- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 32
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.121
Canım sen muhtemelen istirahat halindesin ya hastanede ondandır sürekli hissetmen hareketleriBi tek bende mi tersi oluyo nası sayıyorsunuz hareketleri ? Benimki sabah 6 da bir başlıyor uyana kadar durmuyor kizim aksama kada hep hareket ediyor
O bende oluyordurahim agzi kisaligi buldular (vay arkadas kim ne sikayet ediyorsa hepside bende olmuş oluyorBazen bebek degisik hareketler yapiyor vajinama kadar igne batmasi gibi aci hissediyorum sizde de oluyor mu? O an pozisyon degistirmezsem artarak devam ediyor acisi ama hareket edince geciyor. Napiyor olabilir ki
Evt cnm dün hastaneden çıktım ondan herhalde sabah bi kalkiyorum uyana kada hisediyorum kizimi gece zor uyumaya hasladim cunku hareketeri her gecen gun daha kuvvetli olmaya basladi ve oyle hizli tekme atiyor ki canim aciyorCanım sen muhtemelen istirahat halindesin ya hastanede ondandır sürekli hissetmen hareketleriayakta olsan çok hissetmezsin biz hareket ettikçe içeride bebek suyun içinde sallanıp uyuyormuş çünkü
Benim alerjim var (hamilelikte çıktı malesef) hayvansal gıdalar özellikle yumurta, domates salça ve kızartma türü şeyler yediğimde aşırı derecede kaşınıyorumUyuz belirtilerine baktım uyuz değil ve bu akşam başladı uyuyamadım bile sanırım strese yaptım.
Bugun kızartma yedim birde cips yedim acaba onla ilgisi olabilir mi ya?
Cıktınmı hastaneden... bak 7 ayı buldu dogdu dogacak denılen bebekEvt cnm dün hastaneden çıktım ondan herhalde sabah bi kalkiyorum uyana kada hisediyorum kizimi gece zor uyumaya hasladim cunku hareketeri her gecen gun daha kuvvetli olmaya basladi ve oyle hizli tekme atiyor ki canim aciyor
Aynen ya bende aynı seyi düşünüyorum hamılelıklerımdr okadar sey yasadımko düşükler kurtajlar erken dogum rısklerı neler neler kım ne anlataa ne yaşasa hepsıno yasamısım resmenO bende oluyordurahim agzi kisaligi buldular (vay arkadas kim ne sikayet ediyorsa hepside bende olmuş oluyor) kimseyi korkutmak istemem tabiki onlem icin soyluyorum . Belkide ters donuyor ayaklari vajinada kaldigi icin orayi tekmeliyor benimkide basi kasiklarda ayaklari gogsumde hep gogsumu tekmeliyor
Hepimiz yaşıyoruz demek ki aynı az çok aynı durumu, ben bikaç saat hissetmeyince sallayıp uyandırmaya çalısıyorum tepki verince rahatlıyorumBen bazen çok yoğun hissediyorum dışarıdan da izliyorum bazen 2-3 saat hiç hareket yok. Bugün temizlik yaptım çok fazla eğil kalk hareket et, sanırım rahatsız oldu çok oynadı durdu, şuan dinleniyorum 2 saattir tepki yok. Bazen sabah uyandığımda kıpır kıpır bazı sabahlar hiç hareket yok, korkuyorum öyle olunca hareket gelince rahatlıyorum. Bazı günler çok hareketli bazen de ara ara. Bi dengesi yok.
Ya uyuz salgınını geçen bi arkadaşımda dedi çevresinde birçok kişi olmaya başlamış dikkat edin salgın varmış diye. İnşallah birde o çıkmaz başımızaKasintim Yok ama evde sadece sendeyse yani hamilelikle alakaliysa kontrol edilmen gerekiyor bildigim kadariyla.
Bir de Suan Turkiye'de uyuz salgini varmis ama haberlerde bile cikmiyormus ve herkes caresiz.doktorlarin verdigi tedaviler ise yaramiyor.yeri gelmisken sorayim kurtulmanin caresini bile var mi bu illetten?
