- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #13.541
Ay kıyamam ya duygulanmaz mi insan benim annem babam da boşandı 13/15 sene önce babamla çok iletişimim yok ama hamile olduğumu ogrendiğinden arar sorar şimdi kurban adamış ben doğum yapinca kurban kesip fakire fukaraya dağtacakmış ikimizde saga sağlim kurtulduk diye .bende bunu duyunca çok duyğulandım ilk defa beni sevdiğini hisettimGeçen ahsene demiştim değişirlerse sonuçlarına katlanırlar
Babam battaniye almış benim kızlara. Garibim o da bilememiş üstünde kepçe dozer resimleri var çok komikdeğiştirelim dedi yok böyle kullancam dedim hem sevindim hem duygulandım
Ya ben daha inanamıyorum kız olduğunaÇok şekerler gerçektenDeğişmez bence artık bende yavaş yavaş başlayacağım ama yine de ayrıntılı ultrasona gideyim o da kız desin diye bekliyorum
Sevmez olur mu babalar gösteremiyor ama bi de sizin durum da farklı hayat şartları ne getirirse öyle yaşıyorsun. Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin sağ olsun da adak da yapılır ziyaretine de gelirAy kıyamam ya duygulanmaz mi insan benim annem babam da boşandı 13/15 sene önce babamla çok iletişimim yok ama hamile olduğumu ogrendiğinden arar sorar şimdi kurban adamış ben doğum yapinca kurban kesip fakire fukaraya dağtacakmış ikimizde saga sağlim kurtulduk diye .bende bunu duyunca çok duyğulandım ilk defa beni sevdiğini hisettim
Bende tam emin degilim ama 2/3 kez islayip yapamama gibi durum oldugunde ben islanmis halde birakip (suyu degistirip) ertesi gun yaptim hic bisey olmadiKızlar çok alakasız bişey sorucamakşamüzeri kuru fasulye ıslamıştım ama pisiremedim... suan ıslanmıs sekilde dolaba koydumm yarın pisirilir mi ya da nasıl koysam dolaba suyunu suzsemde mi koysam yoksa atayım mı
Canım seni çok iyi anlıyorum, iyi doktorlar hep az konuşuyorYa ben daha inanamıyorum kız olduğunabacak arası gormedimki doktora 100 de 100 kızmı diyor 98% kız diyor bacak arasini goster diyorum öküz gibi yüzüma bakıyor doktorum beni çok güzel dinliyor ama canı istediğinde cevaplıyor iyi bir doktor olmasa değiştirirdim ama başka doktorlara da isinamadim bununlada iletişim bozukluğu yaşiyoruz arada ama olsun ya sağlikli olsun da gerisi boş
merhaba nevasar
ben detaylıyı 14 nisana aldım 21.haftada olacağım o zaman 24+0 benim 3 mayıs pazartesiye denk geliyor ben de öğretmenim acaba idari izinde uzaktan eğitim yaptırır mı idare ? okula gelmiyosun dersleri uzaktan yap derler mi idar
Canım idari izin bize verilmiş bir hakEğer şu an olduğu gibi tüm kademeler okula gitmezse sadece 8 veya 12 ler giderse canım uzaktan eğitime devam derler sonuçta evden çalışıyoruz ama tüm kademeler açılırsa atıyorum seçmeli dersleri verebilirler
Bende 2-2.5 kilo aldım canım zaten çok iyi gidiyoruz bence.Kizlar merhaba, ben yeniyim aranizda. 20.haftamdayim su an, merak ediyorum kaçınci haftada kaç kilo aldiniz, ben 20.deyim ama 2.5- 3kilo aldim. En son 2hafta once bebisin boyu kilosu iyiydi ama son zamanlarda karnim hic buyumedi diye bi telas yaptim. Sizin kilonuz nasıl, karniniz cok cikti mi?
Idari izin idarenin insiyatifinde olan izindir. Ihtiyaç halinde uzaktan eğitim görevi verebilir ama eğer yüzyüze eğitime geçilmişse vermemeli bence, yok uzaktan eğitim devam ediyorsa verirler gibi. Fazla ders vermeye çalışırlarsa almazsınız artık.merhaba nevasar
ben detaylıyı 14 nisana aldım 21.haftada olacağım o zaman 24+0 benim 3 mayıs pazartesiye denk geliyor ben de öğretmenim acaba idari izinde uzaktan eğitim yaptırır mı idare ? okula gelmiyosun dersleri uzaktan yap derler mi ?
Yayınlanan idari izin genelgesinde 24.-32. haftalar arası idari izin zorunludur diyor bu durumda idarenin insiyatifinde olamaz bence. 32. Hafta sonrası doktora bağlı.Idari izin idarenin insiyatifinde olan izindir. Ihtiyaç halinde uzaktan eğitim görevi verebilir ama eğer yüzyüze eğitime geçilmişse vermemeli bence, yok uzaktan eğitim devam ediyorsa verirler gibi. Fazla ders vermeye çalışırlarsa almazsınız artık.
