2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Boşversene canım kime ne istediğin kadar doğur. Yeterki hayırlı insanlar olsunlar. Çocukların hepsi sizinle mi. İsimler ne bizede tavsiye olsun

Kızlar bugün 8. haftamı doldurdum, verilen folik asit içeren vitamin midemi bulandırıyor gibi 5 gündür içmiyorum.
Hiç içmeyen var mı ? Vicdan azabı da çekiyorum bir yandan
Gece uyumadan önce içmeyi dene gündüz içenlerde mide bulantısı yapabiliyormuş folik asit

Kizlar bebeklerinizin cinsiyeti ilk gunden icinize dogdumu , benim ki hep erkekmis gibi geliyor ruyamda et kebap vs goruyorum anlamida erkek bebek diyor zaten ilk bebegim ne veririse hayirlisini versin sadece his sizdede varmi boyle hisler
Ben ve eşim de hep kız diye geçiriyoruz icimizden

Kizlar Kim demisti hatirlamiyorum ama tavuk tavsiye edilmiyo diye denmisti burada
Doktora sordum: iyi pistikden sonra yiyebilirsin dedi.
Bu arada tahmini Dogum 24 temmuz mus
Yani internetten baktigim yalan oldu :)
Tavuklar ilaçlı olduğu icin yenilmemesi tavsiye ediliyo organik bulma imkanı varsa orası ayrı

7+2 oldum bu gün :) Progestan düşük tehlikesi olmadığı zamanlarda da veriliyor mu ki. Ben 2 gün şiddetli geçirdim kasık agrilarını bu gün sanki azalmaya başladı şükür.
Ağrı çok olduğunda doktorlar riske girmek istemiyor direk progestan veriyorlar benim de ağrım çok diye vermişti doktor

Sürekli kaygılar bitmiyor ya.ilk önce kimyasal gebelik olabilir mi diye hayıflandık. Sonra ya dış gebelikse keseyi göremezsem diye korktum.simdi de keseyi gorduk ya bos gebelikse bebek gorunmezse korkusu başladı hiç mi bitmeyecek bu korkular sizde de var mı tek ben mi paranoya yapıyorum?

Boşversene canım kime ne istediğin kadar doğur. Yeterki hayırlı insanlar olsunlar. Çocukların hepsi sizinle mi. İsimler ne bizede tavsiye olsun

Çocuklarımın hepsi yanımda hamdolsun. Allah ayırmasın. Küçük kızımın adı Asya yine kız olursa Defne koymak istiyorum. Çok seviyorum çok asil bir isim bana göre. Erkek olursa da rahmetli kayinbabamin adını koyucaz inşallah. Sağlıcakla gelsin bütün bebişler.

Arkadaşlar en son doktorum bazı tahliller istedi. Bu gün sabah yaptırdım. Bazı sonuçlar beni çok korkuttu. Bilgisi olan var mı acaba?

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-22-18-33-30.png
    127,3 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2019-11-22-18-33-34.png
    122,5 KB · Görüntüleme: 55
Ayyy kız Olsa hep Asya Defne istiyorduk bizde. Nasip buna inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…