- 21 Haziran 2017
- 3.734
- 10.661
- 31
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #13.581
Yazdıkların öyle ii geldi ki bana çok teşekkür ederimBeni iki hafta önce çağırdı sağlık ocağı tetanoz aşısı için ama doktorumla konuşmadan gitmek istemedim o yüzden geçen hafta oldum 19+3ken.. Doktor da ebelerde 18. Haftadan sonra yapılması gerekir 20. hafta sonrası şart değil dediler.. Benim de 4. doz yapıldı. Doğumdan sonra 5e tamamlayıp tekrar uğraşmak istemiyorum.. Tek sıkıntı 3-4 gün kolum çok ağrıdı özellikle uyurken soluma yatamadım.. Umarim sizde ağrı olmaz.
Henüz yaptırmadım canım ama genelde 30-40 dk sürdüğünü duydum bazı doktorlar 1 saat bile bakabiliyormuşKızlar ayrıntılı ultrason yaptiranlar kaç dakika sürüyor ayrıntılı ultrason
Ozeldemi yoks devlet hastanesinde demi bu kadar surede bakiliyorHenüz yaptırmadım canım ama genelde 30-40 dk sürdüğünü duydum bazı doktorlar 1 saat bile bakabiliyormuş
Ben de babami 11 kasimda kaybettim...babam benim herseyimdi ...aramizdaki sevgi olculemezdi cocugumun oldugunu gormekti hayali...olmeden once goreyim derdi kismet olmadi...simdi benim de istedigim bebegim dogunca memlekete gidip mezarina goturmek olacak....Rabbim kimseye yasatmasin 100 yasinda da olsalar anne annedir baba da babadir...kiymetlerini bilmek lazimAy kıyamam ya duygulanmaz mi insan benim annem babam da boşandı 13/15 sene önce babamla çok iletişimim yok ama hamile olduğumu ogrendiğinden arar sorar şimdi kurban adamış ben doğum yapinca kurban kesip fakire fukaraya dağtacakmış ikimizde saga sağlim kurtulduk diye .bende bunu duyunca çok duyğulandım ilk defa beni sevdiğini hisettim
Canım karnı çok olanların sebebi bebeğin kilosu degil kiBen de oyle dusundum aslinda ama ayni aylarda olup karnı cok belli olanları gorünce bir terslik mi var diyor insan. Benim gibi olan birini gormek iyi geldi
Özelde herhalde devlet hastanesinde daha kısa sürebilir tabi devlet için hiç fikrim yokOzeldemi yoks devlet hastanesinde demi bu kadar surede bakiliyor
Benim boyum 1.65 bende 60 kiloyla başladım şuan 68 kiloyum aynı şekilde. Ben de aşırı yemiyordum ama çok kilo aldım doktorum diyet verdi. Mümkün olduğunca uymaya çalışıyorum canım bir şeyi çok isterse çok az tadına bakıyorum. Benim en büyük yanlışım 2-3 öğün yemekmiş. Azar azar ama sık öğünler yapmak gerekliymiş. Bu şekilde rejime uyduğumda 2 haftada 400 gr almışım. Artık çok da takmıyorum herkesin bünyesi farklı sanırım biraz fazla kilolu doğuma gideceğimKızlar bana bir akıl verin lütfen moralim bozuluyor kilo konusunda 20.haftama girdim kahvaltımı yaptıktan sonra 70kiloyu gördüm tartıda boyum 1.70. Hamileliğim 62 kilo ile başladı ve asıl şimdiden sonra kilo almalar artacak ve ben top gibi olmak istemiyorum. Pilavı makarnayı nadir yaparım abur cubur çok tüketmem ama bulduğumu ağzıma atıyormuşum gibi şişiyorum bençayın yanında bir şeyler yesek de asla aşırıya kaçmam. Haftasonları yüzmeye başladım en az 1 saat sudan çıkmıyorum. Bu kilo alımını durduramam biliyorum ama nasıl yavaşlatabilirim?..
Evet sanirim genetik de etkili, arkadasim 11kilo aldi hic karni yoktu resmen ama bebisi 4.5 dogduCanım karnı çok olanların sebebi bebeğin kilosu degil kibebek şuan zaten ne kadar ki kilosu birde herkesin karın yapısı farkli zaten sonraki aylar kilo alımı daha hizlanacagi için şimdi kiloyu kontrol altında tutmanin faydalarını yaşayacağız ben 10 kiloyu aşmak istemiyorum hatta toplamda 6-7 kilo alsam sadece ne güzel olur.