Ben de oyle dusundum aslinda ama ayni aylarda olup karnı cok belli olanları gorünce bir terslik mi var diyor insan. Benim gibi olan birini gormek iyi geldiBende 2-2.5 kilo aldım canım zaten çok iyi gidiyoruz bence.
Bu aylara kadar çok kilo alınması beklenmiyor normalde bebek zaten ufacık :)
Asıl şimdiden sonrasi hızlanır
Son çıkan idari izin yazısında ihtiyaç halinde uzaktan çalıştırma maddesi var , idareye kalmış bir durum isterse çalıştırır istemezse çalıştırmaz yani. Sen idari izin döneminde uzaktan çalışmak istiyorsan idaren de halden anlayan biriyse uzaktan çalışma imkanın olurmerhaba nevasar
ben detaylıyı 14 nisana aldım 21.haftada olacağım o zaman 24+0 benim 3 mayıs pazartesiye denk geliyor ben de öğretmenim acaba idari izinde uzaktan eğitim yaptırır mı idare ? okula gelmiyosun dersleri uzaktan yap derler mi ?
Yazı vardı bende bir bakayım bulursam eklerim. Ama verilebileceği yönde yazı. Sen uzaktan istemiyorsun sanırım idari izindeBununla ilgili bir yazı var mı acaba? Idari izinliyken uzaktan ders verilemeyecegiyle ilgili. Benim müdürüm de 24 ten sonra uzaktan ders yaparsın dedi de. Eğer öyle bir hakkımız varsa ona göre konuşalım
Idari iznin tanımı öyledir, idarenin verdiği izindir. O yüzden ihtiyaç durumunda çağırabilir. Zorunlu izin olsaydı resmi izinli derdi. Ama çok cok ihtiyaç olmaması durumunda idarenin de anlayışlı davranması gerek.Yayınlanan idari izin genelgesinde 24.-32. haftalar arası idari izin zorunludur diyor bu durumda idarenin insiyatifinde olamaz bence. 32. Hafta sonrası doktora bağlı.
Bursa nilüfer de Ahmet yılmaz var ama perinatolog. Nasıldır bilmiyorum ben ordan randevu almıştım uygundu programıMerhaba. 21 haftaya girdim ama hala detaylı ultrason için bir doktor bulamadım. Kocaeli Bursa taraflarında önerebileceğiniz bir doktor var mi?
Geçmiş olsunGünaydın kızlar tetanoz aşısını oldum. 2016 dan beri 4. doz oldu bu 20 hafta sonrasına vuruluyormuş bende tam sınırdayım 20+4 üm çünkü düşüğe neden olduğunu söyledi Dr. yaptırmasam içim rahat değil zaten dün bacagım cizilmeseydi nisanda vurulacaktı. İnş saga saglim alırız kucağımıza bebeklerimiziHerkesin düşüncesi farklı ama bence aşıyı ihmal etmemek lazım
Valla tamda öyleCanım seni çok iyi anlıyorum, iyi doktorlar hep az konuşuyorcanı isterse cevap veriyorlar o da kısa kısa
Suyunu süzüp bir tur yıkayıp koy dolaba benim de oluyor arada böyleKızlar çok alakasız bişey sorucamakşamüzeri kuru fasulye ıslamıştım ama pisiremedim... suan ıslanmıs sekilde dolaba koydumm yarın pisirilir mi ya da nasıl koysam dolaba suyunu suzsemde mi koysam yoksa atayım mı
Çok sagol cnm Bence kesinlikle yaptırmalısın Dr bana aslında 2017 yapılan seni korur ama tetanoz hafife alınacak bişey olmadığını söyledi. Allah korusun ölümcül Bi hastalık dünya da her yıl 30 bin anne ve 20 bin bebek tetonoz sonucu hayatını kaybediyor. ve o gelen kasılmalar sonucu kemikler bile kırılıyor. ve youtube izledim yakalanan Bi bebeğe yi çok zor Bi durum ve bu aşı sanırsam bebeği de doğum sonrası Bir kaç ay koruyor. Dr sadece 20 hafta üzeri vurulduğu için tereddüte kaldı yoksa zaten Nisan 6 da vurulacaktı aşı yine de yaptırmaya karar verdim. sende yaptır bence olma ihtimali bile çok korkunçGeçmiş olsunilk hamileliğimde tek doz aşı olmuştum ben. 12 yıl geçti. Sağlık ocağındaki hemşire bunda da tek doz olman gerekiyor. Aşı hiçbir zaman başa dönmez dedi.
doktorum da olmaz öyle şey 10 yılı geçmiş iki doz yaptır dedi. Arada kaldım bende