• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar merhabaa. Rutin nst kontrolüm vardı bugün şansıma doktorum da hastanedeydi. Hissettiğim bir sancı yoktu sadece sertleşme vardı ama cihazda 60 70 100 lere çıkıyordu. Doktorum hissetmiyorum diyince çatı muayenesini yaptı 3 cm açıklık var sancı da var bu gece gelmezse yarın sabah gel doğurtalım seni, doğuma çok hazırsın suyu patlattığımız gibi daha da hızlanır her şey zaten dedi bende kabul ettim. Planlı bir vajinal doğum gerçekleştirmeye çalışacağız yarın. Zaten son günler sürekli alt tarafımda baskı vardı çıktı çıkacak gibi olan demek açılma kaynaklıymış. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin bol dua edin kızımla kavuşayım 😍🤲
Merhaba iskenderun da hangi doktora gittiniz özelden de yazmıştım

Merhabalar sizin bebeklerinizde de yabancılama var mı? 18. Ayda pik yapıyormuş sanırım. Biz anneanne evine geldik bir kaç haftalığına. Kime gitsek ağlamaktan perişan oldu 10 dk bile duramadık geldik. Oysa evimizde böyle değildi. Yabancı insanların evine gidince adapte olurdu. Şimdi herhangi biri hiç tanımadığım benle konuşsa gözünü kapatıyor sanki ortamdan kaybolmuş gibi. Onunla konuşsa ağlıyor hemem bana sarılıyor. Var mı öneriniz ne yapabilirim
Merhaba yazalı sizin uzun bir süre olmuş Acaba süreciniz nasıl ilerledi şu an benim bebeğim 5,5 aylık 4 aylık olduğundan beri yabancılardan aşırı derecede korkuyor Çığlık ata ata ağlamaya başlıyor Geçenlerde doktora gittiğimizde bile Doktor muayene etmeye başlayınca Çığlık atmaya başladı Doktor markete götür falan dedi ama Markete gittiğimde ya da kalabalığa girdiğimde genelde ağlamıyor ne zaman ki bir ev ortamına girsem ya da birisi hafif yanına yanaşsa yüzüne bile baksa Çığlık atmaya başlıyor ne ben bir yere gidebiliyorum ne de birisi bana gelebiliyor eve tıkıldım kaldım Bi yerlere götürmeye çalışıyorum Ama 10 dakika bile oturamadan eve gelmek zorunda kalıyorum Bize gelen de oturamıyor resmen.. nasıl ilerledi süreciniz kaçıncı ayda azaldı bunlar

Back