Kızlar bizim geline doktor demir hapı vermiş ferrum fort diye bir hap vermiş ve pregnacare plus vitamin ilacı vermiş, bunları içince midesi çok bulanıyormuş, 18 haftalık hamile.
Hamileler başka hangi demir hapını kullanıyor. Bunu kullansa olur mu bi denese ne dersiniz?
Sizler hangi demir ilacını kullanıyorsunuz?
Eki Görüntüle 2800782
Allah rahmet eylesin canım ben malesef babamla hiç yakın olamadım hala da öyle bana yabancı geliyor 3/4 yıl hiç konuşmadım kendisiyle ama sebeblerim vardı annemle iyi boşanmadılar herşeyede ben şahid olunca ister istemez kendisinden uzaklaştim . Bende kucukken babama çok duskundum babamin kiziydim ama tabi oyle de devam etmesini isterdim ama hayat işteBen de babami 11 kasimda kaybettim...babam benim herseyimdi ...aramizdaki sevgi olculemezdi cocugumun oldugunu gormekti hayali...olmeden once goreyim derdi kismet olmadi...simdi benim de istedigim bebegim dogunca memlekete gidip mezarina goturmek olacak....Rabbim kimseye yasatmasin 100 yasinda da olsalar anne annedir baba da babadir...kiymetlerini bilmek lazim
Canım ben Anadolu yakasındayım aradığım yerler genelde 600 dedi sadece bir hastane Prof. Diye 850 demişti bende haftaya yaptıracağım 600 lira gideceğim perinatalogKizlar detayli ultrsn yaptiranlar istanbulda nerede yaptirdiniz, fiyatlar nedir? Ben doktorun onerdigi kisiden randevu aldim 1000tl dedi fiyati ortalamasi bu mudur ztn normalde de
Canım benim doktorum perinatologdan istiyor ikiliyide perinatologa yaptırdım.Kizlar detayli ultrsn yaptiranlar istanbulda nerede yaptirdiniz, fiyatlar nedir? Ben doktorun onerdigi kisiden randevu aldim 1000tl dedi fiyati ortalamasi bu mudur ztn normalde de
Ben doktorumun tavsiyesiyle mecidiyekoyde muayenehanesi olan bi doktora gidicem , fiyat olarak da 650tl. dediler. Doktor prof.oldugu icin digerlerine gore de uygun geldi bana rakam. Genelde prof.dr.larin 1000tl diye duymustum cunku. Henuz yaptirmadim umarim memnun kalirim.Kizlar detayli ultrsn yaptiranlar istanbulda nerede yaptirdiniz, fiyatlar nedir? Ben doktorun onerdigi kisiden randevu aldim 1000tl dedi fiyati ortalamasi bu mudur ztn normalde de
Eşim geçen gün izletti. Lavaboya yaptırana kadar iyi gidiyorduBende kesinlikle ilgileniyorum ayrıca doğada 200 yıl çözünmeyen hazır bezlerdense yıkanabilir modern bezlerden kullanmayı düşünüyorum. Bezsiz bebek kitabını okuyorum şimdi. Tuvalet iletişimi ne? Bezsiz bebek mümkün mü diyenler için bu video çok hoşuma gitti ilgilenenler aşağıdaki linkten izleyebilir.
.
Sizinde bununla iligilenmeniz beni çok mutlu etti
Biraz fazla mı sanki, beni İstanbul bağdat caddesinde bir perinatoloğa yönlendirdi doktorum nakit 500 tl anlaştık.Kizlar detayli ultrsn yaptiranlar istanbulda nerede yaptirdiniz, fiyatlar nedir? Ben doktorun onerdigi kisiden randevu aldim 1000tl dedi fiyati ortalamasi bu mudur ztn normalde de
Canım ben Anadolu yakasındayım aradığım yerler genelde 600 dedi sadece bir hastane Prof. Diye 850 demişti bende haftaya yaptıracağım 600 lira gideceğim perinatalog
Canım benim doktorum perinatologdan istiyor ikiliyide perinatologa yaptırdım.
Fiyatı 600 yada 650 diye hatırlıyorum.
1000 lira çok yüksek geldi.