örtü yüzünün kapanma olasılığına karşı riskli diye okudum. ama annem onun içinde nasıl duracak daracık şey örtü örtülür sen zaten bakican sürekli, kapanınca ağlar farkedersin diyor. Bilmiyorum valla ne yapacağımı

Ya o hamile yastigini deneyen memnun olan varsa soylerse iyi olur, daha bu aylarda uyku agrilari basladiysa sonrasini dusunemiyorum

Valla ben de lcw.den pamuklu desteksiz aldim rahat geldi baya artik eskiler olmuyo cunku

Ben hamilelikte lk defa yicem pek aramam aslında normalde ama aserme dedikleri bu sanırım

Hanımlar, ben bugün genital bölgemde varis farkettim içe doğru, araştırdığıma göre gebelikte görülen Bi durummuş cuma günü ayrıntılı ultrasonum var doktora da danışcam tabii, ilk gebeliğim ve bacaklarında henüz varis yok ama orada tek bir damarın görünür biçimde çıkması beni endişelendirdi umarım çoğalmaz yaşayan var mı bu durumu?

Benim kayınvalide hamile olduğumu duyunca geldi kızım 5 yaşına girene kadar gitmedi desem yeri. Max. 6 ay gitmiştir kendi evine. Bebekle alakalı her şeye karıştı. Kendi evimin düzenini değiştirdi. Misafir oldum kendi evimde. Kötü günlerdi. Ama son buldu.
bu kez her şey olması gerektiği gibi çok şükür

Allah korusun bebeklerimizi sağlıkla kavuştursun inşallah
Korktuğumuz şey sınavımız oluyor bazen. Rabbim acılarını göstermesin.

Su içsem yarıyor derler ya aynı o durumdayım şu an. Gebelik öncesi nasıl besleniyorsam şimdi de aynı besleniyorum. Zaten oyle abur cubur seven biri de değildim. Bildiğin yemek yiyorum yani. Bu hızla gidersem doğumda 30 kilo almış olurum

Bende 1 hafta önceye kadar bukadar net hisetmiyordum ama son 1 haftadır cok aktif hiç durmuyor sıkıntı yapma canım 1 hafta sonra sende daha çok hisedeceksın. batmaların sebebi rahim buyuduğu için olabilir ya da fazla ayakta kaldiğin için de olabilir ağrılar devam etmiyorsa sıkıntı yoktur

Ben gecen hafta yaptim temiz cikti ha su olabilir gece sikinti geliyor uyku problemlerim oluyor bu aralar ve uzerimi cok aciyirum acaba usuttum diye duaunuyorum
Olabilir belini sicak tutmaya çalış bol bol da su iç ben bu aralar su içmeyi unutuyorum çunku ama elimden geldiği kadar içmeye çalışıyorum

Bende 2/3 gundur baya baya hissetmeye baskadim . 21+3 degim su an . icini rahat tut bazilari erken bazilari biraz daha gec hissediyormus

Lütfen sıkıntı etme kendine hamilelik sürecinin keyfini çıkar. Bak ne güzel tedavi sırasında mucizeni vermiş Rabbim. Onun sana gelmesi bir mucizeyken kendine stres yaparak zorlaştırma güzel sürecini ben de yaz tatili için tüp bebek yapma düşüncesindeydim eşim kemoterapi gördü spermleri sıfırlanmıştı sonra artmaya başladı ama en son baktırdığımızda normal yolla olacak kadar değildi ama bir ay geciktim ve mucizem benimleydi şimdi tek yapmamız gereken bu mucizelerin keyfini sürmek. Kötü şeyler getirme aklına hissettiğin anın keyfini çıkar ağrılarının keyfini çıkar inan hepsi geçiyor doğumdan sonra. Zaten yarısını tamamladık kaldı 4 ay kadar bir zaman önümüzde sonrasını hayal et kucağında minigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…