- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #23.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm tansiyonun nasıl olduKızlar doktoruma süt sagma makinasini sordum . Bunlari önerdi teklisi 395 çiftlisi 625tl . Ama en iyisi ve kullanişlısı bu marka dedi. doktorumun 3 tane çocugu oldugundan bende bu markaya karar kıldım. Yarında mama tavsiyesi isteyeceğimEki Görüntüle 2884463
Eki Görüntüle 2884465
24. Haftadan itibaren Bu tür ağrıları çok yaşadım ama bu defa daha şiddetli. Olumsuz başka bir şey mi var diye düşünüyordum bende. Kontrolüm salı günü.Daha bugun ayni seyden dolayı eylül annelerinden bir arkadasim kontrole gitti. Vajinamin sol tarafı cok fazla agriyor, adım atamıyorum yatinca oturunca bisey yok demisti. Doktor bakmis hersey yolundaymis rahim agzi uzunlugu falan normalmiş, acilma yokmus, bundan sonra boyle agrilarin olacak normal, bol bol dinlen yat demis. Benim de tahmin ettigim gibi bebek agirlastigi icin kafasi fazla baski yapiyor sinirlere. Gece ben de kaburga agrisi cektim, karnımın yanları agridi bebek ne tarafta yatarsa o taraf çürüyor resmen.
Arkadaslar son bi kac gundur ejderha gibiyim midem sebebiyle cok afedersiniz aci aci geyirmeler oluyor bogaza aci su gelmeleri...renie felan icjyorum.1saat sonra yine ayni...tum gun leblebi poseti ve kefirle dolasiyom evin icin de...benim gibi olan varmi veya neler yapiyorsunuz gecmesi icin
Insallah yer degistirir de biraz rahatlarsin hafif gevseme esneme egzersizleri işe yarayabilir amin insallah sag salim alalim kucagimiza bebeklerimizi az kaldi sukur24. Haftadan itibaren Bu tür ağrıları çok yaşadım ama bu defa daha şiddetli. Olumsuz başka bir şey mi var diye düşünüyordum bende. Kontrolüm salı günü.
şu son haftaları da sorunsuz atlatıp kavuşalım bebeklerimize inşallah
Canm 2-3 hafta önce benşm de böyle sancım çıktı hatta senden daha fazlaydı serum verdiler geçmezse yatış yapacaklardı, seninki az ve düzensiz çıkmış gibi ondan eve göndermişlerdir. Doğum başlangıcı olmaz merak etme ama zorlarsan olabilir. Bol bol su içip uzan dinlen o zaman toparlıyorsun
Ay iyi madem rahatladım ilk gebelik tecrübesizliği sanki hemen erken doğum olcak sandımCnm 100 kadar normal sayılıyor galiba ki öyle sık sık ta yok gibi 2 gün sonra gittiğinde bence sancı çıkmayacaktır
Gecmıs olsun canım ınsalalh saglıcakla cıkarsınız hastaneden sımdı nasılsınızKızlar doktor hastaneye yatışımı yaptı. Tansiyon 16/10 . Birşey yiyip içme dedi. birazdan ciğer gelistiriciyi yapacaklar. Hakkımızda hayirlisi. Aman sizlerde tansiyonunuzu takip edin. özelliklede ödemi olanlar günde 2 3 kere baksınlar. Inşallah tansiyonu dengelerlerde birkaç gün daha dayanabiliriz
Olmaz sonuçta pandemi dönemi böyle durumda alınıp küsecek biri varsa sıkıntı yok benceKızlar coğumuz aşı olmadık, şimdi delta varyanti da gözükmüş istanbulda kesin yayilir gene berbat olur her taraf, eve ve hastaneye ailem ve cok güvendiğim yakın bir iki arkadaş dışında kimseyi davet etmeyi düşünmüyorum, ayip olur mu acaba diyorum bazen ama napiyim. Siz ne yapacaksıniz?
