- 25 Ocak 2013
- 3.952
- 5.382
Bugün kanamam yok, çok şükür kesildi. Dün akşam kesildi zaten. Allahım şükürler olsun. Bugün başım dönüyor sadece.Canım nasıl oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün kanamam yok, çok şükür kesildi. Dün akşam kesildi zaten. Allahım şükürler olsun. Bugün başım dönüyor sadece.Canım nasıl oldun
Bol bol istirahat etmeye çalış hiç bı iş bebeginden önemli değil kendimizi bazen çok yoruyoruz yanlış yapıyoruz sanirimBugün kanamam yok, çok şükür kesildi. Dün akşam kesildi zaten. Allahım şükürler olsun. Bugün başım dönüyor sadece.
Aynen öyle canımBol bol istirahat etmeye çalış hiç bı iş bebeginden önemli değil kendimizi bazen çok yoruyoruz yanlış yapıyoruz sanirim
Öncekinde 1 Ekim doğum tarihiydi. Sahiden de 1 ekimde doğum yaptım. Çünkü benimki gelmedi.
Ilk kizim 10 martta dogmaliydi 12sinde dogduGebeliklerin sadece %5 i beklenen doğum tarihinde doguyomus diye okudum doğruysa muhtemelen temmuz başında olanların Haziran sonunda doğum yapmasi yüksek ihtimal gibi ne düşünüyorsunuz
ilk 3 ayda şişkinlik normalmiş canım bendede varKilo almamışım ama göbeğim şişmeye başladı sanki şimdiden normal mi bu acep
Kilonuz?Yaş 29
3.çocuk
TDT:20.07.2020
AYDIN
03.07bebeğinizin tahmini doğum tarihi?
kilo ve son adet tarihi?Yaş 29
3.çocuk
TDT:20.07.2020
AYDIN
Şehir - kilo?Yok düşük yaşamadım hiç. Ben de anlamadım. Acaba yaşımdan dolayı mı diye düşündüm. (36) Bir sonraki randevuda sorucam doktora ama merak ettim cidden.
Eşimde sen kilo almışsın diyo inandiramadim şişkinlik olduğuna daha erken diyo.ilk 3 ayda şişkinlik normalmiş canım bendede var
şehir - kaçıncı bebek?Gecen hafta bende de olmustu, insallah kötü birsey yoktur canim icini ferah tut.
O da ihtimal tabi geç de gelebilir artık onun keyfine göreIlk kizim 10 martta dogmaliydi 12sinde dogdu
20 yaşındaki kardeşim her gün arayıp karnın çıktı mı diyo yıldım artıkEşimde sen kilo almışsın diyo inandiramadim şişkinlik olduğuna daha erken diyo.
Cok şükür iyimişsin ya inş böyle iyi devam eder gelmiş geçmiş olsun canımBugün kanamam yok, çok şükür kesildi. Dün akşam kesildi zaten. Allahım şükürler olsun. Bugün başım dönüyor sadece.
Onlarda da heyecan var ailem de sürekli merak ediyo zayıf bı bayan olsaydım haftalik aynadan göbegimi çekerdim şimdi öyle bı hevesim yok doğum yaklaşmış gibi sis valla20 yaşındaki kardeşim her gün arayıp karnın çıktı mı diyo yıldım artık
Onceden baktrmistim cikmamisti ama hamile kalinca cikma ihtimali varmi acabatsh t3 t4 lerine baktır ama endokrinoloji doktoruna git canım onlar daha profesyonel tiroid konusunda
Onceki hamilelgimde vardi ama ileriki aylarda karnim buyudukce cikmaya baslamsti ondan kaldi bendekızlar hiç ayna karşısında karnınıza baktınız mı? göbek deliğinden aşağıya çizgi oluştuğunu gören var mı? Ben dün kendimi incelerken dikkatimi çekti.