- 21 Haziran 2017
- 3.734
- 10.661
- 31
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.141
Bu fotoyu geçen hafta çekmiştim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah maşallah nasılda büyük gözüküyorEki Görüntüle 2861806
Birde benim boy 1.50 ona göre düşünMaşallah maşallah nasılda büyük gözüküyor
Merhaba ben yaşamıştım 4. Ayımda tam idrar ve kültür verdim hiçbirşey çıkmamıştı sonra ultrasonla bakıldı aşırı gazdan baskı oluşmuş böbreğe masaj yapın bol bol dediler sonrasında 2 gün içinde geçti çok geçmiş olsunKizlar ben ara ara böbrek agrisi cekiyorum.. doktora da gittim idrar testinde birsey cikmadi ama cok agriyor.. benim gibi olan var mi.. uyutmadi bugün yine.. ne yapacağım sasirdim..
Kaç kilo almıştınBirde benim boy 1.50 ona göre düşün
Cok sukur ciktim durumum ayni ama cok sikildim hastanede durmaktan eve gonderdin diye yalvardim resmen sukur gonderdiler ama busuru igne yazdilar kan sulancidirici yataktan kalkmama izin yok ama ben bugun biraz mecburiyetten oraya buraya gittim .Cıktınmı hastaneden... bak 7 ayı buldu dogdu dogacak denılen bebek
Bende göstereyim tam 19 gün önce hastaneye girmeden çektimEki Görüntüle 2861806
Sorun bende sizin bebişler belli benimki utangaç galibaBende göstereyim tam 19 gün önce hastaneye girmeden çektim
Ben olmayan göbeğimle tam +14 kilo ile yoluma devam ediyorumKaç kilo aldınız kizlarrr
Bende 31 hafta da +6 ile yoluma devam ediyorumBen olmayan göbeğimle tam +14 kilo ile yoluma devam ediyorum
30. Haftada bebeğinizin kilosu ne kadardı acabaBende 31 hafta da +6 ile yoluma devam ediyorum
Korkmayin...doktorunuz size muhtemelen diyet onerecektir....benim aclik 84 du 1.saat tokluk 204 ve bana 1800 kalorilik bir diyabetik diyet onerdi...online bir diyetisyen bulup onunla basladik...simdi de aclik 92 -103 arasinda degisiyor ama tokluk diyet sayesinde 100-127 arasinda ...yani toklugu diyetle duzeltebildik..Kızlar şeker yükleme konusu geçmiş. Benim de açlık 97, 50gr yüklemede 1 saat tokluk 163 çıktı Kontrolüm cumaya, korkuyorum biraz açıkçası
En son 30+3 du gittiğimde 1730 idi canim30. Haftada bebeğinizin kilosu ne kadardı
Ben dip boya yapacagim nasip olursa...doktoruma sordum kendisi perinatolog 24 haftadan sonra zaten bebegin tum organlari gelistigi icin acik havada boya syrebilirsiniz hic bir zaradi yok dedi banaKızlar hamilelikte saç uçları boyatmak zararlimi ya da boyatan varmi. Doğum sonrası fotoğraflarda boyanmış şekilde olsa diye düşünüyorum
Bence gitmelisin adet ağrısı tehlikeli olabiliyorKızlar yarım saattir devam eden adet olacak gibi karın ağrım var. Acile gitmeli miyim sizce
Yarın kontrolüm canım ama en fazla 1500 falandır diye tahmin ediyorumEn son 30+3 du gittiğimde 1730 idi canim
senin bebisin kaç kiloo