2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kaçıncı hafta canım??

Elımden geldıgınde yatmaya calsıyorum ama hep uyandıgımda sağ donmus oluyorum ınsallah sızde yakalamıssınızdır haftanızı canım

Aynen mıde yanması sısemsınden kıloda almıyorm artık Cevız yogurt hıc yemez oldum onları deneyım bıde canım ınsallah senın bebısın haftasındadır

Elımden geldıgınde yatmaya calsıyorum ama hep uyandıgımda sağ donmus oluyorum ınsallah sızde yakalamıssınızdır haftanızı canım
Bende hep sagda uyanıyorum hatta sırt üstü bile uyanıyorum. yinede elimizden geldiğince sola yatmaya dikkat edelim. diğer kontrole kadar inş ileri bile çıkabilir bebişin sen içini ferah tut cnm

Bende yarım kilo vermişim 10 günde canım ama ekmek,makarna pilavı tamamen kesmiştim ondan olabilir.Ekmegi sadece sabah kahvaltıda tüketiyorum.

Bende +6 +5 devam ediyordum. Şuan toplamda +4kg yum. 2 aydir 2 3 kg verdim. Şeker diyeti yapiyorum. Bende ögün atlıyorum. Hava sıcak ,reflüm azdı oyüzden sulu etli salçalı yemekler ,pilav makarna yiyemiyorum.

Kizlar çatlak olustu mu sizde, en cok kacinci aylarda catlak olusuyor acaba bilginiz var mi?

Benim oğlumdada hiç çatlağım olmamisti bundada hiç olmadi. Hicbir seyde kullanmiyorum. Belki bundan sonra olur. Ama yanagimda leke oluştu

Bende +6 +5 devam ediyordum. Şuan toplamda +4kg yum. 2 aydir 2 3 kg verdim. Şeker diyeti yapiyorum. Bende ögün atlıyorum. Hava sıcak ,reflüm azdı oyüzden sulu etli salçalı yemekler ,pilav makarna yiyemiyorum.
Ben de aynıyım canım istemiyor soğuk meyveler bol su hafif yemekler favorim gece de mide yanması başladı hayirlisi bakalım. Siz şeker diyetinden verdiniz tabi. Bebekler iyi ise sorun yok diyelim

Ben de aynıyım canım istemiyor soğuk meyveler bol su hafif yemekler favorim gece de mide yanması başladı hayirlisi bakalım. Siz şeker diyetinden verdiniz tabi. Bebekler iyi ise sorun yok diyelim

Bakalım cuma günü belli olacak bebişin durumu . Gece midem benimde kavruluyordu 3 4 gündür aksam öğününde sadece yoğurt ,ekmek yiyorum sonrasindada ceviz ,süt... 3 4 gündür gece midem yanmıyor. Birde yemek sonrası 2 saat yatar pozisyona geçmiyorum.

Canım açıkçası şöyle olmuştu ,ben zaten 24. hafta raporunu bir hafta erken almıştım bazi sebeplerden, ama simdi p.tesi almam gereken calisamaz raporunj ,bu seferde doktordan kaynakli sebeplerle c.tesi vereyim diyor. Ara bi iki gun daha acilmis olacak. o bakimdan sorin olur mu ki diye bi fikrinizi alayim demistim

Kızlar idrar tahlilim çıkmıştı doktora yazdım ama biraz enfeksiyon var ilaç kullanacak kadar değil bol su tüket dedi sadece. İdrarda kan mı var ben mi yanlış yorumluyorum sanki bu işte bi terslik var.

Kızlar gebelik şekeri çıkıp da bebeğinin suyu fazla olan var mı aranızda?
Benim maalesef şeker takibi yapıyorum yükselirse eğer insulin vuruyorum dr erken doğar dikkat et dedi normal dogum belki olmaz dedi 1 haftadır yemeklerime çok Dikkat ediyorum günlük yürüyüş yapıyorum inş düzelir baya korktum int okuduklarım pek iyi şeyler değil di maalesef

Acaba saglik ocagindaki doktoradami sorsan. Elbette doktor daha iyi bilir ama sanki bakteri fazla çıkmiş. 0_100 arası normalken 1757 biraz fazla gibi. En azından için rahat eder

Kızlar şeker için diyet yapıyorum yapmazsam açlık şekerim 100 lerde yaparsamda tokluk şekerim bile 90larda bu normalmi
Benim 85/98 arası tokluk açık yediğime göre değişiyor ama 10 gündür insülin 10 doz aliyorum gece şimdilik böyle devam dedi diyabetologum

Ben de insulin kullanıyorum ama suları bi türlü normale dönmedi düzelir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…