2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
E madem öyle insanı boş yere strese sokuyorlar. Bana da plasentadan gelen hormonlar vücut dengesini bozuyormuş iki tane plasenta olduğu için kontrol edilmesi çok zormuş dendi. Benim zaten 38-40.haftalari görme gibi bi beklentim yok daha erken doğum yapacağımı biliyorum ama şu stres yüzünden 32 33te de doğurmak istemiyorum.
Kişiye göre değişme durumu varmış demek fazlalığın bunu bilmiyordum bak rahatladım biraz

Sende benim gibi 2 haftalik hedefler koyuyorsun canımmm . Ben 8.haftadan beri hedef koyuyorum inanki. Bugün 32+4 im. 34 36 38 hedeflerim . Her cuma tartiliyorum ve takvime bir çizik atıyorum
Korku neler yaptırıyor bize annemle dün konuşuyoruz hadi dogurda kurtualim diyor şakada en az 1 hafta daha daha diyorum sen 24 haftadan beri 1 hafta daha diyorsun diyo o hafta gelmeyecek diyor daha iyi gelmesin valla boyle boyle ilerlettik su hamileligi hic umudum yoktu

Rahatla canım bize şekerden,plasentayın fazlaligindan hic birsey olmazda doktorlar oyle konusuyornki stres yapiyoruz hersey bundan kaynaklaniyor biz strese girince bebekte strese giriyormus ve şişini fazla yapıyormuş bebek tramva yaşarsa kakasını da yapıyormuş o yuzden herseyden once sakin kal ve stres sikinti yapma valla benim durumumda ben stres sikinti yapsaydim 2 ay once dogum yapardim hersey stres ve sikintidan geliyor ne derlerse desinler kafaya takma allah buyuktur korkur benim 0.8mm rahim kisaligi pazartesinden beri saga sola gidiyorum mecburen tabi hic birsey olmadi allaha sukur hastaneden cikarken doktor sakin ayak durma sakin yorume fln oyle bi korkuttu ki beni suyun gelir falan dedi e noldu ustune 1 hafta gecti bazen doktorlar yuzunden stres sikinti yasiyoruz

Kızlar günaydın artık hepimiz hayırlısıyla 30 lü haftalara geldik beni bir heyecan bastı.aslında heyecan korku mutluluk stres herşeyi biranda yaşıyorum.ikinci bebeğim olacak ama ilk hamilelik gibi.her hamilelik kendine özguymus gercekten.şimdi bile bakabilecek miyim ? Nasıl doğacak? iki çocuğu aynı anda idare edebilecek miyim diye birsuru şey aklıma geliyor.sonrada hayırlısıyla dogsunda bakarım diye telkin veriyorum kendime.sizinde böyle karışık duygularınız var mı?

Aynen canim banada ne çabuk bitirdin hamileliği diyorlar. Gel de bana sor. Her gece uyurken bir günüde atlattık diye şükrediyorum 8.haftadan beri.

Ay ben de alip deneyecem o vakit...benim diyetisyen utanmazsa meyveyi koklatacak bana neye gore yapiyor bilmiyorum

Mrb canim bendede gebelik şekeri var günde 4 kere insilün iğnesi yapiyorum. Ama benim doktorum hicbirseyi tamamen kes demedi. Çünkü bebeğin her gıdaya ihtiyaci var. Bende 3 kg verdim doktor problem degil dedi. Ama ben her öğünde 1 dilim kepekli veya çavdar ekmegi yiyorum. Haftada 2 kerede makarna veya pilav yiyorum ama 3 kaşik kadar. Eger makarna pilav yersem ekmek yemiyorum. Ben tamamen kesmenin dogru olmadigini düsünüyorum.

Kizlar umarim hepiniz ve bebisleriniz iyidir bayadir giremedim. 31+2 olduk bizde ikizlerde cok iyi . birsey soructim son 1 haftadir koltuk alti ve ozel bolge cevresinde kararma basladi sizdede varmi acaba bitek banami oldu
Ay benim de oldu yaa koltuk altım özellikle çok üzdü beni inşallah doğumdan sonra geçer

Bana insülin vermedi henüz
Aslında ilk başta kesmemiştik
Ama benim ilginç bir şekilde tokluk şekerim değik açlık şekerim yüksek
Yani yemek yiyince şekerim düşüyor
Doktor 3 kilo vermek normal dediyse rahatladım. Zaten zor hamilelik, bir de bunu stres yaptım kendime. Gelişmez diye çok korkuyorum

Zaten eşime de diyorum doğurursam sudan sanrıdan değil stresten doğurcam diye. Oturma kalkma yeme içme yaşlandım 8 ayda gerçekten. Cok şükür 30lari gördük canım hiç olmazsa 34 35 görsek o da yetecek. Dedigin gibi Allah'a emanetler yine dikkat ediyoruz ama fazla pimpiriklenmek de iyi değil

Aynen cnm şükür az kaldi hiç can sıkma sağa salim ha erken ha geç alacağiz allahin izniyle kucağimiza

Kizlar merhaba. Dun yolda yururken karnimin sol alt tarafina bir agri girdi. Dr. aradim. "Takip et yine olursa gel" dedi. Yine olmadi ama ben gittim.yine de. Nst de kucuk sanci cikti ve gece hastaneye yattim.yine. Daha once de yatmistim. Nst den anlayan varmi? Ozel oldugu icin dr. acaba getekli.mi gereksiz mi yatiriyor beni hastaneye? Bugun ciktim. Ama hastanede yatmak beni daha cok yoruyor. Surekli odaya giren cikan, yatak rahat degil vs.

Geçmiş olsun canım. Dağ gibi yukarı çıkan çizgiler varsa sancı var demek

Benim küçük oğlanın kafa hep 2 hafta önden gitti. Doğduktan sonra da hep 90 persantildeydi, hatta sağlık ocagindaki hemsiremiz 8 9 aya kadar her kontrolde endişelendi ama herhangi bir durum çıkmadı. Şimdi 3.5 yasında hala koca kafalı. Kiyafetleri önce kafadan geçmemeye başlıyor
Hem sancinin siddeti onemli hem de sıklığı. Benim de kasilmam çok oluyor, haftamdan dolayi nst değil tako yapıyorlar. Gecen hafta 50 60 civarı tek sanci cıktı 20 dakikada mesela, doktor tek önemli değil ama aynı sancıyı 1 saatte 4 5 kez yaşarsan hemen gel dedi müşahade vermedi. Belki sizin öyle bir durum olmuştur ya da doktorunuz tedbirli davranıyordur.

Kızlar kontrolden geldik. Bu sefer de baş ölçümü geriden çıktı yine de herşey yolunda diyor Dr muz. 1800 gr olmuş minnoş
Bu arada Dr muz 16 temmuz dan sonra izne ayrılıyor. ve agustos ta geri dönecek bizde 16 temmuz da 37+1haftalık oluyoruz isterseniz 16 temmuz da sezeryan yaparız eger istemezsen de başka Dr yönlendirebilirim dedim. çok üzüldüm bu sürprize oğlumu 36+6 sezeryan la almıştık ve 12 küvöze kalmıştı ondan çok korkuyorum. 16 dan sonrada bayram haftası böyle büyük Bi çıkmaza girdim anlayacağınız siz olsanız ne yapardınız?

İnsallah canım

Cnm biz oğlumda puset kullanmıştık bu bebişte de puset kullanacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…