- 28 Aralık 2020
- 72
- 125
- 34
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #4.461
Bir oğlum var. Onun da ilk ultrasonu bu bebişle aynı konumda. Hayırlısı bakalım tutacak mı?Ramzi teorisine göre sanırım erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir oğlum var. Onun da ilk ultrasonu bu bebişle aynı konumda. Hayırlısı bakalım tutacak mı?Ramzi teorisine göre sanırım erkek
Saglikla kucaginiza alin insallah merak ettim ben de carsamba gunu gormeye gidecegim bakalim benimki ne taraftaBir oğlum var. Onun da ilk ultrasonu bu bebişle aynı konumda. Hayırlısı bakalım tutacak mı?
İlk gebelik mi :)Saglikla kucaginiza alin insallah merak ettim ben de carsamba gunu gormeye gidecegim bakalim benimki ne tarafta
İlk aylar karın, bel ve bacak ağrısı çok normal. Rahat olun. Dinlenince geçen ağrılarından korkmayınOlabilir canım ben gebeliğin başından beri kabizim zatengazdan dolayidir belki benimde.
Ilk gebeligimde gelisimi 6 haftalikken durmustu sonradan farkettik 9 haftalikken kendiliginden dustu. 1 sene sonrasinda yine hamile kalmak nasip oldu şükür hem korku var hem heyecan. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah.İlk gebelik mi :)
Yaaaa. Allah esirgesin ikinizide. AmaIlk gebeligimde gelisimi 6 haftalikken durmustu sonradan farkettik 9 haftalikken kendiliginden dustu. 1 sene sonrasinda yine hamile kalmak nasip oldu şükür hem korku var hem heyecan. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah.
Amin Cok dogru soyluyorsunuz buna inaniyorum. Tek damla kanamam yoktu, kesem nasil saglamdi. Ama kalbi cok yavas atiyordu 3 gun hastanede yattim kipirdamadan serumlar igneler. Ama olmadi iste bu dunyada yiyecek ekmegi yokmus. Saglikli olsaydi devam ederdi demisti doktor. Allah herkesin bebegini korusun, saglikli ömür versin.Yaaaa. Allah esirgesin ikinizide. Ama
Rahat ol bak. Doğacak çocuk ne yapsan doğuyor, gidecek olanda gidiyor malesef. Boşuna stres yükleme bebişine.
Aminnnnn...Amin Cok dogru soyluyorsunuz buna inaniyorum. Tek damla kanamam yoktu, kesem nasil saglamdi. Ama kalbi cok yavas atiyordu 3 gun hastanede yattim kipirdamadan serumlar igneler. Ama olmadi iste bu dunyada yiyecek ekmegi yokmus. Saglikli olsaydi devam ederdi demisti doktor. Allah herkesin bebegini korusun, saglikli ömür versin.
Gebelikte progesteron yükseliyor ya kabızlığa ve halsizliğe sebep oluyormuş.Olabilir canım ben gebeliğin başından beri kabizim zatengazdan dolayidir belki benimde.
Çin takvimini bile yanılttıysa helal olsunButun teorılerı yanıltan bebek cın takvımı remzıteorısı hepsı kız demıs ama erkekmiş bebek. Fotoda vajınal ultrasyon
Evet herkesde tutmuyor demekki:)Çin takvimini bile yanılttıysa helal olsun
Ay ben de umutlandım şimdiButun teorılerı yanıltan bebek cın takvımı remzıteorısı hepsı kız demıs ama erkekmiş bebek. Fotoda vajınal ultrasyon
Ilk hamılelıgınle farkı varmı? Benım kızım ve oglum cok farklıydı bırbırındenAy ben de umutlandım şimdi
İnşallah gönlündeki olurAy ben de umutlandım şimdi
Ramzi teorisine göre plesanta zaten sağda ve erkek o usgye görede zaten. Ben de çok yorumladım bebeğin kesede bulundugu konuma göre sanıyordum hep yanlış yorumlamışım yeni öğrendim plesantanın konumuna göre belirleniyormuş. Ve bu usgde plesanta sağdaButun teorılerı yanıltan bebek cın takvımı remzıteorısı hepsı kız demıs ama erkekmiş bebek. Fotoda vajınal ultrasyon
Canim ben 6+5 te karından ultrasonda duydum. Her gebelikte farklı oluyor herhaldeMerhaba kızlar 6+4 şu an bgun kalp atışını duymak için erken dedi doktor vajinal ultrasonla duyulur dedi siz kaçıncı haftalarda duymuştunuz