- 27 Aralık 2020
- 66
- 122
- 35
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #4.421
Teşekkür ederim canım sana da hayırlı olsun. Pazartesi baktırcam inşallah tekrarHayırlı olsun canım tekrar kan verdin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım sana da hayırlı olsun. Pazartesi baktırcam inşallah tekrarHayırlı olsun canım tekrar kan verdin mi?
İnşAllah canım belki ayakta falan çok kalıyorsan ondan ağrın olur
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım sana da hayırlı olsun. Pazartesi baktırcam inşallah tekrar
İlk bebeğinse yani başka bebişin yoksa bakman gereken uyu gitsin canım ne güzel işteBu haftalarda gobek cikmaz ki bebek henuz pirinc tanesi kadar :) benim gogus hassasiyetim yok denecek kdr azaldi ama mide bulantisi devam ediyor keske azalan bulanti olsaydi. bulanti hapi da beni sersemletti surekli uyku yapiyor icmemeye karar verdim
Aa bi deneyyeim saygi bana cok yakin sagol canimCanım sultanbeyli saygı hastanesi nihan hanıma gidiyorum ben iyi bı doktor çokta tatlı bi denee istersen beğenmezsen bırakırsın artık sana kalmış
Aynen saglikli olsunlarda biz katlaniriz inslalahBenim her zaman midem hassastı ve çok rahat kusan biriydim. Şuanda da katlandı maşallah
Bebişler iyi olsun da katlanırız biz
Cok sukur bende pek yok hassasiyet cok bastirirsam anca aciyoCanım çok şükür lekelenmem yok. Gögüs hassasiyetim var normalin den biraz daha büyük şiş gibi
proluton ile prpgestron tamamen aynı içerik ve etki mi canım ?Geçmiş olsun canım. Benim de 7.haftada kahverengi lekelenme oldu doktora söyledim progestan günde 2 ampul yaptır dedi. 2 hafta öyle devam ettik şimdi hicbir şey yok çok şükür progestanı bırakıp prolutona başladık. Benimki de tüp bu arada. Öyle şaldır şaldır kanaman yoksa ciddi bir sey yoktur Allah'ın izniyle için rahat olsun
Proluton depo ilaç dedi doktorum 5 günde bir 500 mg vücut ihtiyacı kadarını kullanıyormuş. Zaten progestan da günde 100 mg yaptiriyordum. Merkez değiştirme dediyse değiştirme canım haklisin covid her gün acil çok zorluyor ama vardır bi bildikleri.proluton ile prpgestron tamamen aynı içerik ve etki mi canım ?
ben transfer öncesi hazırlık ve transferden sonradan beri toplam 37 prpgestron kalca vurduruyorım artık igneye alıştım ama evden cıkmak ve acile enjeksiyona gitmek koronadan dolayo zorlayıcı oluyor . tüp bebek yerimde degiştirme diyor
Benimde kesem ve kistim solda 1-2 gündür sağda ağrı hissediyorum arada.Canım bebeğim solda. Sağda kramp hissediyorum ben. Hatta solda bir de 3 cm lik kist var bende.
Benim 2.cocugum cnm digeri 4.5 yasinda. Esim cok yardimci oluyor sagolsun ama yemekleri ben yapiyorum. Bi de full time ise gidiyorum maalesef esnek calisma da yok bize. Isyerinde uyuyakalmak istemiyorum acikcasiİlk bebeğinse yani başka bebişin yoksa bakman gereken uyu gitsin canım ne güzel işte
Bende aynı haftadayim seninle.Gebelik uygulamasinda bu hafta lekelenme görülebilir yazıyordu.Zaten adet zamanında endişe etme canım umarim önemsizdir.Kızlar öncelikle herkese mutlu yıllar dilerim
2021 de sağlıkla bebişlerimize kavuşalım
8+1 günlüğüm bu gün kahve akıntım başladı peçeteye silince gelen
Hiç ağrım sızım yok ama korkuttu bu akıntı beni
Kan kesinlikle değil koyu sarı kahve arası hatta
Böyle akıntı yaşayan var mı
progestan fitil kullanıyorum onun kalıntıları renk değiştirmiş olabilir mi
Bi de bu gün normalde adet günüm biyolojik saat durumu gibi bir şey mi acaba
Benimde kesem ve kistim solda 1-2 gündür sağda ağrı hissediyorum arada.
Kızlar ben onu doktoruma sordum yanlardaki ağrılar gazdanmış bebekle alakalı değilmiş.Canım bebeğim solda. Sağda kramp hissediyorum ben. Hatta solda bir de 3 cm lik kist var bende.
Gecmıs olsun canım sımdı nasılsın belınde agrı varmı bazen bel agrısıda ayaga kadar vuruyor cuma randevun vardı galıbaKızlar cok kötü karnimin sol tarafi agriyor bacagima vuruyor. Kanama yok ama sanki heran karnimda birsey patlicak gibi
Bilmiyorum canım doktor öyle dedi enfeksiyon olabilir dedi.Akinti niye sikinti oluyormuski kahve oldugu icinmi
Teşekkür ederim canım .benim zaten alıntım oluyordu beyaz oluyordu ama şeffaf değil.sabah baktığımda kahverengiye dönmüştü.doktor enfeksiyon olabilir dedi.ya şimdi ya da ilerde sıkıntı yaratır dedi.ilac kullanıcam artık.Çok sevindim bebişin sağlıklı olmasına
neden olurmuş söyledi mi peki doktorunuz
Bide akıntınız nasıl benimde bu gün oldu yazdım topiğe de ama hiç kanama yok şükür kahve koyu sarı arası kıvamsız bir akıntıydı
Insallah canımBenim ilk gebeligimde de olmustu boyle sepebsiz lekelenmeler ama bir sikinti olmadi çok şükür. Ben de daha çarşamba günü kontrole gittim bir sorun yoktu. Icimizi ferah tutalım. Doktorun ne diyecek bakalımBenim tüp bebek olduğu için progestan iğne ve fitilde kullanıyorum aslında insan korkuyor tabi lekelenme görünce 4 gün önce kontrolüm vardı her şey yolundaydı.
1 gün var aramızda evet sağlıkla kucaklarımIza alalım inşallah
Bende doktoruma yazdım şimdi bakalım ne diyecek..
Gecmıs olsun canım sımdı nasılsın belınde agrı varmı bazen bel agrısıda ayaga kadar vuruyor cuma randevun vardı galıba
Evet canım üşütmeden de olur benceYok kuzumya aksama kadar yatiyorum. Ama ayaklarimi üsüttüm biraz ondan olabilir