evet idari izinli olup cagrılan kişiler var devlette .
ama cogu kurum bu sekilde yaklaşmıyor. benim eşime de gelmiş yazı. ben özelde calışıyorım yazık adam 24. tem sınra beni de calıştırmasınlar diye bi madde aradı durdu ama bulamadı :):)
cok şükür iş yerim 21. haftya kadar idare etti beni hep yattım . Allah nasip ederse 21 den snra bir gün gidip bir gün işe gitmicek şekilde müdürle konuşacagım inşallah yine anlayışla karşılar.
genelde oturarak calısıyorum 8-18 bir gün gidip bir gün dinlenmem iyi olacak . hamile olmadan arazi işlerimde oluyordu dag bayır gidiyordum ama şuan ztn onu yapamam :):)
bizim iş yeri beklemedigim kadar yardımcı oldu . ama birlikte calıştıgım arkadasların basına gelmeyen bu durum evde yatıp dısarda gezdigimi düşündügünü hissediyorum
ama eşlerinin hamileligi yatarak gecen personeller falan cok gecmiş olsun bizimde öyle gecti kendinize dikkt edin diyorlar iş için aramıyorlar bile.
anlayışlı insan cok önemliymiş özel devlet . ben sırf hamilelik için kpss clşmıştm ama yine olmadı :) bin şükütr covidle denk gelince idare ettiler evden çalış dediler