2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ay kıyamam ya duygulanmaz mi insan benim annem babam da boşandı 13/15 sene önce babamla çok iletişimim yok ama hamile olduğumu ogrendiğinden arar sorar şimdi kurban adamış ben doğum yapinca kurban kesip fakire fukaraya dağtacakmış ikimizde saga sağlim kurtulduk diye .bende bunu duyunca çok duyğulandım ilk defa beni sevdiğini hisettim

Son düzenleme:
Çok şekerler gerçekten Değişmez bence artık bende yavaş yavaş başlayacağım ama yine de ayrıntılı ultrasona gideyim o da kız desin diye bekliyorum
Ya ben daha inanamıyorum kız olduğuna bacak arası gormedimki doktora 100 de 100 kızmı diyor 98% kız diyor bacak arasini goster diyorum öküz gibi yüzüma bakıyor doktorum beni çok güzel dinliyor ama canı istediğinde cevaplıyor iyi bir doktor olmasa değiştirirdim ama başka doktorlara da isinamadim bununlada iletişim bozukluğu yaşiyoruz arada ama olsun ya sağlikli olsun da gerisi boş

Sevmez olur mu babalar gösteremiyor ama bi de sizin durum da farklı hayat şartları ne getirirse öyle yaşıyorsun. Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin sağ olsun da adak da yapılır ziyaretine de gelir

Bende tam emin degilim ama 2/3 kez islayip yapamama gibi durum oldugunde ben islanmis halde birakip (suyu degistirip) ertesi gun yaptim hic bisey olmadi

Canım seni çok iyi anlıyorum, iyi doktorlar hep az konuşuyor canı isterse cevap veriyorlar o da kısa kısa

Canım idari izin bize verilmiş bir hak
.canlı da olsa biz derslere girmek zorunda değiliz.crevremde arkadaşlardan covid izninde Canlı derslere girmediler.csnli dersler bana göre daha yorucu ve daha çok emek istiyor.

Bende 2-2.5 kilo aldım canım zaten çok iyi gidiyoruz bence.
Bu aylara kadar çok kilo alınması beklenmiyor normalde bebek zaten ufacık :)
Asıl şimdiden sonrasi hızlanır

Bu arada öğretmen olan arkadaşlar ben dün müdürümle konuştum benim yuzyuzedersleri canlı derse taşıma imkanımız var mi diye.olumlu baktı bir programa bakayım filan dedi.buradaki okullarda acayip çıkmaya başladı öğrenciler arasında veogretmenler arasında.bence siz de konuşun bir öyle bir imkanınız varsa taşısınlar.benim ders saatim fazla değildi lisede ingilizce öğretmeniyim.

Idari izin idarenin insiyatifinde olan izindir. Ihtiyaç halinde uzaktan eğitim görevi verebilir ama eğer yüzyüze eğitime geçilmişse vermemeli bence, yok uzaktan eğitim devam ediyorsa verirler gibi. Fazla ders vermeye çalışırlarsa almazsınız artık.

Yayınlanan idari izin genelgesinde 24.-32. haftalar arası idari izin zorunludur diyor bu durumda idarenin insiyatifinde olamaz bence. 32. Hafta sonrası doktora bağlı.

Bende 2-2.5 kilo aldım canım zaten çok iyi gidiyoruz bence.
Bu aylara kadar çok kilo alınması beklenmiyor normalde bebek zaten ufacık :)
Asıl şimdiden sonrasi hızlanır
Ben de oyle dusundum aslinda ama ayni aylarda olup karnı cok belli olanları gorünce bir terslik mi var diyor insan. Benim gibi olan birini gormek iyi geldi

Son çıkan idari izin yazısında ihtiyaç halinde uzaktan çalıştırma maddesi var , idareye kalmış bir durum isterse çalıştırır istemezse çalıştırmaz yani. Sen idari izin döneminde uzaktan çalışmak istiyorsan idaren de halden anlayan biriyse uzaktan çalışma imkanın olur
Bununla ilgili bir yazı var mı acaba? Idari izinliyken uzaktan ders verilemeyecegiyle ilgili. Benim müdürüm de 24 ten sonra uzaktan ders yaparsın dedi de. Eğer öyle bir hakkımız varsa ona göre konuşalım
Yazı vardı bende bir bakayım bulursam eklerim. Ama verilebileceği yönde yazı. Sen uzaktan istemiyorsun sanırım idari izinde

Eklentiler

• FB_IMG_1615617527689.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 36
Yayınlanan idari izin genelgesinde 24.-32. haftalar arası idari izin zorunludur diyor bu durumda idarenin insiyatifinde olamaz bence. 32. Hafta sonrası doktora bağlı.
Idari iznin tanımı öyledir, idarenin verdiği izindir. O yüzden ihtiyaç durumunda çağırabilir. Zorunlu izin olsaydı resmi izinli derdi. Ama çok cok ihtiyaç olmaması durumunda idarenin de anlayışlı davranması gerek.

Bu sabah hastanede tsh testini tekrar yaptırdım. 2.48 çıkmış. Sağlık ocağında geçen hafta 6.3 çıkmıştı. Doktorum sağlık ocağı bazen yanılıyor tsh testlerinde demişti. Aç karnına gitmem gerekiyordu hastaneye. Gece 00.15 gibi midem yandığı için yarım rennie tablet aldım. O an kan vereceğim aklımdan çıkmıştı. 1 dk sonra dank edince ilacı çıkardım ağzımdan. Kanı sabah 8.15 gibi verdim.
sonucu etkiler mi acaba bu durum doktorum yok bugün görüşemiyorum

Günaydın kızlar tetanoz aşısını oldum. 2016 dan beri 4. doz oldu bu 20 hafta sonrasına vuruluyormuş bende tam sınırdayım 20+4 üm çünkü düşüğe neden olduğunu söyledi Dr. yaptırmasam içim rahat değil zaten dün bacagım cizilmeseydi nisanda vurulacaktı. İnş saga saglim alırız kucağımıza bebeklerimizi Herkesin düşüncesi farklı ama bence aşıyı ihmal etmemek lazım

Geçmiş olsun ilk hamileliğimde tek doz aşı olmuştum ben. 12 yıl geçti. Sağlık ocağındaki hemşire bunda da tek doz olman gerekiyor. Aşı hiçbir zaman başa dönmez dedi.
doktorum da olmaz öyle şey 10 yılı geçmiş iki doz yaptır dedi. Arada kaldım bende

Çok sagol cnm Bence kesinlikle yaptırmalısın Dr bana aslında 2017 yapılan seni korur ama tetanoz hafife alınacak bişey olmadığını söyledi. Allah korusun ölümcül Bi hastalık dünya da her yıl 30 bin anne ve 20 bin bebek tetonoz sonucu hayatını kaybediyor. ve o gelen kasılmalar sonucu kemikler bile kırılıyor. ve youtube izledim yakalanan Bi bebeğe yi çok zor Bi durum ve bu aşı sanırsam bebeği de doğum sonrası Bir kaç ay koruyor. Dr sadece 20 hafta üzeri vurulduğu için tereddüte kaldı yoksa zaten Nisan 6 da vurulacaktı aşı yine de yaptırmaya karar verdim. sende yaptır bence olma ihtimali bile çok korkunç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…