- 23 Şubat 2021
- 257
- 425
- 37
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #21.021
Ben de en son 29. Haftada gittiğimde fl neredeyse 3 hafta ileride, ac 1 hafta geride, diğerleri normal çıkmıştı, çok üzülmüştüm. Doktorum normal dediBugün kontrolümüz vardı normalde 30+0. Ama kafa ölçümü 32+6 çıktı. Fl ( bacak) 30+1 bebeğin kilo ve kol ölçümü 31 haftalık. Kafa ölçümü çok fazla gibi geldi özellikle sordum ölçümlerin uyumlu olması gerekmiyor mu diye sorun yok dedi. Takıldım kaldım kafa Niye bu kadar ileri diye.
Karpuza ben de dadandım tek seferde yarım kilo yiyorumdur dayanamıyorum kilo yapar mı acaba zaten çok aldım eğer kilo yapıyorsa durdurayım kendimiBenim de aynı doktor da çok memnun kilo almadığım içinki ben her gün karpuz yiyorum hem de yarısını
Ben de çok yiyorum ama benim kız kardeşim hamileliğinde çok yemişti bebeğe çok yaramıştı, şimdi 1 buçuk yaşında hapur küpür karpuz yiyor o daKarpuza ben de dadandım tek seferde yarım kilo yiyorumdur dayanamıyorum kilo yapar mı acaba zaten çok aldım eğer kilo yapıyorsa durdurayım kendimi
Cnm sanırım bu haftalarda sonra bebişlerimiz genetik özellikleri ile gelişimlerini tamamlayacaklar. Belki sizin ailede kafa olarak büyük olabilir. Fl si ileride olanların ailesi uzUn olabilir. Benimde ac geri çıkıyor fl 1 hafta ileri kafa haftasıyla uyumlu drlar hepimize normal olduğunu söylüyorlar İçimizi ferah tutalım önemli olan bebeğinizin saglıklı olması birde her nekadar ölçümler uyuşmuyorsa da gelişim geriliği için hepsinin 2 hafta geri çıkması gibi mesela 30 haftalık iken BPd, AC fl ve kilonun 28 haftada kaldıysa o zaman gelişim geriliği den şüpheleniyorlarBugün kontrolümüz vardı normalde 30+0. Ama kafa ölçümü 32+6 çıktı. Fl ( bacak) 30+1 bebeğin kilo ve kol ölçümü 31 haftalık. Kafa ölçümü çok fazla gibi geldi özellikle sordum ölçümlerin uyumlu olması gerekmiyor mu diye sorun yok dedi. Takıldım kaldım kafa Niye bu kadar ileri diye.
Hastanede bana her zaman baska dotorlar bakti cnm sadece bi doktor suyun cok dedi 17 cm nirmalde 10 cm olmasi lazimmis diger doktorlar baktiginda 17 cm dedi fazla mi diye sordugumda normal dedi her kadina gore degisiyor sizin icin 17 cm iyi dedi bazi kadinlarda 10 cm bazi kadinlarda 14 cm normaldir kadindan kadina degisiyor dedi bence cokta cannsikmamaya calis 31 haftadan sonra zaten amniyon sivisinda artis oluyor hence doktorlar biraz abartiyor yedigimizdenndegilde hormonlardan ve stresten oluyor o yuzden cokta strese girme bu konuda rahat olBenimki 4 haftadır düşmüyor doktor resmen hicbir şey yeme demeye getirdi sadece marul kalıyor geriye
Yok canım gecen hafta pazartesi hastaneden çıktım ama durumum aynı biraz rahım ağzı uzamıştı bakalım şukur bugun 31+0 oldum azda olsa bi rahatlama geldiS Sarisinmelekk canım sen şuan hastanede yatmıyorsun değill mi
Benim aklımdan çıkmıyor yemezsem. Her yemekten sonra yiyorum bi de tabağa koymaya bile sabredemiyorum nerdeyse elimde yiyorumKarpuza ben de dadandım tek seferde yarım kilo yiyorumdur dayanamıyorum kilo yapar mı acaba zaten çok aldım eğer kilo yapıyorsa durdurayım kendimi
38 bulacak canım senin doğum inşallahYok canım gecen hafta pazartesi hastaneden çıktım ama durumum aynı biraz rahım ağzı uzamıştı bakalım şukur bugun 31+0 oldum azda olsa bi rahatlama geldi
Hadi inşallah38 bulacak canım senin doğum inşallah
Bugun 33.haftadayım canımKaçıncı hafta canım??
Karpuza ben de dadandım tek seferde yarım kilo yiyorumdur dayanamıyorum kilo yapar mı acaba zaten çok aldım eğer kilo yapıyorsa durdurayım kendimi
Kızlar bebişlerinizi hastaneden ne ile çıkarmayı düşünüyorsunuz puset? Portbebe? Gerçi kızımda puset götürmüştük yatırınca ortalığı ayağa kaldırdı kucağımızda çıktı hastaneden puseti boş taşıttı bize 2 günlük bebe
Hadi inşallahhedef 32 yi geçmek ondan sonra 34 inşallah rabbim nasip eder
Bendede oldu normalde beyaz tenliyim hic böyle değildi ama şimdi bakıyorum koltuk altim kapkara olmuş. Özel bolgemi bilmiyorum çünkü göremiyorumKizlar umarim hepiniz ve bebisleriniz iyidirbayadir giremedim. 31+2 olduk bizde ikizlerde cok iyi . birsey soructim son 1 haftadir koltuk alti ve ozel bolge cevresinde kararma basladi sizdede varmi acaba bitek banami oldu
ben de senin gibi düşündüm aslinda erken almak sıkıntı olmaz sanirimAnladım cnm bence sıkıntı olmaz geç alsan problem olur ama erken alman sıkıntı olmaz helede 2 günlük süreçte
eğer kurumun sıkıntı çıkaracağını düşünüyorsan pzt başka Dr alabilirsin yada pzt Dr izinde olacagı için cmt almak zorunda kaldım dersin