- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani sanki bende erkek gibi hissediyorum ama bilmiyorum hayirlisi olsun saglikli olsunKizlar bebeklerinizin cinsiyeti ilk gunden icinize dogdumu , benim ki hep erkekmis gibi geliyor ruyamda et kebap vs goruyorum anlamida erkek bebek diyor zaten ilk bebegim ne veririse hayirlisini versin sadece his sizdede varmi boyle hisler
Canim ben Ankara da etlik lokman hekim elif terziye gidiyorum ilk çocuğumu da onda doğurdum Allah razı olsun çok memnunum inşallah bunda da memnun kalırımKızlar birsürü sayfa okuduktan sonra en sona ulaştım sınunda
Ankaradaki arkadaşlar hangi doktora başladınız??Ben hala kararsızım,kimi doktorun yorumları çok iyi,ama aynı doktorun çok kötü yorumları da var...çok kararsız kaldım ve çok endişeliyim...Çarşamba öğleden beri ara ara çok hafif kahverengi lekenlenmeler oluyor ,biran önce doktora gitmem lazım ama tavsiyelerinize ihtiyacım var...Bir de lekelenme yaşayan var mı benim gibi???
Bugün aile hekimine kan testi verdim,bakalım yarın çıkacak sonuçlar...Rapor istedim vermedi
Sat : 2 Ekim
Kilo : 57
Tahmini Doğum : 08/07/2020
2.gebelik inşallah
bende altın bilezik gördüm anlamında erkek bebek diyor ama bakalım sağlıklı olsunlar daKizlar bebeklerinizin cinsiyeti ilk gunden icinize dogdumu , benim ki hep erkekmis gibi geliyor ruyamda et kebap vs goruyorum anlamida erkek bebek diyor zaten ilk bebegim ne veririse hayirlisini versin sadece his sizdede varmi boyle hisler
sizin kaçıncı bebek? birde kilonuzu yazar mısınız tabloda eksik kaldıCanim ben Ankara da etlik lokman hekim elif terziye gidiyorum ilk çocuğumu da onda doğurdum Allah razı olsun çok memnunum inşallah bunda da memnun kalırım
bu bilgilerinizi yazarsanız eklerim :)
YAŞ SAT T.DOĞUM TARİHi CİNSİYET KAÇINCI BEBEK ŞEHİR/HASTANE BAŞLANGIÇ- BİTİŞ KİLOSU
Kizlar bebeklerinizin cinsiyeti ilk gunden icinize dogdumu , benim ki hep erkekmis gibi geliyor ruyamda et kebap vs goruyorum anlamida erkek bebek diyor zaten ilk bebegim ne veririse hayirlisini versin sadece his sizdede varmi boyle hisler
Aa altin bilezik erkek bebekmiymis bende gordum ama bilmiyodumbende altın bilezik gördüm anlamında erkek bebek diyor ama bakalım sağlıklı olsunlar da
Ben geçen hafta gittim hastaneye ve direkt raporlu dedi müdür.Ki hastanem de uzak yani okula.Git-gel hemen yol da değil.Ücretli izinli olmanız lazım. Bu özel sektör çalışanlarında da böyle. Zaten gebe ve emziren yönetmeliği var siz buna tabi oluyor musunuz bilmiyorum ama özel sektör çalışanları direk bu yönetmelikle işlemlerini halledebiliyor.
Günde 7,5 saatten fazla sizi çalıştıramaz. Doktor için alınan rutin kontroller ücretli izin sayılır vb. tüm haklar orada yazmakta.
haftasıyla uyumluydu ozaman 6 haftalıktımcanım keseyi gördün ok ama dr. kaç haftalık olduğunu söyledi bende keseyi göremedik yani çok küçük gördü karından,,alttanda bakmak istemedi 5+4 olduğum halde bu 4+2 dedi
Benim sezeryan olacağı için haziran sonu dedi doktor bende 1 temmuz olsun dedim bakarız dedi :)))Gebeliklerin sadece %5 i beklenen doğum tarihinde doguyomus diye okudum doğruysa muhtemelen temmuz başında olanların Haziran sonunda doğum yapmasi yüksek ihtimal gibi ne düşünüyorsunuz
Progestan bas dönmesi yapıyor ben de kullaniyorum 1 haftadir içtikten 1 saat sonra bulutların üstünde uçuyorum, soyleyeceklerimi toparlayamiyorum .Garip bir kafaBugün kanamam yok, çok şükür kesildi. Dün akşam kesildi zaten. Allahım şükürler olsun. Bugün başım dönüyor sadece.
Çok geçmiş olsun kendine iyi bak canım..Kızlar hastaneden geldim. Çok şükür bebek iyi, kalp atışı devam ediyor. Ama kanama düşük riskin olduğunu gösterir dedi. Progestan ve tek kullanımlık iğne verdi. Yarın iğnemi vurulucam. Bugünden ilacıma başladım. Bol dinlen ve su iç dedi. Sizler de suyu eksik etmeyin. Eğer kanaman regl gibi aşırı olursa gel dedi 2 hafta kanamam olmazsa ilacı bırakıcakmışım.
Başlarda benimde kasık ağrım çoktu doktor progestan verdi baya rahatlattı sen kaç haftalıksın canım.Farklı bi doktora gidiyorum. Hiç bir sorunum olmamasina rağmen coraspine başlattı beni. Ayrıca çok kasik ağrım var. Hala devam ediyor. Benim gibi aşırı kasık ağrısı çeken var mı acaba? Normal deniyor. Herkesin vucudu hamileliğe farklı tepki veriyor. Ama korkularım da var. İnşallah herkes sağ salim alır bebislerini kucağına
Evet benim de başım dönüyor. İğneye gidicem birazdan.Progestan bas dönmesi yapıyor ben de kullaniyorum 1 haftadir içtikten 1 saat sonra bulutların üstünde uçuyorum, soyleyeceklerimi toparlayamiyorum .Garip bir kafa
İgneden sonra bende de bir kac damla daha gelmisti ilaca basladim ertesi gun kesildi kanamam
Sen biliyor musunramzi teorisini bileniniz var mı? ilk haftalardaki ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapılıyor
Hakkimiza hayirlisi olsun kızlar ogrenir ogrenmez buraya yazalim bakalim hisler ve gercekler neymiş görelimBende evlenmeden hep boyle erkek olur heralde ilk cocugum derdim nedense ama kiz hissediyoru. Ve herkes de bana kizin olur gibi seyler diyo. Ruyalarimi hatirlamiyorum ama hamile kaldigimi bile bilmeden gece bi yarisi uyanip canim yesil erik istemisti ilk istedigim sey eksi oldu yani. Hayirlisi saglikli olsun da