Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
90 canımKilonuz?
yas 37
Sat 6 ekim
-
2. Bebek
Almanya
69 kilo
T dogum 12.07.20
YAŞ SAT T.DOĞUM TARİHi CİNSİYET KAÇINCI BEBEK ŞEHİR/HASTANE BAŞLANGIÇ- BİTİŞ KİLOSU
4. Bebek mi geliyor
Hoşgeldiniiiz sağlıkla gelsin bebişiniz
E gayet normal değilmi annesi. Bebiş büyüyor.
Sezeryan doğumda 1 veya 2 hafta önce alınıyor. 13 temmuz beklenen ama tahminimce 5 i 6 sı alınır gibi geliyor bana.
Hiç duymadım. Nasıl oluyor o.
Akşam yatarken vajinalde alabilirsin. Aynı hapı hem ağızdan hem vajinal kullanabiliyorsunuz.
Progestani vajinadan kullanmanızı tavsiye ederim hap olarak içmeyin hem direk bebeğe gidiyor hemde yan etkilerini göstermiyor
İnşallah canımbenim de kalp atışı randevum yarın inşallah güzel haberlerle döneriz canım. çevreyi takma bosver
Başlarda benimde kasık ağrım çoktu doktor progestan verdi baya rahatlattı sen kaç haftalıksın canım.
Allah bağışlasın cümlesini. Bende şuan ikinci hamileliğim hakikaten oğlumda ilk ay çok tüylendim bunda pek olmadı gibi kızım olsun çok isterim tabi önce sağlıklı olsun ama benim şuan ikiz olduğu için hiç bir tahmin yürütemiyorum ilk doktora gitmeden rüyamda ikiz erkek bebek gördüm daha ikiz olduğundan haberim yoktu dün akşamda ikiz kız gördüm ilk hamileliğimi öğrenince erkek geçiyordu içimden anlayacağınız kafam çok karışık hepimizin hayırlısı olsunArkadaslar benim 2 kızım 1 oğlum var. Şimdi 4. Ye hamileyim. (Diğer mesajlarimda belirtmistim yine açıklama yapayım. İkinci evliliğim eşimin ilk çocugu benim üçüncü çocuğum. Eşim 2. Çocuğu isteyince haliyle ben de dördüncüye anne olucam. Bazen tuhaf karşılanıyor da yazayım dedim :)) neyse. Tecrübe ettiğim bazı şeyler oldu cinsiyet ile ilgili. Oncelikle canımızın istediği şeyler belli etmiyor. Benim 3. Çocuğum yani küçük kızımda tıpkı oğlumdaki gibiydi hersey. Öyle ki bu kesin erkek demiştim. Aşermelerim tiksinmelerim birebir aynıydı. Ama kızım oldu. Demek ki hiç bi etkisi yok cinsiyette :) iki kızımda kasık ağrısı çok cekmedim ilk aylarda ama oğlumda inanılmaz ağrım olmuştu. Şimdi bunda da çok ağrım var bakalım ne olacak merak ediyorum. Hangi cinsiyet olursa olsun sağlıklı olsun yeter ki. İsim bile hazır şimdiden :) bi de normalde kilsiz tuysuz bi yapım var. Kaş aldirmaya bile ayda bir giderim. Çıkmıyor. Ama oğlumda inanılmaz kıllanma olmuştu. Sonra döküldü tabi :) erkek hormonlari annede de kıllanma yapıyor demek ki. Son olarak bütün çocuklarımı zerre ayrım yapmadan çok seviyorum ama Size bir sır vereyim :) Kiz çocuğu bambaşka. Anneye daha yakın daha uyumlu daha tatliş oluyor :) inşallah hepimiz sağ salim kavuşalim bebeklerimize :) Sevgiler...
İstanbul kilom 51Master şehriniz - kilonuz?
Kız Mı? Oğlan Mı? araştırdım bunu buldum . Ama ben daha bebeği bile görmedim valla onu nasil anlayacagiz
Nasıl Merak ettim gönderdiğiniz konuda ki tahmini bana da yaparmısınız
Kalp atışınini gördük cok şükür az da olsa duyduk da
Eşimde sen kilo almışsın diyo inandiramadim şişkinlik olduğuna daha erken diyo.
Kesinlikle katılıyorum bir de erkek evlenip gidiyor kızın hep nerede olursa olsun seninleArkadaslar benim 2 kızım 1 oğlum var. Şimdi 4. Ye hamileyim. (Diğer mesajlarimda belirtmistim yine açıklama yapayım. İkinci evliliğim eşimin ilk çocugu benim üçüncü çocuğum. Eşim 2. Çocuğu isteyince haliyle ben de dördüncüye anne olucam. Bazen tuhaf karşılanıyor da yazayım dedim :)) neyse. Tecrübe ettiğim bazı şeyler oldu cinsiyet ile ilgili. Oncelikle canımızın istediği şeyler belli etmiyor. Benim 3. Çocuğum yani küçük kızımda tıpkı oğlumdaki gibiydi hersey. Öyle ki bu kesin erkek demiştim. Aşermelerim tiksinmelerim birebir aynıydı. Ama kızım oldu. Demek ki hiç bi etkisi yok cinsiyette :) iki kızımda kasık ağrısı çok cekmedim ilk aylarda ama oğlumda inanılmaz ağrım olmuştu. Şimdi bunda da çok ağrım var bakalım ne olacak merak ediyorum. Hangi cinsiyet olursa olsun sağlıklı olsun yeter ki. İsim bile hazır şimdiden :) bi de normalde kilsiz tuysuz bi yapım var. Kaş aldirmaya bile ayda bir giderim. Çıkmıyor. Ama oğlumda inanılmaz kıllanma olmuştu. Sonra döküldü tabi :) erkek hormonlari annede de kıllanma yapıyor demek ki. Son olarak bütün çocuklarımı zerre ayrım yapmadan çok seviyorum ama Size bir sır vereyim :) Kiz çocuğu bambaşka. Anneye daha yakın daha uyumlu daha tatliş oluyor :) inşallah hepimiz sağ salim kavuşalim bebeklerimize :) Sevgiler...
Maşallah darısı başımaKalp atışınini gördük cok şükür az da olsa duyduk da
Hayırlı sağlıklı evlat olsunKalp atışınini gördük cok şükür az da olsa duyduk da
Benimde başımaMaşallah darısı başıma
hepimize insallahBenimde başıma
Bu sağ sol olayını dün yine kadınlar kulübünde okudum. Ama adının ramzi teorisi olduğunu bilmiyordum. Hangi yumurtalıktan bebek olduğuna göre değişiyormuş. Sol yumurtalık kız sağ yumurtalık erkek. Doğrumudur acaba. Ben henüz doktora gitmedim. Nereden yumurtladım bilmiyorum da.ramzi teorisini biliyor musunuz? belki de öyledir ben çok iyi bilmiyorum
İnşallah bu sağlıkla gelecek. Güzel düşünüyoruz.4. gibi gözükse de ilk bebek geliyor diğerleri sağlıksız bebeklerdi, düştüler maalesef.