2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim randevu da yarın hanımlar kalp atışını duyamıycam diye baya stresliyim. Bir de 2 hafta önce keseyi gördüğümüzde şekilsiz uzunca bir şeydi inşallah düzeltmiştir kafayı popoyu
Allah herkesin gönlüne göre versin çevrenin baskısı daha da strese sokuyor insanı. Halamın 3 ay önce evlenen gelini hamileymiş durup durup bana da soruyor hadi sende bir şey yok mu diye fırça çekicem bir gün

hamilelerde oluşuyormuş ya çok ilginç ben 3 hamilelikte de böyle birşey görmemiştim çok şaşırdım
4. Bebek mi geliyor
Selamm❤ bende temmuz annesi oluyorum sanirim beni de ekleyebilir misiniz
Hoşgeldiniiiz sağlıkla gelsin bebişiniz
Kilo almamışım ama göbeğim şişmeye başladı sanki şimdiden normal mi bu acep
E gayet normal değilmi annesi. Bebiş büyüyor.
Gebeliklerin sadece %5 i beklenen doğum tarihinde doguyomus diye okudum doğruysa muhtemelen temmuz başında olanların Haziran sonunda doğum yapmasi yüksek ihtimal gibi ne düşünüyorsunuz
Sezeryan doğumda 1 veya 2 hafta önce alınıyor. 13 temmuz beklenen ama tahminimce 5 i 6 sı alınır gibi geliyor bana.
ramzi teorisini bileniniz var mı? ilk haftalardaki ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapılıyor
Hiç duymadım. Nasıl oluyor o.
Akşam yatarken vajinalde alabilirsin. Aynı hapı hem ağızdan hem vajinal kullanabiliyorsunuz.

ramzi teorisini bileniniz var mı? ilk haftalardaki ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapılıyor
Şimdi ilk kızımda ki ultrason kagıdı A baktim ama anlayamadım ama Çin takvimi kızımda dogru cıkmıştı bu gebeliğimde de kız dio hayırlısı tabi hayırlı evlat nasip etsin özürsüz kusursuz saglık sıhhatli eli ayağı düzgün akıllı fikirli olsun amin

Progestani vajinadan kullanmanızı tavsiye ederim hap olarak içmeyin hem direk bebeğe gidiyor hemde yan etkilerini göstermiyor

benim de kalp atışı randevum yarın inşallah güzel haberlerle döneriz canım. çevreyi takma bosver

Eklentiler

• IMG_20191122_144650.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 74
4. gibi gözükse de ilk bebek geliyor diğerleri sağlıksız bebeklerdi, düştüler maalesef.

Kizlar Kim demisti hatirlamiyorum ama tavuk tavsiye edilmiyo diye denmisti burada
Doktora sordum: iyi pistikden sonra yiyebilirsin dedi.
Bu arada tahmini Dogum 24 temmuz mus
Yani internetten baktigim yalan oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…