2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar şeker yükleme konusu geçmiş. Benim de açlık 97, 50gr yüklemede 1 saat tokluk 163 çıktı Kontrolüm cumaya, korkuyorum biraz açıkçası

Diyetiniz cok guzel ama cok az degil mi.. ben doymuyorum ya 6 ay bulantidan sonra istahim cok acildi.. tutamıyorum kendimi..
Birde meyve kuruyemis gibi seylerde yasak mi?
Kuru yemiş için hiç birşey söylemedi meyve olduğunca uzak dur yada az tatlı olan şeyler ye dedi ama zaten meyveyle aram olmadıgı için fark etmiyor kuru yemiş de haftada 2/3 kere yiyorum meyvelerden sadece şeftali sevdigim için daha sertlerini seçerek yemeye calisiyorum okadar acikmiyorumda nedense bu sabah bir yumurta yarim salatalik yedim ekmeksiz oglende haşlamıs patates yaninda biraz salata yine ekmekzsiz nedense benim hiç iştahimda yok

Benim sadece mememe aldığım kiloyu hanımefendi göbeğine almış o da bebek olmuş, gazı var gibi şişmiş.

Paylassam korkarsiniz vucudumu
Bence normal olan biziz bu kadin korkunc. Bezelye yutmuş solucan diyolar ya oyle
Benim sadece mememe aldığım kiloyu hanımefendi göbeğine almış o da bebek olmuş, gazı var gibi şişmiş.
Hahaha benim de memeler inek memesi gibi oldu hele süt dolduğunda dusunemiyorum eşime hiç cekici gelmiyor artik hayretler icinde bakiyor

Kızlar hamilelikte saç uçları boyatmak zararlimi ya da boyatan varmi. Doğum sonrası fotoğraflarda boyanmış şekilde olsa diye düşünüyorum
Ben daha 4.ay doldugunda ombre yaptirmistim dibe değmeyince içim rahat etti. Hamile oldugumu soyledim kokusuz farkli bisey kullandi ama sadece yavaş açılıyor saç rengi biraz. Butun gunum orda gecmisti tek sorun o.

Bence normal olan biziz bu kadin korkunc. Bezelye yutmuş solucan diyolar ya oyle

Hahaha benim de memeler inek memesi gibi oldu hele süt dolduğunda dusunemiyorum eşime hiç cekici gelmiyor artik hayretler icinde bakiyor
Benim libido üç dört aydır sıfır, sonrasında da bu bedenle düzelebilir mi bilmiyorum
İmza alanımdaki açıklamaya bakın “ Diğer kültürlerde doğum : Bir çok kültürde emziren anneler ile ilişkiye girmek tabudur.”

Kızlar hamilelikte saç uçları boyatmak zararlimi ya da boyatan varmi. Doğum sonrası fotoğraflarda boyanmış şekilde olsa diye düşünüyorum
Ben doğuma yakın hafif diplerde çıkan beyazları boyatmayı ve ombremi yenilemeyi düşünüyorum. Doktor bitkisel boya ile boyatabilirsin demişti dipleri.

Kızlar bebek hareketleriniz ne durumda çok mu sert artık, gün içinde ne sıklıkla hissediyorsunuz ? Bazen azalıyo gibi geliyo tedirginlik hissediyorum. Hangi durumda doktora basvurmak lazım acaba ?

Selam ben ışıltı attirdim diplere değmeden. Maske de taktığımız için soluma konusuda minimuma iniyor. Bir sorun olmadı 1 hafta sonra da kontrole gitmiştim. Hatta son haftalarda komple boyatanlar bile var yani.

Kızlar bebek hareketleriniz ne durumda çok mu sert artık, gün içinde ne sıklıkla hissediyorsunuz ? Bazen azalıyo gibi geliyo tedirginlik hissediyorum. Hangi durumda doktora basvurmak lazım acaba ?
Benim hiç sert değil canım, içeride sanki birisi varmış da onunla kavga ediyormuş gibi bir sarsıntı var sadece tekmeden ziyade şuraya da azıcık yer açayım vurması gibi bişey.. Azalabilir ya da sen hissetmeyebilirsin. Bir de büyüdükçe yeri daralıp azalacak. 2 gün falan günde 10 seferden az hareket hissedersen başvur bence.

Kizlar ben ara ara böbrek agrisi cekiyorum.. doktora da gittim idrar testinde birsey cikmadi ama cok agriyor.. benim gibi olan var mi.. uyutmadi bugün yine.. ne yapacağım sasirdim..
Sorma ben de aynı dertten muzdaribim... Ama benim ufaklık sağ böbreğime doğru baskı yapıyor o yüzden ağrım var... Yanlışlıkla sağa doğru yatsam o gün böbrek ağrısı mahvediyor beni... Hele bazen sabahı zor ediyorum...

Geçen hafta kontrolde doktorum sabahtan akşama kadar 10 hareket veya akşam 6’dan yatana kadar 10 hareket olmalı en az, artık saymanı istiyorum dedi. Akşam daha hareketli oluyorlar tabii. Daha az hareket ederse beni ara dedi. Artık sıklığı daha az gibi ama daha güçlü hareketler yapmaya başladı minnoşum

Kızlar yarım saattir devam eden adet olacak gibi karın ağrım var. Acile gitmeli miyim sizce
Geçmiş olsun, karnınızın tümü sert ve tümünde ağrı varsa, pozisyon değiştirince geçmiyorsa bu önemli olabilir, tedbirli olmak adına acile gidebilirsiniz, içiniz rahatlamış olur. İnşallah önemli bir şey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…