2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar detayli ultrsn yaptiranlar istanbulda nerede yaptirdiniz, fiyatlar nedir? Ben doktorun onerdigi kisiden randevu aldim 1000tl dedi fiyati ortalamasi bu mudur ztn normalde de
1000 çok geldi bana da, ben 2-3 yerden fiyat aldım 500-700 arası dendi hep. Kendi doktorumun anlaşmalı perinatologu varmış, Cerrahpaşadan geliyormuş, kliniğe gelecek olunca onda yaptıracağım 550 idi sanırım.
Detaili türkiyede neden ödeniyor hem doktor gonderiyor hemde kendin oduyorsun almanyada sigorta oduyor ve almanyaya gore fiyati da uygun kendin odemek istersen 220€.
Türkiye'de de sigorta ödüyor araştırma hastanelerine gidildiğinde. Özelde yaptırmak kişinin tercihi.
Benim İstanbul Avrupa yakasında bahşehir tarafında Altan cebeci.
700 tl mi fiyatı oradan fiyat almıştım sonra vazgeçtim

Ben tam fiyatı hatırlamıyorum ama bu günlerde randevu için arayacağım.
Çok iyi bir doktor işinin ehli bayağı belli ben yorumlara bakarak gitmiştim bayağı araştırdım.

Aa ben de hergun cok meyve tuketiyorum dikkat edeyim ona da o halde ama şuna imzamı atarım ki yasak olan kesinlikle cazip geliyor abur cubur hamburger cips cola hamurişleri hergün gözümde dönüyor hamile değilken ayda bi bile yemezdim. Su fazlalığını da ilk kez duydum

Su fazlaligi da genelde seker belirtisi olabiliyormus o yuzden onumuzdeki ay seker yuklemesi yaptiricam.

Kesinlikle daha cazip geliyor, simdilerde canim surekli tatli istiyor hatta dun bi kacamak yaptim yedim artik dayanamicaktim insallah seker ya da baska bir problem cikmaz hersey yolundadir da istedigimizi yer iceriz

Döğumdan korkan var mı ? Ben korkmuyordum da son zamanlarda haftalar ilerledikçe bi korku almıyoda değil
Şu an doğum tam bir bilinmez benim için normal mi Sezeryan mı hiçbir şey belli değil kulaktan duyma bilgiler var sadece o yüzden herhalde son aya girdiğimizde o korkuyu hissetmeye başlarım

Diyetisyeninizin ismi nedir acaba çok bilinçsiz insanlar var kilo verdirmeye çalışan vs kontrollü kilo alımı düşünmesi çok iyi

Banada muayenede seninki arkalarda takılıyor demişti doktor görüntü net alamamıştı bir türlü.
Bende hareketlerini tam anlayamıyorum acaba bundan mı kaynaklı
Evet bariyer görevi görüyor eli kolu karnınıza denk gelmediği için doğal olarak hissedemiyorsunuz
Ama daha büyüdüğünde plesenta bile korumaz büyük tekmeleri artık o yüzden sadece geç hissetmenize neden olacak

Canım sanırım önde olması normal doğuma engelmiş doğru mu acaba doktor bana plensata önde dedi ama hiç niye önde sorun teşkil eder mi diye sormadım
Önde olmasının böyle bir etkisi yok diye biliyorum.
Benim ki aşağıda ve aşağıda olması aslında sakıncalı olan hem erken doğum riski olabiliyor hemde bebekten önce doğum kanalına eşi yani plasenta gireceği için normal doğumu engelleyebiliyor
Bende yukarı çıkmasını bekliyorum Ağır kaldırmak, uzun süre ayakta kalmak ve cinsel ilişki vs bana yasak mesela
Siz yine de sorarsınız tabi doktorunuza ama riskli bir durum olsa söylerdi benim ki hemen bunları yasakladı çünkü

Ben de oyle dusundum aslinda ama ayni aylarda olup karnı cok belli olanları gorünce bir terslik mi var diyor insan. Benim gibi olan birini gormek iyi geldi
Ben 19. Haftanın içindeyim ama henüz kilo alamadım hatta doktorun tartısina göre 2 kilo eksideyim. Niye alamıyorum anlamadım bağırsaklarım iyi çalışıyor ondan mı diye düşünüyorum ama bebise bir etkisi olmadığını söyledi doktorum karnım dar giyince belli oluyor ama çok değil tabi bol giydigimde hiç belli olmuyor gibi

Kizlar detayli ultrsn yaptiranlar istanbulda nerede yaptirdiniz, fiyatlar nedir? Ben doktorun onerdigi kisiden randevu aldim 1000tl dedi fiyati ortalamasi bu mudur ztn normalde de
Ben 800 tl konuştum canım ama ikiz bebek 800. Tek bebek 400 alıyormuş bu perinatolog. Fiyatlar genellikle 600den başlıyor hatta burda 580 tl için çok uygun denmişti bi kere

Kızlar iyi geceler. Bugün biraz kanama oldu bir kaç damla gibi. Şimdi yatış verdi doktorum bu gece hastanedeyiz. plasenta ile ilgili, serklaj ile ilgili bi sıkıntı yok gibi dedi. Vajinal bi kanama gibi duruyor. Hafif enfeksiyon var. Ama kanama nedeni tam olarak bulunamadı.

Rabbim saglikla kollarinda da gorecegin gunu nasip etsin...dua ettim canim hem sana hem de burdaki tum anne adaylarinasaglikla bisey yoktur ve guzel haberlerini alacagiz insallah

İlki sezaryen olduğu için bu sefer de sezaryen olacak o yüzden korkmuyorum hiç
Ne güzel gönül isterki bende sezaryan olayım ama malesef. Kaç yıl sonr atekrar sezeryan olacaksın cnm biliğim kadarıyla 4 yıl diyorlar doğumlarda olamlı hani ilki sezeryan ise ikincisi normal olabilmesi icin 4 yıl geçmesi gerek ben mi yalniş biliyorum
Şu an doğum tam bir bilinmez benim için normal mi Sezeryan mı hiçbir şey belli değil kulaktan duyma bilgiler var sadece o yüzden herhalde son aya girdiğimizde o korkuyu hissetmeye başlarım
Ben korktuğum için bi de açılmak istemediğim için sezeryan istiyorum ama almanyada mecbur kalmadiklari surece yapmiyorlar malesef aylar geçtikçe ister istemez korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…