Kardesim ve teyzem yakalanmis iki ayri sehirdeler ve evlerini defalarca ilaclatmalarina ragmen kurtulamadilar.cok Zor durumdalar haftalardir.
Yok rahim kisaligi olmadigina eminimO bende oluyordurahim agzi kisaligi buldular (vay arkadas kim ne sikayet ediyorsa hepside bende olmuş oluyor) kimseyi korkutmak istemem tabiki onlem icin soyluyorum . Belkide ters donuyor ayaklari vajinada kaldigi icin orayi tekmeliyor benimkide basi kasiklarda ayaklari gogsumde hep gogsumu tekmeliyor
Uyuz salgını 2 seneden beri var ama koronavirüs onu bastırıyor haber bile yapmiyorlar. Dayım olmuştu 2 sene önce o zamanlar yeni cikmisti ortaya ama mesela yengemle ayni yatakta yatmalarina ragmen yengeme bulasmamisti o da garipHepimiz yaşıyoruz demek ki aynı az çok aynı durumu, ben bikaç saat hissetmeyince sallayıp uyandırmaya çalısıyorum tepki verince rahatlıyorum
Ya uyuz salgınını geçen bi arkadaşımda dedi çevresinde birçok kişi olmaya başlamış dikkat edin salgın varmış diye. İnşallah birde o çıkmaz başımıza
E büyüyorlar artık çok şükürEvt cnm dün hastaneden çıktım ondan herhalde sabah bi kalkiyorum uyana kada hisediyorum kizimi gece zor uyumaya hasladim cunku hareketeri her gecen gun daha kuvvetli olmaya basladi ve oyle hizli tekme atiyor ki canim aciyor
Allahım bebiş nerdeKızlar 30. Haftadayım ama kimse inanmıyor sorun bende mi
Ben bi de tüm nefesimi dışarıya veriyorum fotoğraf çekimi yaptıracam göbüşüm yok ki yaptırayımAllahım bebiş nerdeküçücük karnın dur bende gün içinde çekeyim birde bana bak
Valla alerjide olabilir cnm dün sahanda yumurta da yemiştim. şimdi uyandım ve o kaşıntıdan yok haftaya cuma kontrolüm var o zamana kadar kendimi takip edeceğim. gebelik kolestazı olmasın alerjiye razıyımBenim alerjim var (hamilelikte çıktı malesef) hayvansal gıdalar özellikle yumurta, domates salça ve kızartma türü şeyler yediğimde aşırı derecede kaşınıyorum
Cnm muhtemelen iç karnın büyük öyle derler göbeği çıkmayana. ama bence bu haftalarda sonra göbüş büyürBen bi de tüm nefesimi dışarıya veriyorum fotoğraf çekimi yaptıracam göbüşüm yok ki yaptırayım
Benim göbekte var yağladığım halde özellikle yanlar çok kaşınıyor. 1 haftadır yeni bir yağ deniyordum sanırım bugün başka bir yağ alacağım.Kızlar bu gece aşırı Bi kaşıntı var genel olarak el ve ayaklarda ama tüm vücut buna dahil böyle kalıntısı olan var mı?
Cnm göbek kasıntısı gayet normal benim ki ayak ve elde olmaya başladı ve uyuyamama neden oldu.Benim göbekte var yağladığım halde özellikle yanlar çok kaşınıyor. 1 haftadır yeni bir yağ deniyordum sanırım bugün başka bir yağ alacağım.
Benim dayımın kızları 1.80 ve zapzayiftirlar.hepsinin son haftada karni senin gibiydi.hatta bir tanesinin karni seninkinden bile küçüktü düşün bebisi doğdu kocaman.benim tepkim 'kiz sen nerede buyuttun bunu bu kadarKızlar 30. Haftadayım ama kimse inanmıyor sorun bende mi