2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar çok yoğun ve yorucu iki günün ardından az önce biraz kahverengi lekelenmem olduğunu fark ettim. Bebek hareketlerinde bir sıkıntı yok, hareketli. Ben de 200 mg Progestan içtim yatıyorum, geçmezse yarın doktora gideceğim.
Yorgunluktan mıdır yoksa endişe gerektirir mi? Ne dersiniz?

Canim benim doktorum artik bu haftalardan sonra lekelenme regli agrisi durumlarini ciddiye al beni ara dedi. Doktoruna bir danışsan yada gittiğin hastaneyi ararsan dogunhanedeki nöbetçi ebe ye sorarlar

Canim benim doktorum artik bu haftalardan sonra lekelenme regli agrisi durumlarini ciddiye al beni ara dedi. Doktoruna bir danışsan yada gittiğin hastaneyi ararsan dogunhanedeki nöbetçi ebe ye sorarlar
bu saatte arasam da ulaşamayabilirim. yarın sabah gidebilirim en erken. geçen sefer arayınca da böyle oldu. progestan iç dinlen, yarın gel demişti. yine öyle yapıcam.

Kesinlikle analik kolay degil.daha karnimizdayken bunu farkediyorsak Allah yardimcimiz olsun...her birimiz ayri zorluklarla bas ediyoruz...ben ilk gunden beri oksapar kullaniyorum.....16.haftaya kadar hastaneye 2 haftada 1 yatip intralipid serumlar vuruldum...aldigim haplarin haddi hesabi yok...sonra proluton igneyi 4.haftamdan beri her hafta popodan vurluyorum ve 28.haftamdayim halen devamke...1 aydir da gebelik sekeri sebebiyle diyetisyenle devam ediyorum ote ya dan gunde 5 kez seker olcuyorum...adam akilli aserdigim seyleri de yiyemiyorumRabbim beterinden korusun diyorum saglikla gelsin yeterki her sey basim gozum uzerine

Kızlar bu arada 32 çalışabilir raporunu 32+0 da alıyoruz değil mi? Her şey yolunda giderse de inşallah 37+0 a kadar mı çalışıyoruz bilgisi olan var mı?
Evet canım normalde 32 eğer doktorun uygun görürse calişmani gebeliğinin gidisatinda bir problem yoksa 37 ye kadar çalışabiliyorsun doktor raporu ile.
Ben 37 ye kadar dayanmayi düşünüyorum.İnsallah dayanırım

Kızlar benimde kuyruk sokumum ağrıyor arada bir hele bide uzun süre oturmuşsak kalktığımda çok acıyor ağrıyor dahada.
Hamile kalmadan önce benim de ağrırdı. İşyerinde sürekli oturmam gerektiği için ağrım olurdu. Bu aralarda yine sıkıştırıyo ara ara.
oturma simidi kullanırsan çok rahat edersin canım. Hele ki çalışıyorsan…

Dün birini gördüm çok şişmanlamışsın dedi, hamileyim dedim. Sıfır şaka.
Nasil ya göbeği de mi gormuyor bu nasıl şey ay nefret ediyorum böyle insanlardan. Ben de bazen gerçekten kilo mu bebek mi karar veremiyorum bazi kadinlara bakinca ama soramiyorum belki bebek degilse kilo almistir simdi uzmeyeyim morali bozulmasin diye.

Bnmde niyetim o yönde canım zaten bi 15 temmuz var bir de son haftamdan önceki hafta bayram aman aman bişi de çalışmıcam gibi gözüküyor. İnşallah bebişlerimiz sabırlı olurlar

Kızlar benimde kuyruk sokumum ağrıyor arada bir hele bide uzun süre oturmuşsak kalktığımda çok acıyor ağrıyor dahada.
Benim de ara ara kuyruk sokumumda ağrı oluyor. İlk hamileliğimde yoktu endişe ediyordum demek ki normal. Bebek baskısı muhtemelen
Aynı düşüncedeyim canım. Şu an midem varya cayır cayır yanıyor ne sağa yatabiliyorum ne sola. Her iki taraftan tekme yiyorum. Ayaklarım yanıyor hafiften ödem yapmaya başladı. Kendi işimi görmekte bile çok zorlanıyorum. Yere otursam kalkamıyorum. 2,5 yaş oğlum var. Tuvalet eğitimine başladım, ekstra iş yükü. Psikolojik olarak da yıpratıyor. Aşırı zorlanıyorum bu ara

Bugün ilk defa vajinada batmayı hissettim baya rahatsız edici. Baktım sonra çatının genişlemesi falan yazıyordu

Ya evet benim de midem yemek borum yukari kadar yaniyor 1 haftadir. Tekmeler dedigin gibi karnımın yatağa değen yerleri delinecek gibi oluyor ittire ittire sirt ustu de yatamiyosun. bacak krampları da başladi dün sabah ilk kez oldu korkunc bisey. Tansiyon şeker normal cikiyor ama kafam uyuşuyor sersemlik oluyor bir de bu ara. Hep yatasım var. Gerçekten hepimize Allah yardim etsin. Bir de senin gibi kucuk cocugu olanlara kat kat yardim etsin. Dusunemiyorum cok zor. Tuvalet egitimi de ertelenmez yaşı 2,5 olmuş mecbursun. Insallah geçecek bunlar da ileride rahat edeceksin sabir işiymiş bu analık, sağlıklı olsunlar da unutulur her şey.

Kizlar çatlak olustu mu sizde, en cok kacinci aylarda catlak olusuyor acaba bilginiz var mi?
Benim bacaklarım çatladı. Doğuma yakın daha çok çatlıyor dedi arkadaşım ama bakalım
Karnımda henüz çatlak yok. Her duştan sonra bebek yağı kullanıyorum sadece karnıma . Onun etkisi mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…