- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 33
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.941
aynen öyle cnmKızlar bu arada 32 çalışabilir raporunu 32+0 da alıyoruz değil mi? Her şey yolunda giderse de inşallah 37+0 a kadar mı çalışıyoruz bilgisi olan var mı?
Kızlar çok yoğun ve yorucu iki günün ardından az önce biraz kahverengi lekelenmem olduğunu fark ettim. Bebek hareketlerinde bir sıkıntı yok, hareketli. Ben de 200 mg Progestan içtim yatıyorum, geçmezse yarın doktora gideceğim.
Yorgunluktan mıdır yoksa endişe gerektirir mi? Ne dersiniz?
bu saatte arasam da ulaşamayabilirim. yarın sabah gidebilirim en erken. geçen sefer arayınca da böyle oldu. progestan iç dinlen, yarın gel demişti. yine öyle yapıcam.Canim benim doktorum artik bu haftalardan sonra lekelenme regli agrisi durumlarini ciddiye al beni ara dedi. Doktoruna bir danışsan yada gittiğin hastaneyi ararsan dogunhanedeki nöbetçi ebe ye sorarlar
Kesinlikle analik kolay degil.daha karnimizdayken bunu farkediyorsak Allah yardimcimiz olsun...her birimiz ayri zorluklarla bas ediyoruz...ben ilk gunden beri oksapar kullaniyorum.....16.haftaya kadar hastaneye 2 haftada 1 yatip intralipid serumlar vuruldum...aldigim haplarin haddi hesabi yok...sonra proluton igneyi 4.haftamdan beri her hafta popodan vurluyorum ve 28.haftamdayim halen devamkeBen bu 3.trimesteri sevmedim ya. Çok zormuş gerçekten anaların hakkı ödenmezmis. Daha bunun sicaklari var ödemi var uykusuzluğu var. Allah korusun erken dogum korkusu hepimizde var Agustos anneleri olarak malesef. Insallah zamaninda gelsin hepsi hayirlisiyla saglikla.
Kafaya takma bence cok sacma seyler soylemis bence. Kendi doktoruna gitt en dogrusunu o soyler yazmayi unutma haberdar et cnmHic bilgi vermedi ki karnin buyuk degil dedi suyun azalmis dedi ultrason aletide iyi degildi ki bebegi bile gosteremedi bana
Evet canım normalde 32 eğer doktorun uygun görürse calişmani gebeliğinin gidisatinda bir problem yoksa 37 ye kadar çalışabiliyorsun doktor raporu ile.Kızlar bu arada 32 çalışabilir raporunu 32+0 da alıyoruz değil mi? Her şey yolunda giderse de inşallah 37+0 a kadar mı çalışıyoruz bilgisi olan var mı?
Hamile kalmadan önce benim de ağrırdı. İşyerinde sürekli oturmam gerektiği için ağrım olurdu. Bu aralarda yine sıkıştırıyo ara ara.Kızlar benimde kuyruk sokumum ağrıyor arada bir hele bide uzun süre oturmuşsak kalktığımda çok acıyor ağrıyor dahada.
Nasil ya göbeği de mi gormuyor bu nasıl şeyDün birini gördüm çok şişmanlamışsın dedi, hamileyim dedim. Sıfır şaka.
Bnmde niyetim o yönde canım zaten bi 15 temmuz var bir de son haftamdan önceki hafta bayram aman aman bişi de çalışmıcam gibi gözüküyor. İnşallah bebişlerimiz sabırlı olurlarEvet canım normalde 32 eğer doktorun uygun görürse calişmani gebeliğinin gidisatinda bir problem yoksa 37 ye kadar çalışabiliyorsun doktor raporu ile.
Ben 37 ye kadar dayanmayi düşünüyorum.İnsallah dayanırım
Benim de ara ara kuyruk sokumumda ağrı oluyor. İlk hamileliğimde yoktu endişe ediyordum demek ki normal. Bebek baskısı muhtemelenKızlar benimde kuyruk sokumum ağrıyor arada bir hele bide uzun süre oturmuşsak kalktığımda çok acıyor ağrıyor dahada.
Aynı düşüncedeyim canım. Şu an midem varya cayır cayır yanıyorBen bu 3.trimesteri sevmedim ya. Çok zormuş gerçekten anaların hakkı ödenmezmis. Daha bunun sicaklari var ödemi var uykusuzluğu var. Allah korusun erken dogum korkusu hepimizde var Agustos anneleri olarak malesef. Insallah zamaninda gelsin hepsi hayirlisiyla saglikla.
Bugün ilk defa vajinada batmayı hissettim baya rahatsız edici. Baktım sonra çatının genişlemesi falan yazıyorduVajinaya iğne batma hissi oluyor dünden beri. BaZen sık bazen de 1 saat arayla düzensiz şekilde. Bel ağrısı da başladı dün. Ağrı girdikçe tuvalete çıkma isteği duyuyorum. Normal mi sizce ? Bel ağrısı dayanılmaz olmaya başladı. Batma hissi de bazen arka arkaya oluyor. Tedirgin oluyorum
Ya evet benim de midem yemek borum yukari kadar yaniyor 1 haftadir. Tekmeler dedigin gibi karnımın yatağa değen yerleri delinecek gibi oluyor ittire ittireAynı düşüncedeyim canım. Şu an midem varya cayır cayır yanıyorne sağa yatabiliyorum ne sola. Her iki taraftan tekme yiyorum. Ayaklarım yanıyor hafiften ödem yapmaya başladı. Kendi işimi görmekte bile çok zorlanıyorum. Yere otursam kalkamıyorum. 2,5 yaş oğlum var. Tuvalet eğitimine başladım, ekstra iş yükü. Psikolojik olarak da yıpratıyor. Aşırı zorlanıyorum bu ara
Evet ondanmış benim de. Sürekli olduğu için korkmuştum ama normalmişBugün ilk defa vajinada batmayı hissettim baya rahatsız edici. Baktım sonra çatının genişlemesi falan yazıyordu
Benim bacaklarım çatladı. Doğuma yakın daha çok çatlıyor dedi arkadaşım ama bakalımKizlar çatlak olustu mu sizde, en cok kacinci aylarda catlak olusuyor acaba bilginiz var mi?