Ayy ikinci bebem sözde çok acemilik yaşıyorum ben de bakıp sipariş vereyim bayram falan da gircek araya çünkü erken olmasında sıkıntı olmaz geç olmasın yeterKızlar çikolata n zaman yaptirayim ya... normal olacak zaman da belli değil napayım ne edeyim fikir verin
Ah canım geçmiş olsun normale döner inşallah da biraz daha dayanır kuzucuk sağlıcakla kavuşun inşallahKızlar doktor hastaneye yatışımı yaptı. Tansiyon 16/10 . Birşey yiyip içme dedi. birazdan ciğer gelistiriciyi yapacaklar. Hakkımızda hayirlisi. Aman sizlerde tansiyonunuzu takip edin. özelliklede ödemi olanlar günde 2 3 kere baksınlar. Inşallah tansiyonu dengelerlerde birkaç gün daha dayanabiliriz
İlk doğumda koymamıştım hastanelerde oluyor zaten ihtiyaç olursa hastaneden verirler en kötü yanınızda kim varsa alır gelir hemen hastane yanında eczane mutlaka oluyorHastane çantasına mama koydunuz mu ? Hangisini alsak ki acaba
Of bugün ben de çok rahatsız oldum midem ağzımda resmen ne yemek istiyorum ne bişey umarım devam etmezArkadaslar son bi kac gundur ejderha gibiyim midem sebebiyle cok afedersiniz aci aci geyirmeler oluyor bogaza aci su gelmeleri...renie felan icjyorum.1saat sonra yine ayni...tum gun leblebi poseti ve kefirle dolasiyom evin icin de...benim gibi olan varmi veya neler yapiyorsunuz gecmesi icin
Ben de oğluşumu gördüm bugün..eli ağzından çıkmıyordu 35+3 2850 kg olmuşuz .. Ayın 17sinde nöbetçiymiş doktorum, gelirsin hem kontrolünü yaparım hem de artık gün kararlastiririz bayram sonrasına dedi.. bi küçük tırsma gelmedi değil
Merhaba bende bunu aldım gayet guzel çekiyor daha denemedim ama cikarip nasil cektigine baktim elimde gayet iyiCanım bende pompa almadım henüz bakınıyorum,nasıl birşey almalı bilemedim hangi modelinden aldın atabilir misin
Ben de normalde 3yildir mide hastasiyim yani gastrit ve reflum var diye mide koruyucu kullaniyordum..gebe kalinca biraktim ilaclari ve sukur biseyim yoktu ama son zamanlarda yenidenn reflum peyda oldu gece agza aci su geliyor oyle uyaniyorum afedersiniz aci aci geyirmelerim oluyor bogazimda yanmalar .....leblebi posetiyle geziyom tum gun insallah doguma kadar en azindan ilac kullanmak zorunda kalmam...arada renie tablet hupleterek gecistirecem artikEn baştan beri bende yanma ile savaşıyorum canım. Bende rennie kullaniyorum. Mide koruyucu istedim ama önermedi doktorum. Mide koruyucular hamilelikte kullanilabilecek ilaçlar arasında çok çok çok mecbur olursa katagorisindeymiş oyüzden riske girmedik. Yemekten hemen sonra yatar pozisyona gećmiyorum onun çok faydasıni gördüm. Birde midem yaninca soguk soda iciyorum o da iyi geldi.
Gecmıs olsun canım ınsalalh saglıcakla cıkarsınız hastaneden sımdı nasılsınız
Umutumut82 hayırlı haberlerini bekliyorum cnm inşallah sağa salim bebişde sende kurtulursunuz riskli haftalari geçtik zaten bundan sonrasini dert etme gelecekse bebiş hoş gelsin
Lansinohu ben de aldim teklisini...saglikla kullanmak masip olsun insallah ama.etrafimdaki herkes bunu oneriyorduEki Görüntüle 2884655 Eki Görüntüle 2884655 canim benim doktor bana bunu tavsiye etti. teklisi ve ciftlisi var. Ciftlisi biraz pahali geldi. Teklisi 300 küsürlerde.
Geçmiş olsun canım.bende oğlumu 37+0 da doğum yapmıştım. Ciğer geliştirici de yapılmış. Rahat ol. Tabi İnşallah biraz daha dayanır ufaklık. Bu arada oğlunun heyecanı çok güzel. Abi olmayı nasıl kabül etmiş, nasıl sahiplenmiş kardeşini. Maşallah.Sagol kuzum. Evet şükür daha riskli haftalari atlattik şükür. Ben bir yandan olsun bitsin diyorum bir yandanda en azindan 37 hafta bitse 8 10 gün daha dayansaydik diyorum. Oğlumla eşime kalsa elleriyle doğurtacaklar zil takıp oynamadiklari kaldi. Dün oğlum baktim kardeşinin valiziyle pusetini yüklenmiş sırıtıyor evde. Hoppp dedim onlar şimdilik gitmeyecek.
Lansinohu ben de aldim teklisini...saglikla kullanmak masip olsun insallah ama.etrafimdaki herkes bunu oneriyordu