- 25 Nisan 2020
- 961
- 1.564
- 33
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.961
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de karnimda henuz yok ya da goremiyor muyum bilmiyorum, ilk olusmaya basladiginda catlaklarin rengi beyaz mi oluyo kirmizi mi, farketmiyor muyum acaba benBenim bacaklarım çatladı. Doğuma yakın daha çok çatlıyor dedi arkadaşım ama bakalım
Karnımda henüz çatlak yok. Her duştan sonra bebek yağı kullanıyorum sadece karnıma . Onun etkisi mi bilmiyorum
Her bünye farklı oluyor, başlangıç kilonuz da önemli. Bebek kilo alıyorsa dertlenmeyin çok, ben başlangıç kilomdan 1 kilo azım hala mesela ama bebeğin gelişiminde sıkıntı yok.Doktor da çok iyi böyle dedi son kontrolde, ama ben oldukça kiloluyum zaten. Kontrolde sorarsınız, içiniz rahat olsunKızlar bu ay ile birlikte kilo alımı yavaşlayan/ duran var mı? Normal öğünlerimi tüketiyorum, bazen ögle yemeğini atlıyorum o kadar. Kilo almadim neredeyse 1 aydir hatta 1 kg vermisim. Anlamadim neden böyle oldu. Endişelendim
Bence cok iyi Keske ben de verebilsem ya da aynı kalsam. Bebegin gelisiminde problem yoksa daha ne istenir ki 6 kilo oldu şimdiye kadar, 57 ile basladim 63 oldum. En fazla 4 kg daha almalıyım. Sicaklarda o kilolarla napariz yoksaKızlar bu ay ile birlikte kilo alımı yavaşlayan/ duran var mı? Normal öğünlerimi tüketiyorum, bazen ögle yemeğini atlıyorum o kadar. Kilo almadim neredeyse 1 aydir hatta 1 kg vermisim. Anlamadim neden böyle oldu. Endişelendim
Yoktur belki deBenim de karnimda henuz yok ya da goremiyor muyum bilmiyorum, ilk olusmaya basladiginda catlaklarin rengi beyaz mi oluyo kirmizi mi, farketmiyor muyum acaba ben
60 ile başlamıştim, bulantı iştahsızlık 5 kg verdim. 55den 66yaçıktım ikinci trimesterda. Orada kaldim 1 kg da verdim işte. Bebeğin gelişiminde bir problem yok çok şükür. Cevabınıza cok teşekkür ederimHer bünye farklı oluyor, başlangıç kilonuz da önemli. Bebek kilo alıyorsa dertlenmeyin çok, ben başlangıç kilomdan 1 kilo azım hala mesela ama bebeğin gelişiminde sıkıntı yok.Doktor da çok iyi böyle dedi son kontrolde, ama ben oldukça kiloluyum zaten. Kontrolde sorarsınız, içiniz rahat olsun
Doğru söylüyorsun canım ben de 60 ile basladim, 55e düştüm, 66ya çıktım şimdi 65e indim ralli gibiyim gelişim de iyi çok şükür. Bakalım dr gittiğimde soracağim artık.Bence cok iyi Keske ben de verebilsem ya da aynı kalsam. Bebegin gelisiminde problem yoksa daha ne istenir ki 6 kilo oldu şimdiye kadar, 57 ile basladim 63 oldum. En fazla 4 kg daha almalıyım. Sicaklarda o kilolarla napariz yoksa
Canım giydirmesi zor gibi duruyor biraz. Bence daha rahat bişeyler bakabilirsin ama beğendiysen al tabiKızlar acil bakar mısınız bir hastane çıkışı beğendim ama boğaz kısmı arkadan düğmeli, resim ekliyorum sizce yenidoğan bebeğe böyle başından geçirerek giydirilir mi benim gördüklerim hep önden yani koldan giydirmeliydi, yanıtlarsanız sevinirim . Resimden anlaşılır demek istediğim arkasında yarısına kadar 3 tane çıtçıt var
Cnm bence kullanışlı değil gibi birde arkasına denk geliyor. sırt üstü uzattığında bebişe batma yapabilir. Ben olsam almamKızlar acil bakar mısınız bir hastane çıkışı beğendim ama boğaz kısmı arkadan düğmeli, resim ekliyorum sizce yenidoğan bebeğe böyle başından geçirerek giydirilir mi benim gördüklerim hep önden yani koldan giydirmeliydi, yanıtlarsanız sevinirim . Resimden anlaşılır demek istediğim arkasında yarısına kadar 3 tane çıtçıt var
Cnm neden erken almak istiyorsun?kızlar ya bir konuda fikrinizi almak istiyorum,bu 32+0 da alinan raporu erken alsak bir sorun olur mu , bi bilginiz var mi acaba
Cnm üzülme çogumuzun bebişin de gerilik var. Sen bu haftalarda sonra sola yatmaya özen göster bebişe besinde oksijen de çok gitsin. Benim bebişte geri Dr da üzerinde çok durmadı. Normal karşıladı yarın kontrolümüz var inş haftamızı yakalamısızdırMerhaba kızlar bugun doktora gıttım ılk defa bebegım bır hafta gelısımı gerı kalmıs doktor normal sıkıntı degıl ama bol bol kırmızı et ye dedı canım sıkıldı ınsallah bır sıkıntı olmaz kılosuda 1880 olmus kafası mıdemde oldugundan yemek yıyemıyorumda nasıl olack bılmyorum dogum tarıhınede 20-21 temmuz dedi sezeryan ıcın
Merhaba kızlar bugun doktora gıttım ılk defa bebegım bır hafta gelısımı gerı kalmıs doktor normal sıkıntı degıl ama bol bol kırmızı et ye dedı canım sıkıldı ınsallah bır sıkıntı olmaz kılosuda 1880 olmus kafası mıdemde oldugundan yemek yıyemıyorumda nasıl olack bılmyorum dogum tarıhınede 20-21 temmuz dedi sezeryan ıcın
Ben Varim.ama Ogun sayimi ve miktarini azalttim.daha da cok hareketliyim.yuruyus ve cocuklarin arkasindan kosus..vs.cok mutluyum cunku 75e dayanmistim.hala oyleyim 1 aydir.Kızlar bu ay ile birlikte kilo alımı yavaşlayan/ duran var mı? Normal öğünlerimi tüketiyorum, bazen ögle yemeğini atlıyorum o kadar. Kilo almadim neredeyse 1 aydir hatta 1 kg vermisim. Anlamadim neden böyle oldu. Endişelendim
Bebekler cok narin canim.giydirip soydurma tecruben varsa al.yoksa daha Pratik birsey alsan iyi olur.Kızlar acil bakar mısınız bir hastane çıkışı beğendim ama boğaz kısmı arkadan düğmeli, resim ekliyorum sizce yenidoğan bebeğe böyle başından geçirerek giydirilir mi benim gördüklerim hep önden yani koldan giydirmeliydi, yanıtlarsanız sevinirim . Resimden anlaşılır demek istediğim arkasında yarısına kadar 3 tane çıtçıt var