2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yazdıkların öyle ii geldi ki bana çok teşekkür ederim Agrı olsa da kabulum yeter ki extra baska şeyler olmasın

Ben de babami 11 kasimda kaybettim...babam benim herseyimdi ...aramizdaki sevgi olculemezdi cocugumun oldugunu gormekti hayali...olmeden once goreyim derdi kismet olmadi...simdi benim de istedigim bebegim dogunca memlekete gidip mezarina goturmek olacak....Rabbim kimseye yasatmasin 100 yasinda da olsalar anne annedir baba da babadir...kiymetlerini bilmek lazim

Ben de oyle dusundum aslinda ama ayni aylarda olup karnı cok belli olanları gorünce bir terslik mi var diyor insan. Benim gibi olan birini gormek iyi geldi
Canım karnı çok olanların sebebi bebeğin kilosu degil ki bebek şuan zaten ne kadar ki kilosu birde herkesin karın yapısı farklizaten sonraki aylar kilo alımı daha hizlanacagi için şimdi kiloyu kontrol altında tutmanin faydalarını yaşayacağız ben 10 kiloyu aşmak istemiyorum hatta toplamda 6-7 kilo alsam sadece ne güzel olur.

Benim boyum 1.65 bende 60 kiloyla başladım şuan 68 kiloyum aynı şekilde. Ben de aşırı yemiyordum ama çok kilo aldım doktorum diyet verdi. Mümkün olduğunca uymaya çalışıyorum canım bir şeyi çok isterse çok az tadına bakıyorum. Benim en büyük yanlışım 2-3 öğün yemekmiş. Azar azar ama sık öğünler yapmak gerekliymiş. Bu şekilde rejime uyduğumda 2 haftada 400 gr almışım. Artık çok da takmıyorum herkesin bünyesi farklı sanırım biraz fazla kilolu doğuma gideceğim

Evet sanirim genetik de etkili, arkadasim 11kilo aldi hic karni yoktu resmen ama bebisi 4.5 dogduacikcasi bende 10 11kiloyla kapatmak istiyorum, bebisim de saglikli olur insallah kilodan ziyade onemli olan o

Bende bu demir hapini kullaniyorum
Doktorum mide bulantisi yapar sabah icme gece yatmadan ic demisti

Allah rahmet eylesin canım ben malesef babamla hiç yakın olamadım hala da öyle bana yabancı geliyor 3/4 yıl hiç konuşmadım kendisiyle ama sebeblerim vardı annemle iyi boşanmadılar herşeyede ben şahid olunca ister istemez kendisinden uzaklaştim . Bende kucukken babama çok duskundum babamin kiziydim ama tabi oyle de devam etmesini isterdim ama hayat işte

Detaili türkiyede neden ödeniyor hem doktor gonderiyor hemde kendin oduyorsun almanyada sigorta oduyor ve almanyaya gore fiyati da uygun kendin odemek istersen 220€.

Kizlar detayli ultrsn yaptiranlar istanbulda nerede yaptirdiniz, fiyatlar nedir? Ben doktorun onerdigi kisiden randevu aldim 1000tl dedi fiyati ortalamasi bu mudur ztn normalde de
Canım ben Anadolu yakasındayım aradığım yerler genelde 600 dedi sadece bir hastane Prof. Diye 850 demişti bende haftaya yaptıracağım 600 lira gideceğim perinatalog

Kizlar detayli ultrsn yaptiranlar istanbulda nerede yaptirdiniz, fiyatlar nedir? Ben doktorun onerdigi kisiden randevu aldim 1000tl dedi fiyati ortalamasi bu mudur ztn normalde de
Canım benim doktorum perinatologdan istiyor ikiliyide perinatologa yaptırdım.
Fiyatı 600 yada 650 diye hatırlıyorum.
1000 lira çok yüksek geldi.

Ben doktorumun tavsiyesiyle mecidiyekoyde muayenehanesi olan bi doktora gidicem , fiyat olarak da 650tl. dediler. Doktor prof.oldugu icin digerlerine gore de uygun geldi bana rakam. Genelde prof.dr.larin 1000tl diye duymustum cunku. Henuz yaptirmadim umarim memnun kalirim.

Eşim geçen gün izletti. Lavaboya yaptırana kadar iyi gidiyordu

Biraz fazla mı sanki, beni İstanbul bağdat caddesinde bir perinatoloğa yönlendirdi doktorum nakit 500 tl anlaştık.

Canım ben Anadolu yakasındayım aradığım yerler genelde 600 dedi sadece bir hastane Prof. Diye 850 demişti bende haftaya yaptıracağım 600 lira gideceğim perinatalog

Allah allah benim doktorumn onerdigi yer 1000 tl. Fiyat bilgimde hic yok arastirmadan yaptirmiyim dedim

Canım benim doktorum perinatologdan istiyor ikiliyide perinatologa yaptırdım.
Fiyatı 600 yada 650 diye hatırlıyorum.
1000 lira çok yüksek geldi.

Perinatolog benm gidicegim yerde. Kendi doktorumda biraz ortalama ustu fiyatla calisiyor zaten o yuzden sormak istedim doktorum onerince yuksek mi diye? Siz nerde yaptirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…