2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim doktorum şekerini arada evde takip et demisti cihazla ama ben almamistim. Şeker yuklemesi yaptirmamistim ya, dün de konusunca icime kurt dustu gittim aldim eczaneden cihaz, kahvaltida da recel hamur isi falan yedim bilerek 1.saat tokluk ölçtüm simdi 125 cikti 2.saat de ölçecegim daha ölcmedim. Normal mi sence? Bir de 2.saat ölçene kadar su içsem olur mu etkiler mi şekeri ?

1. Saat icin iyi 140 asagisi ideal diyorlar canim...bir de sabah uyandiginzida aclik olcturun ve doktorunuz dediyse haftada 2-3gun bunu tekrarlayin bence...2.saat tokluk icin de bilmiyorum ben su iciyorum acikcasi doktorum icme demedi bana

1. Saat icin iyi 140 asagisi ideal diyorlar canim...bir de sabah uyandiginzida aclik olcturun ve doktorunuz dediyse haftada 2-3gun bunu tekrarlayin bence...2.saat tokluk icin de bilmiyorum ben su iciyorum acikcasi doktorum icme demedi bana
Iyi bari şukur 2.saat yuksek cikacagini sanmiyorum benim dusuyor sekerim cunku tam tersi hipoglisemi oldugu icin elim ayagim titriyor zaten 2 bucuk saat sonunda. Düsüklük de iyi degil dedi doktor bebegi etkiliyormuş o yuzden takip et demisti. Tesekkur ederim su iceyim bari dayanamam zaten gunde 4 litre icmek zorundayim ara veremem

Cnm göbek kasıntısı gayet normal benim ki ayak ve elde olmaya başladı ve uyuyamama neden oldu.
Merhaba ben de var el ve ayakta kaşıntı. Gebelik kolestazı için bugün test verdim. İlk hamileliğimde de bu haftalarda ürtiker başlangıcı olmuştu yuvarlak kozarıklkklar olmuştu vücudumda muhtemelen aynı şeyi yaşıyorum. Ama genede kolestaz şüphesini elemek için doktorum test istedi

Herkes ne kadar tatliş cikmis fotolarda ya masallah ne güzelsiniz Aranizda en son doğuracaklardan biriyim adet tarihine göre bugun 27+0 oldum ama göbegim biraz fazla sanirim hele akşamları gazdan daha çok şişiyorum. Memeler zaten özgürlüğünü ilan etti karismiyorum onlara artik Tam bir kiz bebek göbeğim var goren tahmin eder

Eklentiler

• 20210601_125240.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 82
Gittim canım idrar yolları enfeksiyonundan dedi doktor
Adet ağrısı bende de oldu 28.haftada nst bakıldı sancı 60larda cıktı hemen ciğer geliştirici iğne yaptılar. Bir hafta sonra geçmedi tekrar gittim bu sefer sancı 80lerde cıktı günde 4 tane adalat başladık. Hala agrım var açılmam da var doktor yapılacak her şeyi yaptık diyor.
Enfeksiyon çıkması aslında iyi bir sey antibiyotik kullanıp kontrol altına alabilirsin. Inşallah çabucak geçer canım haftamız daha çok erken

Ay benim göbüşe en yakın seninki galiba masallah arada ufak bi fark var yalniz benim ikiz olması dışında bi problem yok

Ay benim göbüşe en yakın seninki galiba masallah arada ufak bi fark var yalniz benim ikiz olması dışında bi problem yok
ayy çok güldüm evet biliyorum senin ikiz bekledigini masallah o zaman cok iyisin benim de bir yerlerde saklaniyor mu napiyor öteki anlamadim ki

Cnm bende saglık ocagına gittim ama saat 10 kanlar gittiği için kan veremedim yarın vereceğim. Dr ödeme bağlı kasıntı olabilir. Yarın tüm değerlere bakacak hatta bu gece saat 12 sonra su dahi içmiyecegim açlık şeker için gitmişken o ada baktırayım. Dua edin kızlar ödeme bağlı olsun bu kaşıntı

ayy çok güldüm evet biliyorum senin ikiz bekledigini masallah o zaman cok iyisin benim de bir yerlerde saklaniyor mu napiyor öteki anlamadim ki
Ay bilmiyorum ki doktor diyor rahmin şu an 36 haftada olması gereken kadar büyük. O zaman dedim tek olsa kimse anlamadan doğuracakmışım aa hamileymiş diyecekler

Gecmis olsun canım. Şükür problem çıkmamış . Son haftalarımız insallah atlatacağız

En yakın ne zaman gittin canım nts sancı bu ara o kadar çok duyuyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…