2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bi tek bende mi tersi oluyo nası sayıyorsunuz hareketleri ? Benimki sabah 6 da bir başlıyor uyana kadar durmuyor kizim aksama kada hep hareket ediyor
Canım sen muhtemelen istirahat halindesin ya hastanede ondandır sürekli hissetmen hareketleri ayakta olsan çok hissetmezsin biz hareket ettikçe içeride bebek suyun içinde sallanıp uyuyormuş çünkü

Kızlar ilginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim. Gittim acile enfeksiyon kaynaklı oldunuğunu söyledi doktor idrar yolları enfeksiyonu problemim var malesef ki bitmiyor gitmiyor. Birde dün uzun yol yolculuğundan gelmiştim. Açılmam falan yok yoktu rahim boyunu ölçtü normal dedi herşey. Şuan da ağrım yok. Ama sizlerin de söylediği gibi devam eden ağrı olursa doktor gelmem gerektiğini gelmekle iyi yaptığı mı söyledi sizlerde aynı durum olursa ki inşallah olmaz gidersiniz

Bazen bebek degisik hareketler yapiyor vajinama kadar igne batmasi gibi aci hissediyorum sizde de oluyor mu? O an pozisyon degistirmezsem artarak devam ediyor acisi ama hareket edince geciyor. Napiyor olabilir ki
O bende oluyordurahim agzi kisaligi buldular (vay arkadas kim ne sikayet ediyorsa hepside bende olmuş oluyor ) kimseyi korkutmak istemem tabiki onlem icin soyluyorum . Belkide ters donuyor ayaklari vajinada kaldigi icin orayi tekmeliyor benimkide basi kasiklarda ayaklari gogsumde hep gogsumu tekmeliyor

Canım sen muhtemelen istirahat halindesin ya hastanede ondandır sürekli hissetmen hareketleri ayakta olsan çok hissetmezsin biz hareket ettikçe içeride bebek suyun içinde sallanıp uyuyormuş çünkü
Evt cnm dün hastaneden çıktım ondan herhalde sabah bi kalkiyorum uyana kada hisediyorum kizimi gece zor uyumaya hasladim cunku hareketeri her gecen gun daha kuvvetli olmaya basladi ve oyle hizli tekme atiyor ki canim aciyor

Uyuz belirtilerine baktım uyuz değil ve bu akşam başladı uyuyamadım bile sanırım strese yaptım.
Bugun kızartma yedim birde cips yedim acaba onla ilgisi olabilir mi ya?
Benim alerjim var (hamilelikte çıktı malesef) hayvansal gıdalar özellikle yumurta, domates salça ve kızartma türü şeyler yediğimde aşırı derecede kaşınıyorum

Evt cnm dün hastaneden çıktım ondan herhalde sabah bi kalkiyorum uyana kada hisediyorum kizimi gece zor uyumaya hasladim cunku hareketeri her gecen gun daha kuvvetli olmaya basladi ve oyle hizli tekme atiyor ki canim aciyor
Cıktınmı hastaneden... bak 7 ayı buldu dogdu dogacak denılen bebek

Aynen ya bende aynı seyi düşünüyorum hamılelıklerımdr okadar sey yasadımko düşükler kurtajlar erken dogum rısklerı neler neler kım ne anlataa ne yaşasa hepsıno yasamısım resmen artık bendede olmus yazmaya cekınır oldum.... burda yasadıklarımı yazsam destan olur artık doktora gıtmeden teshsımı koyuyordum

Hepimiz yaşıyoruz demek ki aynı az çok aynı durumu, ben bikaç saat hissetmeyince sallayıp uyandırmaya çalısıyorum tepki verince rahatlıyorum
Ya uyuz salgınını geçen bi arkadaşımda dedi çevresinde birçok kişi olmaya başlamış dikkat edin salgın varmış diye. İnşallah birde o çıkmaz başımıza

Yok rahim kisaligi olmadigina eminim baska bisey yapiyor kesinlikle canimi yakiyor baya, benimkinin kolu bacagi inan nerde bilmiyorum surekli her yerden vuruyor ama kafası ve vucudu asagida onu anlayabiliyorum hıçkırınca

Uyuz salgını 2 seneden beri var ama koronavirüs onu bastırıyor haber bile yapmiyorlar. Dayım olmuştu 2 sene önce o zamanlar yeni cikmisti ortaya ama mesela yengemle ayni yatakta yatmalarina ragmen yengeme bulasmamisti o da garip butun evi temizlediler yatak yorgan döşek baya bi ilaclar falan ama bizim basimiza gelirse napariz bilmiyorum bir de onu dusunursem iyice kafayi yerim heralde Allah hic birimizin basina vermesin

E büyüyorlar artık çok şükür dün arkadaşımız sokaktan bir yavru kedi sahiplenmişti onu sevdik benim bebenin geçen haftaki kilosundaydı ya dedim bu nasıl bu kadar minik olup böyle güçlü tekme atabiliyor maşşallah

Benim alerjim var (hamilelikte çıktı malesef) hayvansal gıdalar özellikle yumurta, domates salça ve kızartma türü şeyler yediğimde aşırı derecede kaşınıyorum
Valla alerjide olabilir cnm dün sahanda yumurta da yemiştim. şimdi uyandım ve o kaşıntıdan yok haftaya cuma kontrolüm var o zamana kadar kendimi takip edeceğim. gebelik kolestazı olmasın alerjiye razıyım

Kızlar 30. Haftadayım ama kimse inanmıyor sorun bende mi
Benim dayımın kızları 1.80 ve zapzayiftirlar.hepsinin son haftada karni senin gibiydi.hatta bir tanesinin karni seninkinden bile küçüktü düşün bebisi doğdu kocaman.benim tepkim 'kiz sen nerede buyuttun bunu bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…