2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar ben ara ara böbrek agrisi cekiyorum.. doktora da gittim idrar testinde birsey cikmadi ama cok agriyor.. benim gibi olan var mi.. uyutmadi bugün yine.. ne yapacağım sasirdim..
Merhaba ben yaşamıştım 4. Ayımda tam idrar ve kültür verdim hiçbirşey çıkmamıştı sonra ultrasonla bakıldı aşırı gazdan baskı oluşmuş böbreğe masaj yapın bol bol dediler sonrasında 2 gün içinde geçti çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar bugün kontrolümüz vardı oğlum 1780 gr olmuş 31+4 gözüküyor ultrason da. Ama benim plesenta yaşlanmaya başlamış ben bile gördüm ultrasonda hafif hafif kireçlenme başlamış. Doktorumuz 2 hafta sonra için tekrar çağırdı. Çok korkuyorum umarım hızlı ilerlemez de sezeryana almazlar bizi bu durumu yaşayan var mı acaba aramızda benden başka

Cıktınmı hastaneden... bak 7 ayı buldu dogdu dogacak denılen bebek
Cok sukur ciktim durumum ayni ama cok sikildim hastanede durmaktan eve gonderdin diye yalvardim resmen sukur gonderdiler ama busuru igne yazdilar kan sulancidirici yataktan kalkmama izin yok ama ben bugun biraz mecburiyetten oraya buraya gittim .
Ama arabada cok midem bulanmaya basladi ve karin agrisi geldi aceleyle eve geldim ishal oldum o da yetmezmis gibi adedersin istifrada ettim şuan halsiz hisediyorum baya neden boyle oldum acaba

Kızlar şeker yükleme konusu geçmiş. Benim de açlık 97, 50gr yüklemede 1 saat tokluk 163 çıktı Kontrolüm cumaya, korkuyorum biraz açıkçası
Korkmayin...doktorunuz size muhtemelen diyet onerecektir....benim aclik 84 du 1.saat tokluk 204 ve bana 1800 kalorilik bir diyabetik diyet onerdi...online bir diyetisyen bulup onunla basladik...simdi de aclik 92 -103 arasinda degisiyor ama tokluk diyet sayesinde 100-127 arasinda ...yani toklugu diyetle duzeltebildik..

Kızlar hamilelikte saç uçları boyatmak zararlimi ya da boyatan varmi. Doğum sonrası fotoğraflarda boyanmış şekilde olsa diye düşünüyorum
Ben dip boya yapacagim nasip olursa...doktoruma sordum kendisi perinatolog 24 haftadan sonra zaten bebegin tum organlari gelistigi icin acik havada boya syrebilirsiniz hic bir zaradi yok dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…