- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.981
Kaçıncı hafta canım??Merhaba kızlar bugun doktora gıttım ılk defa bebegım bır hafta gelısımı gerı kalmıs doktor normal sıkıntı degıl ama bol bol kırmızı et ye dedı canım sıkıldı ınsallah bır sıkıntı olmaz kılosuda 1880 olmus kafası mıdemde oldugundan yemek yıyemıyorumda nasıl olack bılmyorumdogum tarıhınede 20-21 temmuz dedi sezeryan ıcın
Elımden geldıgınde yatmaya calsıyorum ama hep uyandıgımda sağ donmus oluyorumCnm üzülme çogumuzun bebişin de gerilik var. Sen bu haftalarda sonra sola yatmaya özen göster bebişe besinde oksijen de çok gitsin. Benim bebişte geri Dr da üzerinde çok durmadı. Normal karşıladı yarın kontrolümüz var inş haftamızı yakalamısızdır
Aynen mıde yanması sısemsınden kıloda almıyorm artık Cevız yogurt hıc yemez oldum onları deneyım bıde canım ınsallah senın bebısın haftasındadırMrb canim bende hala +4 kg ile devam ediyorum. Son 2 aydir hic kilo almadim hatta verdim. Benimde kafasi midemde o yüzden erken midem şisiyor ve rahatsiz oluyorum. Birde mide yanmalarim var. Doğrusu son kontrolden sonra hic iyi beslenemedim o yüzden cuma günki kontrolden tırsıyorum. Bu arada doktorlar +1 hafta -1 hafta normal diyorlar. Muz kaşar peyniri yumurta ceviz yogurt agirlik ver son 1.5 ay .
Bende hep sagda uyanıyorum hatta sırt üstü bile uyanıyorum. yinede elimizden geldiğince sola yatmaya dikkat edelim. diğer kontrole kadar inş ileri bile çıkabilir bebişin sen içini ferah tut cnmElımden geldıgınde yatmaya calsıyorum ama hep uyandıgımda sağ donmus oluyorumınsallah sızde yakalamıssınızdır haftanızı canım
Bende yarım kilo vermişim 10 günde canım ama ekmek,makarna pilavı tamamen kesmiştim ondan olabilir.Ekmegi sadece sabah kahvaltıda tüketiyorum.Kızlar bu ay ile birlikte kilo alımı yavaşlayan/ duran var mı? Normal öğünlerimi tüketiyorum, bazen ögle yemeğini atlıyorum o kadar. Kilo almadim neredeyse 1 aydir hatta 1 kg vermisim. Anlamadim neden böyle oldu. Endişelendim
Göbekte oluşmadı göğüs altında oluştu biraz sonra durdu aynı kaldı.Benim alnım lekelenmis amaKizlar çatlak olustu mu sizde, en cok kacinci aylarda catlak olusuyor acaba bilginiz var mi?
Aynen mıde yanması sısemsınden kıloda almıyorm artık Cevız yogurt hıc yemez oldum onları deneyım bıde canım ınsallah senın bebısın haftasındadır
Kızlar bu ay ile birlikte kilo alımı yavaşlayan/ duran var mı? Normal öğünlerimi tüketiyorum, bazen ögle yemeğini atlıyorum o kadar. Kilo almadim neredeyse 1 aydir hatta 1 kg vermisim. Anlamadim neden böyle oldu. Endişelendim
Kizlar çatlak olustu mu sizde, en cok kacinci aylarda catlak olusuyor acaba bilginiz var mi?
Ben de aynıyım canım istemiyor soğuk meyveler bol su hafif yemekler favorim gece de mide yanması başladı hayirlisi bakalım. Siz şeker diyetinden verdiniz tabi. Bebekler iyi ise sorun yok diyelimBende +6 +5 devam ediyordum. Şuan toplamda +4kg yum. 2 aydir 2 3 kg verdim. Şeker diyeti yapiyorum. Bende ögün atlıyorum. Hava sıcak ,reflüm azdı oyüzden sulu etli salçalı yemekler ,pilav makarna yiyemiyorum.
Ben de aynıyım canım istemiyor soğuk meyveler bol su hafif yemekler favorim gece de mide yanması başladı hayirlisi bakalım. Siz şeker diyetinden verdiniz tabi. Bebekler iyi ise sorun yok diyelim
Canım açıkçası şöyle olmuştu ,ben zaten 24. hafta raporunu bir hafta erken almıştım bazi sebeplerden, ama simdi p.tesi almam gereken calisamaz raporunj ,bu seferde doktordan kaynakli sebeplerle c.tesi vereyim diyor. Ara bi iki gun daha acilmis olacak. o bakimdan sorin olur mu ki diye bi fikrinizi alayim demistimCnm neden erken almak istiyorsun?
Şuan idari izindeyiz çalışabilir raporu sadece 32den sonra alabiliyorsun çünki doğum öncesi devletin verdiği hak sana ister çaliş ister çalışma erken alma gibi bi durum olamaz 32 haftalık oldu mu kurumun sende çalışabilir yada çalışamaz raporu ister. 32 den önceki haftalarda çalışmak mecburi ama 32 den sonra saglığı yerindeyse çalışıp çalışmamak senin elinde
Mesela benim idari iznim yarın bitiyor yarın çalışabilir raporu alıp 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum.
Benim maalesef şeker takibi yapıyorum yükselirse eğer insulin vuruyorum dr erken doğar dikkat et dedi normal dogum belki olmaz dedi 1 haftadır yemeklerime çok Dikkat ediyorum günlük yürüyüş yapıyorum inş düzelir baya korktum int okuduklarım pek iyi şeyler değil di maalesefKızlar gebelik şekeri çıkıp da bebeğinin suyu fazla olan var mı aranızda?
Eki Görüntüle 2867423
Kızlar idrar tahlilim çıkmıştı doktora yazdım ama biraz enfeksiyon var ilaç kullanacak kadar değil bol su tüket dedi sadece. İdrarda kan mı var ben mi yanlış yorumluyorum sanki bu işte bi terslik var.
Kızlar gebelik şekeri çıkıp da bebeğinin suyu fazla olan var mı aranızda?
Benim 85/98 arası tokluk açık yediğime göre değişiyor ama 10 gündür insülin 10 doz aliyorum gece şimdilik böyle devam dedi diyabetologumKızlar şeker için diyet yapıyorum yapmazsam açlık şekerim 100 lerde yaparsamda tokluk şekerim bile 90larda bu normalmi
Ben de insulin kullanıyorum ama suları bi türlü normale dönmedi düzelir mi acaba?Benim maalesef şeker takibi yapıyorum yükselirse eğer insulin vuruyorum dr erken doğar dikkat et dedi normal dogum belki olmaz dedi 1 haftadır yemeklerime çok Dikkat ediyorum günlük yürüyüş yapıyorum inş düzelir baya korktum int okuduklarım pek iyi şeyler değil di maalesef
Nasıl düzelecek var mı bi çaresi acaba?
Bende şeker var cnm o yüzden suyumuz fazlaydı ben diyet yaparak daha fazla yukselmemesi icin cabaliyorum aksamlari insulinde var bakalim cuma gunu doktordayim 22cm den sonrasi riskliymis dedi doktorNasıl düzelecek var mı bi çaresi acaba?