2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim de aynı doktor da çok memnun kilo almadığım için ki ben her gün karpuz yiyorum hem de yarısını

Güney afrikada kadının birinin ikiz kızları varmış. Simdide 10 uzzzzzzzz doğurmuş 29.haftada. ben 1 tanesi için yuvarlanıyorum. Doğum yapana kadar 8 tane saymışlar 2 tanede bonus 10 olmuş. Maşallah kadına. Şikayet etmeye hakkımız yok valla

Bende şeker var cnm o yüzden suyumuz fazlaydı ben diyet yaparak daha fazla yukselmemesi icin cabaliyorum aksamlari insulinde var bakalim cuma gunu doktordayim 22cm den sonrasi riskliymis dedi doktor
Benimki 4 haftadır düşmüyor doktor resmen hicbir şey yeme demeye getirdi sadece marul kalıyor geriye

Aynı takımdan aldım e bebekten, içinde battaniyesi vs bir de kolları önden geçirmeli incecik penyesi var doğar doğmaz onu giydirsinler diye düşünmüştüm ben çünkü takımın kumaş kalitesi harika

Anladım cnm bence sıkıntı olmaz geç alsan problem olur ama erken alman sıkıntı olmaz helede 2 günlük süreçte
eğer kurumun sıkıntı çıkaracağını düşünüyorsan pzt başka Dr alabilirsin yada pzt Dr izinde olacagı için cmt almak zorunda kaldım dersin

Ultrasonda gelisimin geri ya da ileri olduğunu neye gore soyluyor doktor? Mesela karin cevresi mi baş çevresi mi kilosu mu ben hala çözemedim çünkü en son gittigimde kafasi 2 hafta öndeydi, karın cevresi 2 gun gerideydi, kilosu tam gününde cikti. Evet doktor dogru demis protein almak lazim bol bol bu sicaklarda da zor ama mecbur

Yaa ne kadar az kalmış
Benimde boyu fln 9 gün gerideydi kilosuda 3-4 gün.Çok üzüldüm 10 gün sonra kontrolüm vardı yine o 10 gün kaşar,peynir,süt,kefir,tavuk,ceviz,fındık tükettim çok ve makarna,ekmek,pilav kestim.
Bebeğim aradaki 9gunu kapatıp 2-3gun öne geçmiş..çok mutlu oldum.Sende protein ağırlıklı beslen canım.İnsallah toparlicak.

Bugün kontrolümüz vardı normalde 30+0. Ama kafa ölçümü 32+6 çıktı. Fl ( bacak) 30+1 bebeğin kilo ve kol ölçümü 31 haftalık. Kafa ölçümü çok fazla gibi geldi özellikle sordum ölçümlerin uyumlu olması gerekmiyor mu diye sorun yok dedi. Takıldım kaldım kafa Niye bu kadar ileri diye.

Bende hic et türü yemiyorum 1 aydir. Resmen karpuz peynir kuru ekmeğe dadandım.
Canım benim ben 2 haftadır karpuz diyemiyorum diye üzülüyordum bize yasak diye. Hatta sen muzda yiyorsun ben muzu bile arada gök olanlarımdan yarım yiyorum. Bugün diyetisyende randevum vardı. Bunları anlattım kadının dediği bünyeye göre değişiyormuş. Sen ye sonra şekerini ölç yüksek çıkarsa yeme dengeyi kendin kur dedi. Eve gelince ilk işim 2 dilim karpuz yemek oldu

Sekeri olanlar karpuzu cok az yiyebiliyor diye biliyorum veya benim diyetisyen beni yanlis mi yonlendirdi acaba
Kişiye göre değişiyormuş. Kiminde şekeri yükseltmeyebiliyormuş ben denemelere başladım bugün yedim. Akşam yemeğinde . Akşam kan ölçümümde normal değer çıktı 126 Yarına açlık şekerine etkisi olur mu ona bakacağım.

Kuzum bende muzu resmen yeşilinden yarim yiyorum sütle. Karpuzuda 3 kücük parça yiyorum peynirle. Birde satıcıya özellikle kelek ver dedim az şekerli . Yani günde 2 ara öğün meyve hakkımı kullaniyorum. Bence diyetisyenin hakli cünkü ben 1 haftadir yiyorum şeker 90 _95 arası yemeyince 106 _116 çıkıyor.

Mesajınızı gebelikte myom olarak tarattigimda şimdi gördüm.. Benimde gebelikte myom.tespit edildi. Siz ne durumdasiniz acaba?
Geçmiş olsun, 18 haftaya kadar bulantı yaşadım, ağrılarım da 16 hafta kadar sürdü, sonra geçti. Büyümeleri duruyor bir yerden sonra rahatsız etmiyorlar. Şu an aklıma bile gelmiyorlar:)

Kizlar umarim hepiniz ve bebisleriniz iyidir bayadir giremedim. 31+2 olduk bizde ikizlerde cok iyi . birsey soructim son 1 haftadir koltuk alti ve ozel bolge cevresinde kararma basladi sizdede varmi acaba bitek banami oldu
Karında çizgi (linea nigra ya da linea alba) özel bölgede kararma, lekelerin oluşması gibi cilt problemleri hormonlarımızın değişmesinden oluyor benim line albam oldu:) kırmızı minik ben gibi lekelerim oldu, bacaklarımda varisler çıktı, özel bölge keza değişti, doğum sonrası zamanla hepsi geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…