- 11 Haziran 2014
- 334
- 268
bu arada bende bilgiyi eksik vermişim benim de inş 1. bebek :))görmemisim kusura bakma cnm yaş kilo şehir kaçıncı bebek bunları da yazar mısın?
Sanırım bizde olmuyormuşÜcretli izinli olmanız lazım. Bu özel sektör çalışanlarında da böyle. Zaten gebe ve emziren yönetmeliği var siz buna tabi oluyor musunuz bilmiyorum ama özel sektör çalışanları direk bu yönetmelikle işlemlerini halledebiliyor.
Günde 7,5 saatten fazla sizi çalıştıramaz. Doktor için alınan rutin kontroller ücretli izin sayılır vb. tüm haklar orada yazmakta.
ekledim cnm :)bu arada bende bilgiyi eksik vermişim benim de inş 1. bebek :))
teşekkür ederim canım :)ekledim cnm :)
Yaş 31 kilo 65 cocuk 2. Şehir Balıkesirgörmemisim kusura bakma cnm yaş kilo şehir kaçıncı bebek bunları da yazar mısın?
kesinlikle içmelisiniz bu haftalarda çok önemli.Kızlar bugün 8. haftamı doldurdum, verilen folik asit içeren vitamin midemi bulandırıyor gibi 5 gündür içmiyorum.
Hiç içmeyen var mı ? Vicdan azabı da çekiyorum bir yandan
Kaç haftalıksın ?kızlar hiç ayna karşısında karnınıza baktınız mı? göbek deliğinden aşağıya çizgi oluştuğunu gören var mı?Ben dün kendimi incelerken dikkatimi çekti.
9. haftanın içindeyim.Kaç haftalıksın ?
Bende eklenmek istiyorum nasıl yapacağımArkadaşlar tablodaki bilgileri eksik kalanlar hepsini yazıp beni etiketleyebilir mi? Özellikle kilolarınızı yazmıyorsunuz neden???
Bende eklenmek istiyorum nasıl yapacağım
YAŞ | SAT | T.DOĞUM TARİHi | CİNSİYET | KAÇINCI BEBEK | ŞEHİR/HASTANE | BAŞLANGIÇ- BİTİŞ KİLOSU |
---|
bu bilgilerinizi yazarsanız eklerim :)
YAŞ SAT T.DOĞUM TARİHi CİNSİYET KAÇINCI BEBEK ŞEHİR/HASTANE BAŞLANGIÇ- BİTİŞ KİLOSU
bebeğinizin tahmini doğum tarihi?30 yaş,
27 eylül
06.01.1989
kız
1.
Mersin
50
Kilo almamışım ama göbeğim şişmeye başladı sanki şimdiden normal mi bu acephiç kilo alanınız var mı? ben bir kilo almısım sanırım simdiden
Kızlar hastaneden geldim. Çok şükür bebek iyi, kalp atışı devam ediyor. Ama kanama düşük riskin olduğunu gösterir dedi. Progestan ve tek kullanımlık iğne verdi. Yarın iğnemi vurulucam. Bugünden ilacıma başladım. Bol dinlen ve su iç dedi. Sizler de suyu eksik etmeyin. Eğer kanaman regl gibi aşırı olursa gel dedi 2 hafta kanamam olmazsa ilacı bırakıcakmışım.
Öncekinde 1 Ekim doğum tarihiydi. Sahiden de 1 ekimde doğum yaptım. Çünkü benimki gelmedi.Gebeliklerin sadece %5 i beklenen doğum tarihinde doguyomus diye okudum doğruysa muhtemelen temmuz başında olanların Haziran sonunda doğum yapmasi yüksek ihtimal gibi ne düşünüyorsunuz
Teşekkür ederim canım benimÇok geçmiş olsun canım. Doktorunun talimatlarına uy bir güzel dinlen.
Canım nasıl oldunÖncekinde 1 Ekim doğum tarihiydi. Sahiden de 1 ekimde doğum yaptım. Çünkü benimki gelmedi.